Αλλου ειναι το “Βαριεμαι-Πειτε οτι σας κατεβει”!
Εντιτ: Μπαααα…φειλ! Τωρα ειδα οτι υπαρχει κ παπαρηγα στο πολλ! Ρε παμε καλα;;;;;; :p:p:p:p
και πάλι τα μελομακάρονα γαμάνε παπαρήγα.ΕΤΣΙ!
Κουραμπιέδες με μέλι. της όλγας
:eek: <-- Βλεμμα θαυμασμου γιατι πιστευω πως αυτο που ειπες πρεπει να κωλολεει!
Φαντάζομαι ότι στα συστατικά του κουραμπιέ δεν είναι απίθανο να υπάρχει μέλι.
ρε παιδια δν ξερω γιατι, αλλα πιστευω πως η αλεκα δν κολλαει πουθενα… αφηστε την κατα μερος μερες που ειναι.
Εγω παντως ψηφισα μελομακαρονα. ειδικα αν ειναι με σοκολατα… πεταω τη σκουφια μ!!!
ουαααααααουυυυυυυυυυυ!!! οταν τα βρω και τα δυο ευκαιρα θα το επιχειρισω και θα σας πω το αποτελεσμα… ελπιζω να μην παθω τιποτα
Tο thread λέγεται κουραμπιέδες vs μελομακάρονα, αλλά έχει και επιλογή Αλέκα :lol::lol:
Τα μελομακάρονα μου αρέσουν περισσότερο από τους κουραμπιέδες, όμως οι δίπλες είναι ανώτερες και από τα δυο
δίπλες μπαίνουν άνετα στο top 3 γλυκών
κουραμπιεδες… μελομακαρονα… οτι να ναι αρκει να χει σοκολατα8)
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Συμφωνώ με τους αποπάνω
Σοκομακάρονα και Σοκοραμπιέδες! :lol:
Aπό που κι ως που σοκολάτα σε κουραμπιέ ρε τρελαμένοι τύποι; Πρώτη φορά το ακούω.
αντι για αχνη βαζεις σοκολατα και μετα αν θες απ οξω βαζεις και αχνη8)
έχω δοκιμάσει με σοκολάτα και δε μου άρεσαν καθόλου.μέλι και πάλι μέλι!!
PanosKosto φαε κουραμπιε με σοκολατα κ λιγο ζαχαρη αχνη απο πανω κ θα αλλαξεις στανταρς στον κουραμπιε!!
λοιπον, εχω κανει πολλες μ@λ@κιες στη ζωη μου… εκανα ακομα μια επιχειρωντας να φαω κουραμπιε με μελι… τι να πω;; μ@λ@κι@ ηταν.:lol: μην το επιχειρησετε στο σπιτι :p:p
Αφου μπορεις κ γραφεις στο ροκιν μια χαρα ηταν!
ΡΕ. Γαμάει κουραμπιές με μέλι. Ξεκολλάτε.
Εχε χαρη που το μελι το εριξε ολο η μανα μου στα μελομακαρονα αλλιως δεν θα ειχες που να κρυφτεις!