Καλοκαίρι vs Χειμώνας

Respect σε μια χαμένη εποχή…

(αν κ εμένα δν μ αρέσει καθόλου το φθινόπωρο. η χειρότερη εποχή άνετα)

(αν κ εμένα δν μ αρέσει καθόλου το φθινόπωρο. η χειρότερη εποχή άνετα)

Αναφέρεσαι στα σορτσάκια. Ρε σήμερα είδα ένα ΒΟΔΙ ένα ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟ με σορτσάκι και σανδαλάκια. Ξεπρόβαλλαν τα λουκανικοδάχτυλα. Με βαμμένα κόκκινα νύχια 8O

:dizzy:

Ααααααα! Παρε το τρολεϋ απο Ομονοια για Αιγαλεω κι επαναπροσδιορισε την αποψη αυτη.:lol: 8O

E, στην Ελλάδα ζούμε, οπότε με βάση της εδώ κλιματολογικές συνθήκες θα συγκρίνουμε. Με αυτή τη λογική ούτε τι θα πει καύσωνας έχουμε ζήσει αφού η θερμοκρασία ανεβαίνει πάνω από 35 βαθμούς καμια 20αριά μέρες το χρόνο. Για πάτε στην Σαχάρα ή στην αμερικάνικη έρημο να δείτε τι ωραία που είναι και μετά ελάτε να μας πείτε αν σας αρέσει η ζέστη.

Το κρύο στην Ελλάδα αντικειμενικά παλεύεται. Η ζέστη πάλι όχι.

Keyser, σεξ κάνουμε όλο το χρόνο. :wink:

@ sofi-k:

Ο Μάνος μάλλον εννοεί την εβδομάδα του 15άυγουστου. :stuck_out_tongue:

ναι οκ, αμα εσεις εκει που μενετε βλεπετε τετοια τοπια να ερθω κι εγω να γινει το φθινοπωρο η αγαπημενη μου εποχη… εγω μιλαω για το πραγματικο ομως, το τερμα βαρετο και μουντο που εχουν οι πολεις μας εδω στο ελλαντα. [-X

Το φθινόπωρο τα σπάει, είναι μακράν η καλύτερη εποχή!

καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οχι σχολειο αραλικι ζεστη κ βραδιαζει αργααααααααααααααααααα πολυ αργα τον χειμωνα ουτε γατα δεν κυκλοφορει κ αυτες οι κακομοιρες κρυβονται :lol:

πληζ σταμάτα το. Δεν υπάρχει χειρότερο από χοντρά δάχτυλα ποδιών σε γυναίκα

Υπάρχει. Να είναι χοντρή και άσκημη η γκόμενα. 8)

Κ γω ετσι νομιζω.Ασε που ειναι κ η πιο ρομαντικη εποχη.

κι εγω το ιδιο αν και με πιανουν ψιλοαλλεργειες

Ε σε αυτή την κωλοπόλη με τόσο νέφος, άντε να την παλέψεις:p

Δεν είναι η Αθήνα πόλη να περνάς το καλοκαίρι σου:wink:

Όποιος είναι βουνίσιος θα με καταλάβει:p

Η πιο μελαγχολική. :wink:

Τη μέρα στο σπίτι με κλιματισμό, και το βράδυ βόλτες στη νυχτερινή άδεια Αθήνα (μιλάω για Αύγουστο)
Υπέροχο

Χμ, όταν είμαι στη Σάμο όλες οι εποχές καλές είναι με εξαίρεση το χειμώνα που βρέχει κτλ κτλ και φαίνονται ψιλονέκρα όλα. Γαμάτες εποχές ΟΛΕΣ οι άλλες, ειδικά άνοιξη και φυσικά καλοκαίρι σε νησί, δεν περιγράφονται :slight_smile:

Εδώ Θεσσαλονίκη, σιχαίνομαι το καλοκαίρι, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ όμως. Το καλοκαίρι στις πόλεις δεν υπάρχει… Ανυπόφορο. Χειμώνας κααααλός είναι.

Τεσπα γενικά το καλοκαιράκι κερδίζει, αλλά εκεί γύρω στον Ιούλιο που φεύγω. Μαγιώ, αντιηλιακά, παραλίες, παγωτά, 1-4 διχάλα :stuck_out_tongue: Καλοκαίρι ftw.

εγω προτιμω κατι ενδιαμεσο απο χειμωνα και καλοκαιρι

Ε καλοκαίρι και όλη μέρα μέσα δε λέει…

Το ότι αδειάζει η πόλη είναι πολύ καλό βεβαίως, βεβαίως…

καλοκαιρι!!! γιατι ετσι μου αρεσει…:stuck_out_tongue: :slight_smile: