Ironman1
January 18, 2025, 6:14pm
Few are left that believe
In the land of mystery
14 Likes
Cheers @jonkyr , πράγματι φανταστικό
3 Likes
hopeto
January 19, 2025, 10:31am
Θα δώσω εγώ ένα παράδειγμα που περιέργως προσπάθησα αλλά δεν ένιωσα όπως παλιά.
ELOY. Άκουσα Dawn και Floating που λάτρευα αλλά δεν αισθάνθηκα το δέος που ένιωθα παλιά. Εντάξει, ίσως σε στιγμές ένιωσα, πχ το τέλος του Lost!? (Introduction) με αυτή τη φοβερή μελωδία. Αλλά σχετικά λίγα πράγματα.
Μαλακίες έλεγα. Προφανώς δεν ήμουν σε μουντ. Έβαλα το κάτωθι χτες και ενθουσιάστηκα.
Και ξανά σήμερα.
8 Likes
otto
January 19, 2025, 10:33am
Τις τελευταίες μέρες άκουσα κι εγώ Eloy μετά από πολύ καιρό. Συγκεκριμένα αυτό:
4 Likes
hopeto
January 19, 2025, 11:03am
Ποτέ δεν το έχω ακούσει. Τι λέει? Έχω μεγάλα κενά στην μετά-70ς δισκογραφία.
A Forest of Stars
Grave Mounds and Grave Mistakes
ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
7 Likes
Πσάξου με Ashenspire μανμου αν δεν το έχεις πράξει (δεν θυμάμαι).
Επισης, τώρα έκανα κατσαπ, δεν σας το χαλαω για In The Woods…, από την “επανένωση”, το “Pure” το θεωρώ πανέμορφο, όλα έπειτα υπερβολικά μέτρια/αδιάφορα, αλλά ακούω τα περί Green Carnation, was never a fan though.
On topic:
Om jordens blod och urgravens grepp | Häxkapell
4 Likes
hopeto
January 19, 2025, 12:30pm
Έχω αυτό που πόσταρα. Άλλη φορά θα ποστάρω φωτογραφία για να μη μου λες κουβέντες.
GRACCHUS_BABEUF:
Δεν το έχω πράξει, όχι.
Θα πσαχτώ.
Έχουμε και σχετικό, λιτό και περιεκτικό νήμα με όλα τα καλούδια. Ξεκινας με το τελευταιο, αν και το ντεμπουτο θα σου θυμισει εντονα AFOS
Κάποιος έπρεπε να κάνει τη βρώμικη δουλειά (νομίζω είμαστε αρκετοί που ακούμε το νέο τους πόνημα) και το ανέλαβα εγώ. Και εννοώ το άνοιγμα του thread, αφού αυτό που δεν αναλαμβάνω με τίποτα είναι να περιγράψω το δίσκο, παρά μόνο με σύντομα σχόλια. Άλλωστε κανείς που γνωρίζω δεν θα τον περιέγραφε καλύτερα από τον άρχοντα του σκότους.
Σοκ λοιπόν με το πόσο προοδευτικος και άμεσος ταυτόχρονα είναι ο νέος δίσκος των Σκοτσεζων. Avant garde αισθητική χωρις να είναι ο αυτοσκοπός, black metal κάπου σ…
6 Likes
Δισκάρα απ’τις λίγες και ο ορισμός του αυθεντικού post punk ήχου
3 Likes
^^^τούμπανο
Monkeyland <3
Γραφική έγινα
15 Likes
nikosPL
January 19, 2025, 3:29pm
Είχα ακούσει το The Tempter, σε ένα παλιό σιντί του Χάμμερ πολύ παλιά, χθες μου ήρθε ολόκληρο το άλμπουμ…τι απίστευτος δίσκος ρε.
17 Likes