Και κάποιοι δεν μένουν στο εξώφυλλο.
Οn topic
Φιξντ και καλημέρες.
Γενικά δεν είναι η καλύτερή μου να με φιξάρουν, εδώ όμως επικροτώ (βάζοντας στην άκρη το παράδοξο της αναφοράς σε κομμάτι από το Painkiller που δεν είναι το Painkiller)
Hell patrol υπερυμνος, ειδικα οι σολαρες του.
Αν πατησετε στο θωλο κειμενο, μη αναστρεψιμα πραγματα σας περιμενουν
Αυτο που δεν μπορω να ξε-ακουσω ειναι καποτε που καποιος το ανεφερε σαν ΤΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΩΝ (τοσο επικινδυνο ειναι πια?) και τωρα το ακουω μες τα αυτια μου καθε φορα που βαζω το κομματι
ΜΟΝΟ ΠΡΙΣΤ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ. ON TΟΠIK
μλκες μη μου το κάνετε αυτό και θέλω να πλακωθώ σήμερα στη δουλειά με χάρντκορ tasks ψιλό-σβέλτα και full focused, μπας και φύγω μια νορμάλ ώρα να πάω σινεμά
δε γαμείς
Machines are taking all over
With mankind in their command
In time they’d like to discover
How they can make their demand
Ευχαριστώ για την κατανόηση Ισως επειδη θεωρώ ότι το “Soul Stealers, Ripping out hearts, They’re Devil Dogs, The Hell Patrol” είναι η πιο εφιαλτική progressing scream (αν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια) στη μουσική, ακόμη κι από το ομώνυμο.
Γαμηθηκες, δεν επρεπε να το κανεις αυτο.
On topic, απο ενα απλο λαιβακι, χωρις την ηρεμια του στουντιο(υ) και ολα τα συμπραγκαλα του:
EDIT:
Ήδη ΔΕΝ εχω κανει τπτ απο δουλεια εξαιτιας σας και ειμαι στην ιδια ακριβως φαση, ευχαριστω πολυ.
Σου έχω καλύτερη περιγραφή: ascending scream
Πώς με βρίσκεις
Υπέροχος. Αν μπορείς να το κάνεις κιόλα (sic), πιάνεις πόστο τραγουδιστή σε παραδοσιακό μέταλ γκρουπ με καριέρα 45 χρόνων, σχετική επιτυχία, κάμποση δημοφιλία και καλούτσικες πωλήσεις.
Ναι κάτι κάνουν
Thrash σχολής Kolbotn