Κουραμπιέδες vs. Μελομακάρονα

=D> =D> =D>
το έχεις φιλοσοφήσει πάντως… :lol:

Eίναι πολύ δύσκολη απόφαση ειληκρινά…

=D> =D> =D>
το έχεις φιλοσοφήσει πάντως… :lol:[/quote]

χε χε ειδες - ειδες…!!! :lol:

Τι αμφιβαλλεις…??? :roll:

melomakarona rulez.oi kourabiedes mou ti spane epeidi kathe fora pou pao na fao mia anasa na parw kai ksefisikso skorpietai olh h zaxarh kai ginomai kai xalia. poso pio arga na anapneo pia e???ASFUKSIA LOGO TWN KOURABIEDWN???PWS THN EIDAME??? :evil:

8O 8)

Φυσικά και μελομακάρονα. Για να ανεβάσεις το πεσμένο ζάχαρο τι θα φας? Κουραμπιέ?? Δε λέει ρε παιδιά…

Στην ανάγκη τώρα… Δε ξέρω. Και πάλι αμφιβάλλω αν θα έτρωγα.
Ίσως φταίει η μαμά που δεν τους πετυχαίνει.

LOOOOOL!led_zeppelin ελεος με τις καφριλες :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μελομακαρονα!Και με σοκολατα καλα ειναι, αλλα λυγωνουν τρομερα!Οποτε προτιμω χωρις…

Ψιτ,Mr. Cozy, ξεχασες τις διπλες! :wink:

LOOOOOL!led_zeppelin ελεος με τις καφριλες :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
[/quote]

Τι θες να πεις ρε φιλος? :frowning:

[/quote]

Τι θες να πεις ρε φιλος? :([/quote]

Βασικά και εγώ την κουρτίνα 3 ψήφισα. Μου έβγαλε μία θηλυκή Ζόνγκ… :roll: :roll: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μην ακουω βλακειες, η Παπαρηγα ειναι σεξυ αζ χελ. Ειδικα οταν μιλαει για δικομματισμο και ρεφορμισμο κουνωντας με σθενος το χερι ενω οι τριχουλες της μασχαλης ταλαντωνονται παθιασμενα. Πα να αυτοϊκανοποιηθω.

Μολις τελειωσα τη πρωτη δοκιμαστικη φουρνια απο τα μελομακαρονα της μαμας…Απλα τα σπασανε…Τωρα περιμενω τη κύρια φουρνια να δω αν ειναι εξισου καλα η καλυτερα.Το βραδυ ειναι μεγαλο και μακρυ…Παλι θα φαω τον κωλο μου

Τεραστια μορφη ο χοντρος Ζονγκ!!

Τι αμφιβαλλεις…??? :roll:[/quote]
ξέρεις πόσες φορές μ’έχει βασανίσει μπρόστα από μία πιατέλα μελομακάρονα και κουλαμπιέδες το ερώτημα από που ν’αρχισω??

ξέρεις πόσες φορές μ’έχει βασανίσει μπρόστα από μία πιατέλα μελομακάρονα και κουλαμπιέδες το ερώτημα από που ν’αρχισω??[/quote]

Από τα μελομακάρονα φυσικά :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

ολοι μελομακαρονα…
εγω κοραμπιεδες! :stuck_out_tongue:

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ!!!

διπλες ρε

τριπλες κ Gooooooooooaaaaaaaalllll! :stuck_out_tongue:

ξέρεις πόσες φορές μ’έχει βασανίσει μπρόστα από μία πιατέλα μελομακάρονα και κουλαμπιέδες το ερώτημα από που ν’αρχισω??[/quote]

Από τα μελομακάρονα φυσικά :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :D[/quote]

Χε χε :lol: οντως απο τα μελομακαρονα…εγω ετσι και αλλιως τους κουραμπιεδες τους προσπερναω και παω στα μελομακαρονα με σοκολατα…φυσικα τα ελεγχω με το κολπακι που ανεφερα πριν τα φαω… :lol: :lol: :lol:

Από τα μελομακάρονα φυσικά :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :D[/quote]

Χε χε :lol: οντως απο τα μελομακαρονα…εγω ετσι και αλλιως τους κουραμπιεδες τους προσπερναω και παω στα μελομακαρονα με σοκολατα…φυσικα τα ελεγχω με το κολπακι που ανεφερα πριν τα φαω… :lol: :lol: :lol:[/quote]

σήμερα πάντως κέρδισαν τα μελομακάρονα 3-1 (αλλά οι κουραμπιέδες δεν έλεγαν και πολλά οπότε επιφυλάσσομαι για τη συνέχεια)