Χριστούγεννα έρχονται, οπότε να άλλο ένα σημαντικότατο ζήτημα/δίλημμα της εποχής. Εσύ φίλε συμforumίτη / φίλη συμforumήτρια, με τι από τα δύο προτιμάς να παίρνεις τις περιττές γιορτινές θερμίδες;
Μελομακαρονα (μονο με σοκολατα ομως)
Μελομακαρονα φυσικα.Με μπολικο σιροπι.
Και με σοκολατα απο πανω ειναι ακομα πιο ωραια.
Οι κουραμπιεδες μου την σπανε που αμα τους φερω κοντα στο στομα μου και εκεινη τη στιγμη κατα τυχη εκπνεω γεμιζουν σκονη την ατμοσφαιρα.Και μου φερνουν και τρελη διψα.Κατα τ’αλλα κι αυτοι ωραιοι ειναι.
Επίκαιρο topic… :lol: Μελομακάρονα βεβαίως βεβαίως (Με το κιλό)
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ!
μελομακάρονα…άκου εκεί παραρήγα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
εννοείται μελομακάρονα!
Κανείς για την Αλέκα ρε παιδιά;
Εμένα μου αρέσει ένα συγκεκριμένο μελομακαρονάκι πολύ!
Κι εμένα το ίδιο!
Μελομακαρονα βεβαια!!! Αντε ρε γιαγια στειλε καμια κουτα γεματη απο το χωριο!
Αξυριστη μασχαλη. Την κουρτινα 3.
διπλες
Τς τς τς…ο έρωτας σε έκανε φλώρο. :lol:
Metal και Σατανισμός ρε.
Metal και Σατανισμός ρε.[/quote]
Μα τι κακος που εισαι; Καλε ασε τον ανθρωπο να ζησει και να δειξει τον ερωτα του…
ειναι λιγο περισσοτερο μελομενος βεβαια απο το κανονικο αλλα δεν πειραζει του το συγχωρουμε
…
Οn topic τωρα προτιμω τα τουλουμπακια και τα κουρκουμπινια πιανονται; :lol:
Αυτά άλλες ώρες τις ημέρας… Είναι αγάπες που δεν αλλάζουν ποτέ!
Πάμε όλοι μαζί στους Cannibal να σου αποδείξω του λόγου το αληθές!
Μελομακάρονα σας θέλω κολασμένα!!!
ΌΛΑ!!! =P~ =P~ =P~ =P~ =P~
+1000000000000000000000000000000000000000000
Μα τι κακος που εισαι; Καλε ασε τον ανθρωπο να ζησει και να δειξει τον ερωτα του…
ειναι λιγο περισσοτερο μελομενος βεβαια απο το κανονικο αλλα δεν πειραζει του το συγχωρουμε
…[/quote]
Έλα μωρέ, πλάκα κάνω! Για να τον πειράξω το έκανα. Επειδή μας το παίζει και πολύ black αλλά τελικά δείχνει πόσο τρυφερούλης είναι κι αυτός :lol: !!
Παιδια τα Μελομακάρονα με σοκολατα ειναι τα ωραια γιατι με τους κουραμπιεδες μπουκωνει το στομα σου…αλλα το κακο στα Μελομακάρονα με σοκολατα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις αν ειναι μπαγιατικα η φρεσκα γιατι ειναι καλυμενα με τη σοκολατα…και ετσι πρεπει να τα πατησεις με το δαχτηλο σου απο κατω για να δεις αν ειναι μαλακά… μαλακά = φρεσκα… ενω στα απλα Μελομακάρονα το καταλαβαινεις με το ματι αν ειναι φρεσκα ή οχι…
Αλλα δεν γινεται να πηγαινεις στο μαγαζι και να αρχισεις να τα πατας…οποτε αν θες με σοκολατα το ρισκαρεις…