fixed.
Now playing: Breaking Benjamin - Saturate
via FoxyTunes
Δεν θα μου κανεις εμενα εντιτ τα ποστς ομως.
To προβλημα των Βιστα ειναι αλλο. Η Μικροσοφτ έκανε το μεγάλο λάθος να αργήσει πολύ στηνέκδοση νέας εκδοσης του λειτουργικού της συστήματος, με αποτέλεσμα η διεισδυση των Xp να είναι τόσο μεγαλη στην αγορά ώστε αφενός ο κόσμος να δισταζει να μεταβεί στη καινούρια έκδοση, αφετέρου οι εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού βλέποντας αυτον ακριβως το δισταγμό να μην υποστηρίξουν ιδιαίτερα τα Βιστα. Το να συγκρίνουμε τα Xp με τα Vista σε θέμα ταχυτήτων ειναι λίγο άτοπο καθως τα πρώτα κυκλοφόρησαν σε μια εποχή όπου το hardware/software ήταν τελειως διαφορετικο. Aυτό βέβαια δε σημαίνει ότι τα Βιστα δε θα μπορούσαν να είναι πιο γρήγορα με λιγότερα προβλήματα κλπ. Σιγουρα πρόκειται για την πιο αποτυχημένη έκδοση των “Παραθύρων” αν και για τη θέση αυτή κοντραρεται με τα Millenium. Aπο εκεί και πέρα προφανώς φέρουν αρκετές βελτιώσεις, για παραδειγμα το Ctrl+Alt+Del επιτελους δουλευει απρόσκοπτα.
Αντε να δουμε και την επόμενη εκδοση των Windows 7, οι beta εκδοσεις των οποιων υπόσχονται ένα ταχύτατο και σταθερότατο λειτουργικο. Θα δείξει. Κατα τ’αλλα Windows sucks, Linux Rules!!!
Συμφωνω για το τελευταίο!
Τα 7 πάντως ακούγεται οτι όντως θα είναι πολύ καλύτερα απο άποψη σταθερότητας και ταχύτητας.
ταχύτερα σίγουρα… ασφαλέστερα όχι…
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/845/1050845/windows-secure-vista
anyway, τα xp ήταν καλά μετά από 1-2 service packs , τα vista όμως ήταν η μεγαλύτερη σούπα που έφτιαξε η MS… Είχαν καλές ιδέες, άσχημα υλοποιημένες, ρούφαγαν πόρους, προβλήματα compatibility. Θέλω να πιστέψω ότι τα win7 θα είναι καλύτερα… Αλλά δεν το βλέπω…
μ’όλο το σεβασμό, αλλά εδώ γελάω δυνατά ε!
Όντως στην αρχή όλα δείχνουν να δουλεύουν σωστά, αλλά αυτό είναι μέχρι το πρώτο “μπαμ”. Μετά δε μας σώζει τίποτα![-X
οταν υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν να καταλαβουν την σχεση hardware και software,ποιο το νοημα να συζηταμε???βαλτε xp και το πρασινο λιβαδακι και γιουπι
Δε νομιζω πως τα παραθυρα 7 θα κανουν τη διαφορα σε σχεση με τα βιστα, πιστευω οτι θα ειναι ενα πασαλειμα των βιστα, ενα λειτουργικο “δουλεια του ποδαριου” για να καλυψει τις χαμηλες πωλησεις των σβιστα
Ευτυχως το νεο μ laptop HP 8730w εχει μεσα και τα XP για να κανεις downgrade
τουλαχιστον οσο εχω δουλεψει βιστα, με το Ctrl+Alt+Del προβλημα δεν ειχα…
εγω τα δοκιμασα σε ενα amstrad και σερνονται.
ρε τι @@ριες διαβασα εδωμεσα.
Vista Ultimate 64bit.
29 κατασκευαστες το συνιστουν.
και γω.
ναι όσοι έχουν συμφέροντα να τα υποστηρίξουν… Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, είναι μόνο ένα πασάλειμα των vista…
Vista έχω στο λάπτοπ και το ότι η MS κόβει τα updates τους και πάει στην επόμενη έκδοση των Windows τόσο νωρίς, νομίζω είναι δείγμα πως και οι ίδιοι καταννοούν τη φλόμπα που προγραμμάτισαν.
Οχι,10 ατομα τα υποστηριζουν.Αυτα ξερουν!
ειμαι σιγουρος οτι οι μισοι και βαλε που κραζουν δεν εχουν δουλεψει ΠΟΤΕ σε βιστα.
εννοω να τα χουν στο pc (καλο pc οχι κουβαδες απο τον Κωτσοβολο).
επισης δεν ξερουν γιατι καποιος να βαλει 64μπιτα-εννοω χωρις να κανει γκουγκλιν και γουηκι μαγειες.
γιαυτο σιωπη.
ειναι πιο ευκολο το paint στα xp ρε γι αυτο τα κρατανε
Ε ναι νταξει,δε θα σωσουμε εμεις το μεταλ εξαλλου.
Καλα πλακα μας κανετε ?
Σοβαρα πιστευετε οτι ειναι καλα τα vista?
Εχω δουλεψει επαγγελματικα προγραμματα και στα δυο και ειναι μερα με τη νυχτα . ( Καλα… γενικα τα windows ειναι για το πεος βεβεα, ειδικα για δουλεια… MAC ftw … αλλα τουλαχιστον ta XP δε τραβανε τοση μνημη οσο τα χαζοβιστα … )
Αν θες το μηχανημα σου να υπολειτουργει και να φαινεται ομορφο , για να μπαινεις μονο στο νετ . οκ
δουλευω γραφιστικα και ναι δουλευει καλυτερα απο XP.
απο mac δεν ξερω καθως δεν ειμαι ομοφυλοφυλος.
Εχω δουλεψει 3D, μονταζ και After σε vista και δε τραβανε το κ*υλι τους … Και το λεω αυτο για το render και ολες τις αλλες απαιτησεις που εχουν .
Τωρα , για να λες τα mac για gay, μαλλον δεν εισαι κ τοσο σχετικος με μηχανακια