Κουραμπιέδες vs. Μελομακάρονα

Ρε παιδια ειναι ξεκαθαρο οτι τα μελομακαρονα εχουν νικησει τους κουραμπιεδες και με διαφορα μαλιστα :lol: …αφου μεχρι και η παπαρηγα τους ξεπερασε 8O …!!!

Μόλις διαπίστωσα ότι ακόμα δεν έχω φάει κανένα μελομακάρονο… :?

κοίτα να δεις με ποιον θα συμφωνήσω…ούτε εγώ έχω φάει τίποτα χριστουγεννιάτικο ακόμα… :?

Οι blackμεταλαδες ειναι εναντια στο κατεστημενο και στις γιορτες.Σου προτεινω να μεινεις βραχος ηθικης και να μη φας τιποτα που να θυμιζει τις γιορτες

[size=1]για να μη χαλασουν και πανε χαμμενα σου εστειλα σε pm την διευθυνση μου να τα στειλεις σε εμενα[/size]

Οι blackμεταλαδες ειναι εναντια στο κατεστημενο και στις γιορτες.Σου προτεινω να μεινεις βραχος ηθικης και να μη φας τιποτα που να θυμιζει τις γιορτες

[size=1]για να μη χαλασουν και πανε χαμμενα σου εστειλα σε pm την διευθυνση μου να τα στειλεις σε εμενα[/size][/quote]

Σαν να χεις δίκιο ρε tolkki! Δεν θα φάω κανένα! Θα τα πετάξω… :lol: :lol: :lol:

Τώρα που το θυμήθηκα… χθες έφαγα κάτι παστάκια άλλο πράγμα!!! Να γλύφεις και τα δάχτυλα σου! Τι να τα κάνεις τα μελομακάρονα όταν έχεις τέτοια γλυκίσματα! Ασε που όπως είπα και στην αρχή του thread προτιμώ ένα συγκεκριμένο μελομακαρονάκι… :smiley: :smiley: :smiley:

Μελομακάρονα με σιροπι και χωρις σοκολάτα!!!

Η επιλογη “Αλλο” γιατι δεν υπαρχει;
Διπλες. :smiley:
[size=2](Ολα τα τρωμε)[/size]

Τουλουμπες τρωει κανεις ???

Εγω τρωω τουλουμπες…και τουλουμπακια φυσικα
που τα κανεις μια μπουκια… :lol:

Γαματα ειναι τα τουλουμπακια…κουρκουμπινια εχεις φαει που ειναι ακομα πιο μικρα;Εκει να δεις 3-4 μαζι τα τρως…ααααχχχχ ειναι ο μονος λογος που θελω να ξαναπαω πατρα και συντομα αν γινεται για να φερω προμηθειες. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

=P~ Κ Ο Υ Ρ Α Μ Π Ι Ε Δ Ε Σ ΟΛΕΕΕΕ ! ! ! ! ! !

Υπάρχει κάτι καλύτερο??? ΟΧΙ !!!

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Εισαι μεσα στο 8%…Δλδ μονο σε εσενα αρεσουν τα κουραμπιεδια…Φανταζομαι πως θα μαγειρευεις δλδ 8) :lol:

Εισαι μεσα στο 8%…Δλδ μονο σε εσενα αρεσουν τα κουραμπιεδια…Φανταζομαι πως θα μαγειρευεις δλδ 8) :lol:[/quote]

Aν φάτε κουραμπιέδες από τα χεράκια μου θα ξεχάσετε οτι υπάρχουν κ άλλα γλυκά!!! :twisted: :twisted:

Εισαι μεσα στο 8%…Δλδ μονο σε εσενα αρεσουν τα κουραμπιεδια…Φανταζομαι πως θα μαγειρευεις δλδ 8) :lol:[/quote]

Aν φάτε κουραμπιέδες από τα χεράκια μου θα ξεχάσετε οτι υπάρχουν κ άλλα γλυκά!!! :twisted: :twisted:[/quote]

Λογικο το βρισκω…Στον κατω κοσμο δεν υπαρχουν γλυκα :lol: :lol:

Aν φάτε κουραμπιέδες από τα χεράκια μου θα ξεχάσετε οτι υπάρχουν κ άλλα γλυκά!!! :twisted: :twisted:[/quote]

Λογικο το βρισκω…Στον κατω κοσμο δεν υπαρχουν γλυκα :lol: :lol:[/quote]

Δεν καταλαβαίνω το δικό σου πρόβλημα που είναι…? :?

Ή μήπως είναι φόβος…? Αν ναι…

μην μου φοβάσαι …

θα σου κάνω την χάρη κ δεν θα σου δώσω να φας εσένα… :wink:

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ!! :smiley:

( :lol: :lol: :lol: )

Oι διπλες ειναι χαλι.
Okay, αποψεις! :stuck_out_tongue:

Πέρασαν τα Χριστούγεννα και αναρωτιέμαι: αφού αρέσουν σχεδόν σε όλους, γιατί δεν κυκλοφορούν και τον υπόλοιπο χρόνο;; :stuck_out_tongue:

Εγώ δε μπορώ να διαλέξω γιατί εξαρτάται πολύ από το πώς είναι φτιαγμένα. Καμιά φορά από ζαχαροπλάστη σε ζαχαροπλάστη διαφέρουν πολύ!

Ποιός σου είπε ότι δεν κυκλοφορούν; :roll:

Ερχονται σιγά σιγά τα Χριστούγεννα, ώρα να μπάινουμε στις κουζίνες!