Τα vista φταίνε!

και εμενα με πεταει απο messenger κ εχω vista home premium… δηλαδη τα vista φταινε?

Xp for life

αν σε πεταει απο το messenger,ειτε εχει προβλημα το προγραμμα(δεν συνεργαζεται με τα βιστα,παλια εκδοση),ειτε εχεις disconnect ειτε κατι παιζει με το firewall

μεχρι στιγμης δεν με εχει πεταξει… παλι καλα… αλλα το εκανε για καποιο διαστημα συχνα πυκνα!!!

σε πεταγε ταυτοχρονα και απο το νετ η μονο το msn?

οχι μονο απο το msn

αυτο ειναι σιγουρο?γτ πχ αμα σε πεταξει ενω διαβαζεις ενα ποστ και μετα ξανακανει συνδεση δεν θα το καταλαβεις.

αν ειναι σιγουρο,πιθανοτατα κατι παιζει με τα exceptions του firewall

δεν το εχω παρατηρησει αυτο με το νετ κ το msn αμα με ξαναπεταξει θα το κοιταξω… αυτο το firewall τι κανει κ με πεταει?

κλεινει την συνδεση του μσν με το ιντερνετ.αλλα αμα ηταν αυτο λογικα θα στο εκανε συνεχεια…μηπως ειχες βαλει κανα ιντερνετ suite εκεινη την περιοδο?

κοιτα να δεις τι κανει: λοιπον μιλαω κ καποια στιγμη οταν με πεταει μου λεει δεν μπορειτε να στειλετε μηνυμα γιατι ειστε εκτος συνδεσης κ λεει επανασυνδεση σε 45 δευτερ. εκτος αμα πατησω αμεση συνδεση κ με βαλει αμεσως…αυτο!!! το suite τι ειναι?

ετσι οπως μου το περιγραφεις μαλλον για disconnect απο το ιντερνετ ειναι…τι μοντεμ/ρουτερ εχεις?

Τη περίπτωση να φταίνε τα βίστα τη ξεχνάμε δλδ.

Για τον linkin δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τα vista είναι τέλεια.

Και μιας και όπως μας ενημερώνει τακτικά ο φίλτατος linkin τα vista γαμάνε και δέρνουνε, διαβάστε και αυτό το ενδιαφέρον νέο:

κ εγω vista λες να ειμαι στο 1/3???

συγγνώμη,αλλα πως γίνεται να θεωρείτε τα xp καλύτερα απο vista??
ειναι απλα ατοπο.
ειναι η εξέλιξη τους και πιο προσαρμοσμένα στην υπάρχουσα τεχνολογία/χρονολογια…
Τα σχολια:ειναι βαρυά,μου κολλάνε τον υπολογιστή δεν στέκουν.
δεν μπορεις να παραπονιέσαι ενω εχεις υπολογιστή του 2002.
και σχετικά με τις μπλε οθόνες,κατα 80% φταινε drivers,αρα και οι κατασκευαστές των hardware.
μεσα σε 2 μιση χρονια,απλα φτιάχνεις θαύματα.

Μα ειναι καλυτερα απο τα σβιστα!
Αυτα που λες για τα drivers ισχυουν κατα ενα ποσοστο,αλλα το οτι δεν ειναι συμβατα με υπολογιστες
3ετιας-4ετιας μονο ως κακο το βλεπω.Μας αναγκαζουν καθε 6μηνες να κανουμε upgrade στα
pc μας.Ε δεν θελουμε !

πριν 5 μηνες πηρα καινουριο υπολογιστη (φορητο) με προεγκατεστημενα τα βιστα…τα δοκιμασα για 2-3 εβδομαδες, και αν εξαιρεσω την ομορφοτερη εμφανιση, δεν θεωρησα οτι μου προσφερουν κατι παραπανω απο τα xp ποσο μαλλν απο τα λινουξ… Το συστημα μου ειναι dual boot (λινουξ / windows xp)… Για τις βασικες λειτουργιες (ιντερνετ - δουλειες φραφειου - ταινιες κλπ) χρησιμοποιω λινουξ (πιο ομορφα, πιο σταθερα ,πιο ελαφρια,πιο γρηγορα,πιο ασφαλη απο windows), αλλα τα windows αναγκαστικα τα χρειαζομαι για κανενα παιχνιδι…ε ακομη και εκει τα βιστα με απογοητευσαν. Τι να το κανω το DX 10 αν χρειαζομαι καρτες γραφικων των 500 ευρω?? Ακομα και σε DX 9 τα βιστα πιανουν χαμηλοτερες επιδοσεις στα benchmarks και στα παιχνιδια εναντι των xp, οποτε μονο και μονο για την δυνατοτητα να κερδισω εστω καιμλιγα περισσοτερα fps στα αγαπημενα μου παιχνιδια, αναγκαστικα εκανα downgrade το συστημα μου σε xp.

οταν εννοεις δεν ειναι συμβατο??
οτι χρειάζεται να αναβαθμίσεις τον υπολογιστή σου για να τρέξεις τα vista??
τα vista μπορούν να τρέξουν με αρκετά παλιο υπολογιστή(512mb μνήμη),αλλα θα σέρνονται και χωρις aero.
αρα συνεπώς,ειναι συμβατά αλλα η χρήση τους απαγορευτική.
Επίσης,τα ίδια πράγματα λεγαν και για τα xp οταν έβγαιναν(οτι το gaming θα ειναι χειρότερο) λογο οτι είχαν μεγαλύτερες απαιτήσεις απο οτι τα 98/me το οποίο γίνεται αυτην την στιγμή.
Πως μπορεις να “απαιτείς” να εχεις εναν παλιο υπολογιστή και να τρέχεις καινούργια πράγματα,την στιγμή που η τεχνολογία τρέχει και μεσα σε 6 μήνες,ο καλύτερος υπολογιστής παλιώνει??

Απο θέμα ασφάλειας,δεν υστερουν καθόλου,το αντιθετο θα ελεγα

@isis λογικό για xp/vista.διαβασε τι εγραψα παραπανω αλλα οχι και κάρτες των 500Ε…εχουν φθηνήνει πολλες καρτες καλές για dx 10.1.
Πρόσφατα ανακοινώθηκε το directX 11 :stuck_out_tongue:

Ps2.πόσοι απο οσους παραπονιούντε,εχουν ρυθμίσει τα vista να μην ξεκινούν αχρηστα προγράμματα στην εκκίνηση και διάφορες υπηρεσίες?
Ps3.οταν θα βγαινουν τα windows seven,θα δείτε πως κάποιοι παλι,θα κατακρίνουν τα seven και θα γυρναν στα vista…
Ps4.φιλικά πάντα:)

Είναι γεγονός πως όταν βγήκαν και τα xp, πολλοί επέστρεφαν σε Win98, αλλά αυτό το κακό με τα Vista έχει παραγίνει πιστεύω. Αν είναι δυνατόν να κάνει τόση ώρα για μεταφορά αρχείων μέσα στον υπολογιστή. Κοντεύουμε να φτάσουμε να κατεβάζουμε τα αρχεία γρηγορότερα από το internet απ’ ότι να τα μετακινούμε μέσα στο pc… Και ωραία όλα αυτά με τα aero και τα λοιπά εφετζίδικα, αλλά και λειτουργικά να το δούμε θεωρώ ότι έχουν γίνει ελαφρώς λιγότερο φιλικά απ’ ότι τα xp. Για να βρεις μια ρύθμιση πρέπει να ψάχνεις και να πατάς από link σε link.

Το dual boot πάντως εξακολουθεί να είναι η ενδεδειγμένη λύση, παρότι το kubuntu έχει πιάσει σκουριά :stuck_out_tongue: