Εντωμεταξυ καπου ακουσα οτι ο υπολογισμος του χρονου που απομενει τρωει αρκετη ωρα στα vista,και καθυστερει ακομα περισσοτερο τη μεταφορα των αρχειων.
Για να μη μιλήσουμε για μεταφορά αρχείων μέσω δικτύου…
H microsoft μπορεί να μην παραδεχτεί ποτέ δημόσια την αποτυχία των σβήστα, αλλά το γεγονός ότι ξεκίνησε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να φτιάχνει νέο λειτουργικό τα λέει όλα. Η παραδοχή είναι έμμεση αλλά πολύ σαφής.
ego pou 8a agoraso tora laptop gia to panepistimio, ti sistinete, mac i windows?:-k
εξαρτάται από το πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις.
αν εχεις τα φραγκα και δε σε ενδιαφερει να παιζεις παιχνιδια, παρε μακ… βεβαια εξαρταται τη σχολη εισαι γιατι πιθανονοτατα αργοτερα να χρειαστεις προγραμματα που σε μακ δυσκολο να τα βρεις…
Ναι και γω θα παρω λαπτοπι τωρα, μεχρι χιλιαρα μπορω να σκασω, και εχω τα ιδια διλημματα.
Παιχνιδια δεν παιζω, αλλα λειτουργω προγραμματα οπως autocad και photoshop, και μιας και θα το κουβαλω ολη μερα δεν θελω κανα τερας…
Ειμαι τελειως οφφτοπικ, αλλα δεν θα βαλω vista
@κουρού μεχρι πριν να βγει sp1,η καθυστέρηση στην μεταφορά αρχείων ηταν υπερβολικά μεγάλη.
ειμαι vista fan-boy,τι θελτε?
Μπορείς να βάλεις σε ολα τα λαπτοπ vista? ή πρεπει να το γραφει πανω? (windows vista capable)
Οχι οτι θα βάλω, με εχετε τρομαξει μ’αυτα που γραφετε και δε τα εμπιστευομαι.
Μην τολμήσεις και βάλεις θα φας ξύλο στο λέω…
εσυ απο πανω: :lightsabre:
dimitallica,φυσικα και μπορεις,αρκει να μην ειναι το laptop πολυ παλιό!!
@Jim:
Μιας και αναφέρθηκε το SP1, παρατηρήσατε διαφορές στην επίδοση;
Αξίζει να το βάλεις; Ένας φίλος “έχασε” τον ήχο μετά το sp1
Ολα τα updates μαζι ειναι,καμια ουσιαστικη διαφορα νομιζω.
αμα καποιος δεν εβαζε τα updates που κυκλοφορούσε κατα καιρο η ms τοτε,εβλεπε αρκετα μεγάλη διαφορά.
Πχ σε vista χωρις updates/sp1 η χρηση του επεξεργαστη χωρις να τρεχει τπτ, ηταν περίπου 15-20%
μαζι με updates/sp1 κατέβαινε ανετα 4-8%
μαλλον στον φιλο αυτο,επαιζε προβλημα με drivers!
ανασυγκρότηση+απενεργοποίηση αχρηστων υπηρεσιων+προσοχη σε registry+διαφορες ρυθμισεις μεσω tune-up utilities+προσοχη στα προγραμματα της εκκίνησης+τελευταιοι drivers=επιτυχια!!
οπως σας ενημερωνει ο φιλτατος linkin(για να ξεστραβωθεις και λιγο γιατι εισαι ασχετος) τα vista ειναι καλυτερα απο τα xp,και ειναι μονο sp1.)
ΑΛΛΑ ειναι για δυνατα μηχανηματα,δεν θα το βαλεις ουτε στο λαπτοπ αλλα ουτε και σε single core cpu.
για να δεις ακομα ποσο ασχετακος εισαι,στο αλλο μου pc με intel p4 3.0ghz εχω xp,μου δουλευουν τελεια και ουτε προκειται να βαλω vista.
ακομα,για να δεις ποσο ασχετος εισαι,με ρωτας πριν καποια ποστ αμα μου τα χωνει η Microsoft,σου απαντησε ο bro,τωρα σου απανταω κι εγω.βρε ασχετε,ανιδεε που εμαθες και απο υπολογιστες :
μου τα χωνει η microsoft για να υποστηριζει τα vista εναντι των xp…της apple???η τα χπ ειναι λινουξ?μαθε πρωτα ρε μπανανια τα βασικα και μετα γραφε.
Ναι οκ, δε θα μπορούσες αυτά νομίζεις να τα πεις με καλύτερο ύφος? Ο άλλος είναι λογικό να ενοχληθεί έτσι όπως του μιλάς. Πίσω απο μια οθόνη άνετα το παίζει ο καθένας μάγκας…
ΑΛΛΑ ειναι για δυνατα μηχανηματα,δεν θα το βαλεις ουτε στο λαπτοπ αλλα ουτε και σε single core cpu.
Εγω με εναν p4 3,2 ghz,μονοπύρηνο κάνω ανετότατα τις δουλίτσες μου και πλεον και laptop 2 χρονών τα σηκώνουν μια χαρά.
Επίσης,ας κατεβούνε λιγο οι τόνοι…Για λειτουργικά μιλάμε,οχι για γυναίκες:wink:
δες τι χαρακτηρισμους χρησιμοποιησε ο nihilist o’’ επιστημονας’’ χωρις λογο και θα καταλαβεις γιατι απανταω κι εγω με αυτο το υφος.μαγκας πισω απο το πληκτρολογιο?μπα…εχω καλυτερα πραγματα να κανω.
Οκ, πατσίσατε επομένως και το θέμα θεωρείται λήξαν.
δεν ειναι θεμα να πατσισεις,ουτε να την πεις στον αλλο.ειναι θεμα του να ξερεις να συμπεριφερεσαι…τεσπα.τελος