Λίγο νωρίς δεν είναι ακόμα?:-k
Ποτέ δεν είναι νωρίς για μελομακάρονα!
ΡΕ. Πρεπει να το εχω ξαναδηλωσει σε αυτο το τοπικ. Καλα και τα μελομακαρονια. Καλα και τα κουραμπιεδια.
Αλλα νταξ.[SIZE=“5”] ΔΙΠΛΕΣ[/SIZE]=P~ =P~ =P~
ΑΑΑΧ δεν ξερω τι να διαλεξω!
με δυσκολια ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ =P~
+1000000000
Και αν είναι και χωριάτικες…Κόλαση!!=P~ =P~
Ρακομελομακαρονα με τσικουλατα!
παραρηγα καλυτερα . σοκολατα ρουλζζζ ωρε .
μελομακάρονα ρουλζ
Μελομακάρονα! Με μπόλικο σιρόπι πάντα!
Όχι κουραμπιέδες… δε μου αρέσουν…αν θα φάω κουραμπιέ θα είναι όπως στο ανέκδοτο με τον πόντιο στο ζαχαροπλαστείο…το ξεσκονίζω πρώτα!!
Δεν μου αρέσει η ζάχαρη άχνη καθόλου…
Ούτε τα “στεγνά” γλυκά επίσης…π.χ.προτιμώ να φάω μπισκότα αφού τα έχω βουτήξει σε γάλα!
Κατεβαινεις και απο καμιναδες?:-k
Nα αφήσεις και δύο καρότα μπροστά στο τζάκι για τον Στεμ και τον Συς, τους δυο μου ταράνδους…
Δε θέλω κοροϊδίες για τα ονόματα των ταρανδων… είναι από παιδικό παραμύθι!
Καροτα τρωνε οι ταρανδοι?:-s
και τα δύο πειράζει???
αν και κανένα από τα δύο δεν συγκρίνεται με ένα απολαυστικό κομμάτι χαλβά φαρσάλων με βούτηρο και πασπαλισμένο με μπόλικη ζαχαρίτσα
φυσικά να είναι χειροποίητα φτιαχμένα από τα χεράκια μου με την παλιά και πάντα πετυχημένη συνταγή της μαμάς…αν και για τους κουραμπιέδες μπορεί να κάνω μια εξαίρεση αρκεί να είναι από τον Κωνσταντίδη
Υ.Γ Επειδή δεν ήμουν ποτέ αδύνατη -ένα από τα 4 πράγματα που δεν υπήρξα ποτέ στην ζωή μου είναι αυτό τα άλλα 3 είναι οπαδός του θρήνου δεξιών πολιτικών πεποιθήσεων και φλωρογκόμενα-πρόσεχα πάρα πολύ την διατροφή μου στα εφηβικά και νεανικά μου χρόνια κάθε χριστούγενννα ατένιζα με μίσος τις βιτρίνες του προαναφερόμενου ζαχαροπλαστείου και έλεγα πότε θα ρθει η μέρα που θα κάνω ντου δεν ξέρω αλλά ότι θα το κάνω θα το κάνω και η ώρα αυτή ήρθε όταν έμεινα έγκυος στο γιό μου προ 17 και βάλε ετών όλο κουραμπιέδες από τον κωνσταντινίδη ζήλευα τάχα μου και καλά να φάω και μου τις στέλναν με το κτελ -δεν είχε ανοίξει ακόμα στην Αθήνα καταστήματα- και με είχαν μάθει όλοι οι οδηγοί και σταματάω τώρα γιατί θα το ξανακάνω το ντου…
κουραμπιέδες και πάλι κουραμπιέδες!ζάχαρη άχνη forever!
μεχρι πριν 2-3 χρονια οπως και οι περισσοτεροι γουσταρα τα σουροπια…τα τελευταια ομως 2-3 εχω φαει φρικη με την αχνή ζαχαρη:p
Κουραμπιέδες,δαγκωτό
Μελομακάρονα.
Εννοειται μελομακαρονα! Οι κουραμπιεδες ειναι βαρετοι…
Θέλω 2 κουτιά μελομακάρονα και 1 κουτί κουραμπιέδες ΤΩΡΑ!!! :bounce: :vibrate: =P~
Θα φτιάξω σε λίγο μελομακάρονα! Αμα θές έλα να φαγουρίσεις! χιχιχιχιχιχι