Καλοκαίρι vs Χειμώνας

Εγω παλι heineken!

Eεεε χειμωνα εννοω :expressionless:

[-X [-X #-o :smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue:

Επίσης ξενύχτια στο σπίτι το καλοκαίρι τα σπάνε. Άπειρη σαβουρίτσα να δεις στην tv, καλά πραματάκια το magic, ή απλά αραλίκι στο pc με καμια κοκα κολα ή Final Fantasy 8) (βιβλίο τέτοια ώρα δε λέει αποκοιμιέσαι)

Το περσινό καλοκαίρι ήταν από τα καλύτερα και εύχομαι και το φετινό να είναι μια απ’ τα ίδια.
Ξύπνημα νωρίς το μεσημέρι, θάλασσα μέχρι το απόγευμα (και με “κατάλληλη” παρέα :roll: :roll:), επιστροφή για μπάνιο και χαλάρωμα, φαγητό σε ταβερνάκια (ok, αυτά πρέπει να τα κόψουμε φέτος :p) και το βράδυ βόλτα για ποτό στο λιμάνι ή στο φάρο. Φέτος βέβαια έχει και πολλή Αθήνα το πρόγραμμα, οπότε μάλλον σε Ομόνοια και KFC θα τη βγάλουμε :stuck_out_tongue:

Επιτέλους καλοκαίρι :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

καλοκαιρι…αχχχχχ…οπου και να κοιταξεις βλεπεις ωραια αποκαλυπτικα πραμματα…πολυ ωραια…γεματα καμπυλες…

πρέπει να αρχίσουμε να πίνουμε βότκες ε.καλοκαίριασε.

Δυστυχώς για μένα σε αντίθεση με τους περισσότερους σας το καλοκαίρι κάθε φορά με μαμάει λόγω δουλειάς, οικονομικών και ζέστης(μόνο εγώ δεν την παλεύω τη 45άρα το καλοκαίρι?). Βέβαια αν υπήρχαν μόνο εκείνες οι 2 εβδομάδες της άδειας μου και γινόντουσαν μήνας(α ρε καθίκια δάσκαλοι, 3 μήνες άδεια) τότε χαλαρά καλοκαίρι αλλιώς χειμώνας.

Παρα πολυ ωραια… Και ζουμερα…

:stuck_out_tongue:

καλοκαίρι=μπύρες απ’το περίπτερο,βόλτες,άραγμα σε σκαλάκια,πεζουλάκια κλπ…και ξανά απ’την αρχή

και σουβλακια στα σκαλακια,πεζουλακια…θα συμπληρωνα…

όχι από το περίπτερο!
ζεστές μπύρες έχει…μπλιαχ!

μπύρες από την κατάψυξη του σπιτιού σου είναι ότι καλύτερο…
θα μου πεις που να τις μεταφέρεις αν είναι μακριά…
αλλά οι μπύρες στα περίπτερα είναι αηδία.

Και ναι, επιτέλους θα πίνουμε ξανά βότκες…:slight_smile:

στην Αθήνα είναι κρύες:p

χειμωνας με χιλιααα:)

Χειμωνας!

χειμωνας και χουχουλιασμα! :bounce:

Άνοιξη ρε! Δεν αντέχω ούτε το πολύ κρύο ούτε την πολλή ζέστη. Αλλά μόνο το καλοκαίρι κάνεις ό,τι θες χωρίς τύψεις…

Listening to: Nox Arcana - Pirates
via FoxyTunes

:ok::ok::naughty::naughty:

Χειμωνας…ψιλοβροχο,σκοταδι,γκριζα τοπια,κρυο,μαυρα παλτα,joy division και Fields of the nephelim στο ipod και τι στο κοσμο…

[-X[-X[-X
Για να γίνω πιο σαφής: μόνο το καλοκαίρι μπορείς να ξενυχτάς, να βγαίνεις, να λιώνεις στον ύπνο κλπ χωρίς να σκέφτεσαι “όχι πάλι δουλειά/σχολή αύριο”.

Listening to: Bathory - Twilight Of The Gods - Through Blood By Thunder - Blood And Iron
via FoxyTunes

[-X[-X[-X

ΣΥγχωρείσαι μόνο επειδή ακούς ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ αυτή τη στιγμή. :stuck_out_tongue: