Βερνικος vs Θεοφιλοπουλος

Θρυλοι. Μορφες. Αξεχαστοι. Απλα 2 κορυφαιες προσωπικοτητες. Εχουν στιγματισει αγωνες και αγωνες. Γεμιζουν ολοκληρα καλοκαιρια με τις απεριγραπτες περιγραφες τους. Ποιος και γιατι, αγαπητοι συμφορουμιτες? Προσωπικα, θελω να το φιλοσοφησω λιγο ακομα.

Ελλειπέστατο πολλ, martian! [-X

Που είναι ο

και ο

Βέβαια αυτόν παίζει και να μην τον θυμάσαι να περιγράφει μπάλα λόγω ηλικίας, γιατί πάνε πολλά χρόνια. Απλά θα σου πω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ. Όπως και με τον Χάρη Αλευρόπουλο!(κλικ) Ή τον Στράτο Σεφτελή!

Πωωωω θα με πάρουν τα ζουμιά ε.

Ειπα να το περιορισω λιγο…Για εμενα αυτοι οι 2 ειναι οι παιδικοι μου ηρωες, με αυτους μεγαλωσα. Ηθελα να φτιαξω την μητερα των μαχων!

Καλα Μαυροματης ειναι το απολυτο ρησπεκτ, αλλα εκανε πραγματικα γαματες περιγραφες, ενω τον δευτερο οντως δεν τον γνωριζω!


το υπερτατο!!!

ενταξει ο γερακαρης κοιμοταν κανονικα την ωρα του ματς. για να μην θυμηθω σεφτελη και αργυριου!!! On toπic στηριζουμε θεοφιλοπουλο. ο βερνικος ειναι απλα τραγικος…

θεοφιλοπουλος ρε!διανθιζει κιολας τις περιγραφες του με μικρες δοσεις ''χιουμορ",βαζοντας ετσι μια διασκεδαστικη πινελια κατα την διαρκεια της μεταδοσης:lol::stuck_out_tongue:

παντως χθες στο Αργεντινη - Μεξικο, ο Θεο εδωσε ρεσιταλ . . .

Πρέπει να ειπε γύρω στις 112 φορές τη λέξη βουβουζέλα πάντως.

Χάρης Αλευρόπουλος ftw!!!
Μόνο και μόνο για την αξεπέραστη περιγραφή σε αγώνα βόλευ…

Κυρίες και κύριοι αυτή η φάση δεν είναι ένα απλό set ball…είναι match ball…είναι…ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑLL!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

on topic
Θεοφιλόπουλος!!!Ο άλλος είναι απάλευτος!!!

ενα Poll πως θες να πεθάνεις θα ηταν καλύτερο…

-με όπλο
-με μαχαίρι

χέστηκα… ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ :!:

Martian, είσαι Θεούλης !!!

Τιμή και δόξα στους τιτάνες που μας συντροφεύουν τόσα χρόνια με τον απαράμιλλο λόγο τους και τα απλανή βλέματά τους!!

[SIZE=“3”]ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!![/SIZE]

Από το δέος, δεν μπορώ να διηγηθώ υπέρτατες στιγμές περιγραφών, θα επανέλθω!!

Αφου το θεμα αυτο ταλαιπωρησε τις σκεψεις και τον νου μου χθες βραδυ, αποφασισα να ριξω και εγω την ψηφο μου στον ενα και μοναδικο Θεοφιλοπουλο. Υστερα και απο το χθεσινο ρεσιταλ, κατεχει επαξια τον θρονο πιστευω.

Υ.Σ. Ουτε ενας με Βερνικο?!??! Εκπληξη!

η βλακεια κ στους 2 δεν εχει οριο!!τι να πεθανεις σαββατο τι κυριακη πρωι

Ε, πώς, έχει διαφορά. Εξαρτάτε πώς θα αξιοποιήσεις το βράδυ του Σαββάτου.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ιωαννίδης, τον είχε τον Βερνίκο για μαύρη γάτα:):!:

Ψηφίζω άνετα τον…μπουρλοτιέρη τον Θεοφιλόπουλο! Θεούλης! Χτες και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 7ο (!) λεπτό λέει το απίστευτο: “O Mέσι δεν έχει φανεί μες στο γήπεδο…” (παραπονιάρικα) , ζήτημα αν έιχε πάρει 1-2 πάσες μέχρι τότε! Νταξ πάντα λέει χοντράδες άλλα όταν παίζουν μεγάλες ομάδες ξεφεύγει τελείως! Εϊναι σαν να περιμένει από το 1ο λεπτό να κάνουν παπάδες, διαφορετικά, τσουπ νάτος ο Θεοφιλόπουλος ο απαιτητικός ποδοσφαιρόφιλος! :lol:
Μετά στο 2ο ημίχρονο κάνει κανα δυο ενέργειες ο Μέσι με τον Θεοφιλόπουλο να πετάει το “καλή απόδοση από τον Μέσι” και μετά κάνει μια ντρίμπλα και λέει ο άλλος “Πάρα πολύ καλός και ο Μέσι σήμερα…”. Μιλάμε έλεος, αλλάζει 50 γνώμες το δεπτερόλεπτο!

Εμπειρία Νο1…

Φθινόπωρο 1994, φιλικός αγώνας Ελλάδας-Ισραήλ στην Χαλκίδα, μεσημέρι, περιγραφή (ντραμς παρακαλώ) Στράτος Σεφτελής!!!

Το ματς ξεκινάει και αφού περάσουν 5 λεπτά, ο θεός αρχίζει μια ωδή στην εθνική Νιγηρίας που πήγε με υποσχέσεις στο Μουντιάλ της αμερικής και την κατασπάραξαν τα θηρία της ΦΙΦΑ! Βλέπετε ο 59χρονος τότε Ρασίντ Γεκινί, δεν έφτανε να τους μασουλήσει…

Κάποια στιγμή στα μέσα του ημιχρόνου ξεκινάει μια παύση στην περιγραφή … γίνεται μια φάση, δεύτερη, τρίτη, κατεβασιά της εθνικής και γκολ! … ΤΟΤΕ ναι ΤΟΤΕ το παίρνει χαμπάρι ο καλός μου και αναφωνεί με το γνωστό αυτό νωχελικό του ύφος " και έχουμε το γκολ από την εθνική … που ανοίγει το σκορ … "

Ε Π Ο Σ !!!

ΥΓ. Ο αγώνας αυτός, χαρακτηρίστηκε από την μοναδική εμφάνιση με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδας του Νίκου Κωστένογλου, τον οποίο λόγω της εκθαμβωτικής του παρουσίας, τον έκανε αλλαγή ο κόουτς με το μαλλί βαμβάκι στο 22ο λεπτό!!!

Για κλάματα και οι δύο, απερίγραπτοι. Να φορολογηθεί η βλακεία τους να γλυτώσουμε απο τα χρέη και το ΔΝΤ.

Η κορυφή θα είναι καπαρωμένη για καιρό απο τους Στράτο Σεφτελή που πάντα έκανε περιγραφή στα ριπλέι των φάσεων, Χαρή Αλευρόπουλο που είχε και γελοίο look και οι μεταδώσεις του ήταν τραγικές, αλλα πάνω απο όλους ο Αργυρίου. “Ολυμπιακό Στάδιο, ένα υπέροχο στάδιο, ενα σταδιο 80.000 θέσεων, ενα στάδιο που αγωνιζονται Ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός, δυο μεγάλες ομάδες, δυο πολύ μεγάλες ομάδες, δυο τεράστιες ομάδες, δυο ομάδες με πλήθος οπαδών, δυο ομάδες με αναρήθμιτα τρόπαια, δυο ομάδες που απόψς αγωνίζονται για ένα ακόμα τίτλό απόψε στο ολύμπιακό Στάδιο, ένα καταπληκτικό στάδιο, ένα στάδιο 80.000 θέσεων που απόψε φιλοξενεί το μεγαλό ντέρμπυ, απόψε μια υπέροχη βραδιά, μια δροσερή ανοιξιάτική βραδυά, μια βραδυά κτλ κτλ κτλ…”

Το πρωτο συνθετικο του επιθετου του ειναι το “Θεος”.Τυχαιο;Δεν νομιζω

Ο χειρότερος σχολιαστής ever o Θεοφιλόπουλος…