Τι ακούτε τώρα Vol. 666

4 Likes

Οne of a kind μπάντα:

και για συνοδευτικό (ή δεύτερο γεύμα), ο πιο Killing Joke δίσκος που δεν έχει βγεί από τους Killing Joke:

1 Like
3 Likes

2 Likes

1 Like
2 Likes

1 Like

Queen of time sorry που σε εσνομπαριζα είσαι και γαμω τους δίσκους

1 Like

Πωπω ρε φίλε, τι διασκάρα έβαλες τώρα, το είχα πεθάνει αυτό το τραγούδι όταν βγήκε.

1 Like

Και golden elk, και heart of the giant και the bee και pyres on the coast και αρκετά άλλα.

Κλασική περίπτωση “Ω να σου γκαμησω” δίσκου

Κλασική περίπτωση - για μένα - συγκροτήματος που ήξερα μεν αλλά ποτέ δεν άκουγα, και το νέο τους άλμπουμ παίρνει καλές κριτικές και το δοκιμάζω. Το αντίστοιχο φετινό ήταν των Solstafir, που τους νόμιζα έξω από τα νερά μου, και τους δοκίμασα μόνο και μόνο για να πάθω πλάκα!

1 Like

Εγώ τους ακούω από πάρα πολύ παλιά, αγαπημένο γκρουπ αλλά είχα ξενερώσει τόσο με το skyforger που άκουσα μόλις φέτος τα δύο επόμενα και είδα τι έχανα

Solstafir το otta μου άρεσε αρκετά, το καινούριο δεν έχω προλάβει να το ακούσω, μπαίνει στη λίστα αναμονής :wink:

1 Like

Και το Under the Red Cloud πολύ δυνατό δισκάκι. Και εξαιρετική αισθητική στα εξώφυλλα αμφότερα.

1 Like

5 Likes

Ποιό είναι;

Def Leppard - High ‘N’ Dry

4 Likes

Αποκαλύπτω μόνο αν πατήσεις play :stuck_out_tongue:

Summary

Πέρα από την πλάκα, καλή ακρόαση, μοναδικό άλμπουμ

1 Like

Χαχαχαχαχ. Σ’ ευχαριστώ πολύ! Επικό εξώφυλλο!

1 Like

Επικότερες συμμετοχές, επικότατη μουσική θα προσθέσω, αν βρεις χρόνο ασχολήσου και με τους στίχους, αξίζουν.

2 Likes

Ακούω το δεύτερο κομμάτι. Ωραίο είναι, θέλει όμως να είσαι στο κατάλληλο μουντ για να το νιώσεις καλύτερα.

1 Like