Στη αρχή νόμισα ήταν καινούριο ascension. Τους ξέρω σαν όνομα .'Εχουν κάνει και περιοδεία με primordial
Αλήθεια σου τους θύμισε; Δεν ξέρω, πιο κοντά σε σχήματα τύπου Regarde Les Hommes Tomber κλπ τους έχω, πιο post δηλαδή.
Πάντως μου αρέσει πολύ αυτό το άλμπουμ και σίγουρα το προτιμώ από το τελευταίο Ascension που με απογοήτευσε προσωπικά
Όχι όχι μόνο για το logo λέω
Α ναι, μοιάζουν πολύ ισχύει!
edit: Βέβαια αυτό που σου θύμισε το λόγκο των Ascension εδώ είναι η λέξη “Finisterre”, πάνω αριστερά είναι το λόγκο των DWEF.
Είναι και τα δύο όμως στο ύφος της σφραγίδας οπότε λογικός συνειρμός.
Για οπαδούς Primordial και γενικότερα επικού σκοτεινού ήχου
TI ΔΙΣΚΟΣ, ΤΙ ΕΠΟΣ
Λοιπόν, πολλά έχουν ειπωθεί για το πόσο βιαστικό άλμπουμ ήταν το Sorceress και η κακή του παραγωγή μετά τα masterclasses που ήταν το Heritage και το Pale Communion, που τα δέχομαι όλα. Αλλά τόση ποικιλία ήχων στα κομμάτια είναι εντυπωσιακή, οι ιδέες ως ιδέες ήταν πολύ διασκεδαστικές (ναι, ακόμη και η άμπαλη μετάβαση στο ομότιτλο), και γενικώς ένα άλμπουμ που ρέει με ευκολία και περνάς καλά.
Για μένα σαφώς καλύτερο από το PC, που έχει πιο μεγάλες κορυφές, αλλά είναι πιο άνισο.
Για μένα από τα τελευταία τέσσερα η σειρά προτίμησης είναι ακριβώς η σειρά που κυκλοφορησαν. Heritage πολύ δυνατός δισκος, pale αξιόλογο, sorceress τίμιο, in cauda ύπνος
Το μόνο από τα τέσσερα που θα βάλω να ακούσω καπως συχνά τώρα πια είναι το heritage
Και φαντάσου πως οι οπεθ είναι στις πολυ αγαπημένες μου μπάντες και όλα τα παλιά τα ακούω ακόμα σχετικά συχνά