Κουραμπιέδες vs. Μελομακάρονα

Και τα 2 αλλα μελομακαρονα ειναι λιγο πιο πανω για μενα.
5 κιλα καθε χριστουγεννα λογο αυτων #-o 8O

μελομακαρονα :respect: :respect: :respect: :respect:

H Παπαρήγα η Καλή:wink: Σοβαρά, κουραμπιέδες για μένα, τους λατρεύω!!! (τα μλμκρν ποτέ δε μου έκαναν το περίφημο κλικ).

Κουραμπιεδες θα ελεγα…αλλα και τα μελομακαρονα καλα ειναι…φτιαχνω μου αρεσει να ασχολουμαι…τα αγοραστα δεν τα πολυθελω…μου αρεσει που τα χριστουγεννα τα φτιαχνω σε διαφορα σχεδιακια{καμπανες,αστερια, δεντρακια…:smiley: }

Αυτη την στιγμη ψηνονται μελομακαρονα…=P~ =P~

Εγώ ρε γμτ ελέγα να κάνω σήμερα! αλλά επρεπε να φύγω το απόγευμα! Αυριο όμως… χαχαχα

Χμ… δύσκολη επιλογή. Επειδή προτιμώ και τα δύο, και για να μη ρίξω λευκό και φανώ άβουλος, ψήφίζω Παπαρήγα.

melomakarona

Mελομακάρονα άνετα. Οι κουραμπιέδες για`μενα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο…

Μελομακαρονα ρεεεε!!!με σοροπια πολλα!!

άλλη λέξη το “σιρόπια”,άλλη το “σορόπια”.
το 2ο έχει μουσικότητα…όλα τα λεφτά ε…
οκ,δε λέμε πάντα ό,τι σκεφτόμαστε,πφ

Εδώ και αιώνες αυτές τις μέρες διεξάγετε ο μεγαλύτερος πόλεμος στις κουζίνες μας.

ΕΣΥ με ποιό μέρος είσαι;

μελλομακαρονα,γιατι τα μακαρονια τρογωνται και χωρις κιμα \m/

μαλιστα…

το σκεφτηκες πολυ αυτο,ε?

Μελομακαρονα…οι κουραμπιεδες εχουν φτιαχτει για να ξεφορτωνομαστε με “ατυχη πνιγμο” επισκεπτομενους γερους συγγενεις οι οποιοι φορουν μασελα!

οι υπολοιποι τρωμε μελομακαρονα!:wink:

τελικά η ζυγαριά κερδίζει πάντα :stuck_out_tongue:

τις γιορτινές μέρες τσακίζω περισσότερα μελομακάρονα, γιατί οι κουραμπιέδες στέκονται καλύτερα και μετα από αρκετό καιρο και παίρνουν την εκδίκησή τους με την πάροδο του χρόνου.

κουραμπιεδες με ανεση. αρκει να μην εχουν γαρυφφαλακι γιατι μονο να μας σπαει τα νευρα ξερει. Αν θελαμε να φτυσουμε τιποτε θα τρωγαμε βερυκοκα.

Εμένα φέτος δυστυχώς δε με αφορά η αιώνια κόντρα γιατί και απ’ τα δύο έχω μόνο θλιβερά εμπορικά υποκατάστατα σουπερμαρκετικής προέλευσης. Δεν έχω ούτε τα μελομακάρονα της μαμάς μου, ούτε τους κουραμπιέδες της μαμάς μου.

Θέλω τη μαμά μου. :frowning:

Πιο παλιά που έτρωγα και τα 2, μου άρεσαν περισσότερο τα μελομακάρονα, αλλά από τότε που έδειξε τη συνταγή η Βέφα σταμάτησα να τρώω. Τα μισώ τα ξεπουλήματα

Oσο νοστιμα και να ειναι τα μελομακαρονα (που μου αρεσουν πολυ δηλαδη), τους κουραμπιεδες ΔΕΝ τους φτανουν. Απλα οι κουραμπιεδες ειναι το κατι αλλο, κατι μοναδικο, εχουν το κατι αλλο που παταει τα μελομακαρονα κατω:p. Παμε για την ανατροπη ρεεεεε…

μελομακαρονα ρεεεεε

Μαζί σου! Ειδικά κάτι σπιτικά που έχω εδώ, μιαμ μιαμ!!!