Ρε Πετράν, όχι greeklish ρε
ok σορρυ!!!
iTunes (ειδικά το 8… και Vista: μια σχέση αγάπης…
ένα χρόνο τώρα μια χαρά δούλευε, αλλά τώρα που έκανα format, το iTunes μου κάνει τρελίτσες όταν το ανοίγω(ανοιγοκλείνουν τα παράθυρα και αλλάζει το χρώμα που έχω βάλει στα παράθυρα στο βασικό χρώμα)… any ideas? :-s (γιατί θέλω να περάσω τραγούδια στο iPod χωρίς να κάνει τα νάζια του [-X )
Winamp
Δεξί κλικ->Send to iPod
Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και απεγκατέστησε το iTunes.
Kαι γω το κραζα το itunes, αλλα αμα του δωσεις λιγο χρονο γινεται πανεμορφο και ευχρηστο. Eιδικα αν εισαι καμμενο σαν και μενα και θες artwork κλπ
Με last.fm add on και το genius function του itunes gamay
Α κι εγώ είμαι καμμένος με αυτά, artworks και tags περνάω απ’ τον media player ούτως ή άλλως και είναι όλα στην εντέλεια. Το winamp το χρησιμοποιώ μόνο για να περάσω κομμάτια στο iPod.
thank you ifrit, δουλεύει, αν και θέλω πίσω το iTunes μου
Βρε ομορφο ειναι το iTunes,αλλα αργο,βαρυ και εκνευριστικο.Αμα εχεις βιστα,ακομα περισσοτερο.
Winamp και παλι Winamp.
ένα χρόνο που το είχα και έκανε παρεάκι με τα vista μια χαρά δούλευε, δεν ήταν αργό ούτε εκνευριστικό
καλά, σταματάω
Τετοια νευρα που χω ριξει με την ασυμβατοτητα vista και cubase δεν περιγραφονται…Αλλα ευτυχως μετα απο ακομα μεγαλυτερο σπασιμο νευρων να βρω drivers για xp τα εβαλα κ ειμαι αρχοντας!
Ηταν σου λεω.
να κανω και γω μια ερωτηση…τι παραπανω εχει το itunes απο το media player???
Ειναι συμβατο με iPod,ενω ο Media Player οχι.
Τιποτα αλλο σημαντικο,απλα ειναι εντελως διαφορετικο στην εμφανιση.
Eχει και το Shop :oops:
Και καλυτερo visualizer
E και δω που ειμαστε ολοι σε ενα δικτυο (στο πανεπιστημιο) μπορεις να κανεις shared library
Και το Genius, που σου προτεινει μπαντες και τραγουδια συμφωνα με τα ακουσματα σου. Και πλεηλιστ σου φτιαχνει αμε αμε
Επιτελους τερμα τα Windows για μενα . Παρηγγηλα το νεο μ Macbook Pro
Oσο για τα Vista, τι να πω . XP οσο μπορειτε να μεινετε
Ετσι ετσι. ΧΡ και παλι ΧΡ. Και το καινουργιο μου λαπτοπ που θα εχει σβιστα ισως και να αξιωσω τον τιτλο και να τα σβησω μ’αυτα που ακουω…:-k
φυσικά κ τα Vista φταίνε !!!
(Vista έχω κ εγώ 8))
Κάνω Join στο club.
Πισί που πήρα το Σεπτέμβριο, έφαγε το πρώτο φορμάτ πριν 3 βδομάδες, ξαναπέρασα σβήστα για να μη χάσω την εγγύηση, και την παρασκευή παρέδωσε και πάλι πνεύμα. Δευτέρα πρωί το πάω για σέρβις, και αν δε μου βρουν κάποια βλάβη hardware (πχ bad sectors στο σκληρό ή κάτι τέτοιο) ξαναγυρνάω σε χπ να τελειώνουμε! Αμάν πια!
x
Σημείωση: Μην ακούσω τίποτα για μικρές μνήμες και πίπες. Μιλάμε για γαϊδούρι τετραπύρηνο με 4 GB μνήμη!!!
μαμακιες. Κι εγω όταν είχαν βγει τα xp έλεγα α ου windows 98 μόνο. Απο τα windows τα καλύτερα είναι τα vista.
Ναι ρε,καλα τα λες.Τα βιστα γαμανε.