Σαδιστές!
ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΙ!Το παρακατω στιχακι δεν το λεω.
μελομακάρονα!
κουραμπιεδες ftw
Και τα δύο μαμάνε εξίσου, ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση8)
Koυραμπιεδουμπα.
Εκτος και αν τα μελομακαρονα ειναι της γιαγιας μου που τα κανει ΓΑΜΑΤΑ.
Παντως καλυτερες και απο τα δυο, ειναι οι ΔΙΠΛΕΣ! (παλι της γιαγιας μου :roll:)
ΔΙΠΛΕΣ…ποοοοο…!Αυτα ειναι.
Δεν ξερω ρε παιδια τι να πω…η μανα μου φτιαχνει τα γαματα μελλομακαρονα κ η γιαγια μου τους γαματους κουραμπιεδες! Τσακιζω κ τα 2!
Το εδωσα παντως στα μελλομακαρονα γιατι αυτα μυριζω τωρα στον αερα…
ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ:!::!::!::bow2:
Αρκει να εχουν ανθονερο…τοτε πραγματικα γαμανε…:!:
ανετα μελλομακαρονα…οι κουραμπιεδες ειναι σαν να τρως μιγμα μαλακιάς αμμου με επικαλυψη ζαχαρη αχνη…το στομα σταματαει να παραγει σαλιο!!!
:lol::lol::lol::lol:
Που σαι συ ρε τρελοκόριτσο? 8)
Κατα τ’ άλλα: ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΡΕΝΤ ρε παιδιά! Και με πρόσθετη επιλογή Αλέκα Παπαρήγα κιόλας!
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3024&page=12&highlight=������������
Τι να γίνει, ας τα κάνω ένα merge…
ψηφισα και εδω τα αγαπημενα μου μελομακαρονα!!!
ψηφισα μελομακαρονα:respect:!!αν και εχουν μελι (το οποιο ειναι κατα την γνωμη μου αθλιο)ειναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α:yes:!!σε αντιθεση με τους κουραμπιεδες οι οποιοι εχουν απιστευτα βαρετη γευση,μπουκωνουν το στομα ακομη και αν η μπουκια ειναι ελαχιστη και τελος ειναι καμποσο επικυνδινοι:!:ι!!εαν κατα την διαρκεια που εχεις κοντα στο στομα τον κουραμπιε σου ερθει ορεξη για αναστεναγμο παει εχεις ετοιμο τον "πνιγμο"8O!!και αει μετα γκουχου γκουχου και μπολικο νερο για να φυγει η αχνη!!οποτε ας αφησουμε τους κουραμπιεδες…
Οφτοπικ: Εγω κατι παρομοιο ειχα παθει με φιλτρακι του τσιγαρου…εστρηβα, το ειχα στη γνωστη θεση στα χειλη κ εκεινη την ωρα χασμουριθηκα…κ καταπια το φιλτρακι!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ!!φανταζομαι το μετα σκηνικο!!αχαχαχ!!ελιωσα:lol3::lol3::lol3:
Η αλήθεια βρίσκεται στον κουραμπιέ.
Ειχε καθησει στο λαιμο ρε! Κ δεν κατεβαινε το πουστηκο! Ετσι ηπια ενα ποτηρι νερο κ ολα οκ!
ευτυχως υπαρχει και αυτο και μπορει και μας σωζει απο τις πιο δυσκολες καταστασεις!!αει να δουμε τι θα κανουμε στο μελλον που το νερο θα ειναι κατι σπανιομα καλα τι λεω ο ανθρωπος
#-o
:p:p
έλα αλέκα γερά πάμε για 2η θέση…@!!!