Θάλασσα, μπάνια, άραγμα σε παραλίες, ηλιοθεραπεία, ποδοβόλεϊ, ρακέτες, σερφ, άπειρα γκομενάκια, μικροσκοπικά μπικίνι, κοιμόμαστε γυμνοί, κυκλοφορούμε όλη μέρα έξω, γνωρίζουμε ανθρώπους, κάνουμε σεξ με ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο, μαυρίζουμε, πίνουμε δροσιστικά κοκτέιλ, καταβροχθίζουμε βάφλες με παγωτό τσουρέκι, φερέρο, μερέντα και σαντυγί, κάνουμε άπειρο σεξ, παίρνουμε σβάρνα τα νησιά, κάνουμε μπιτς πάρτι, ατέλειωτα βράδια σε παραλίες με κιθάρες γύρω από φωτιές, κυκλοφορούμε με παντοφλίτσες-σαγιονάρες, κυκλοφορούμε με γουρούνες, μπάγκις και ποδήλατα, κάνουμε άπειρο σεξ, χορεύουμε Λα Μπόμπα παρέα με σέξυ Βραζιλιάνες, πάμε για καταδύσεις, πάμε βαρκάδες, κοιμόμαστε ελάχιστα, κάνουμε άπειρο σεξ, όταν νιώσουμε ότι σκάμε από τη ζεστη ρίχνουμε ένα βούτο στη θάλασσα και πάμε πάλι από την αρχή…
Και τα δυο καλά ειναι, το καθένα έχει τα καλά του και τα κακά του.
Ωράια τα σορτσάκια και τα κοριτσάκια και τα μπανάκια, και τα μπουτάκια, το αράλίκη στη παραλία, η βόλτα με το παπί, η φραπεδια με τους κολλητους στο μπαλκόνι, αλλά ωραία επίσης και τα κασκόλ, και οι μπότες και τα γάντια, και η απολαύση της ζεσταστιας μέσα στο σπίτι, με τη βροχή και τα χιονια στο παράθυρο. 8)
Ή απλα δουλευουμε. Αρα ακυρα σχεδον ολα. Και αρκετα απ’αυτα γινονται μια χαρα και χειμωνα.
Αντε μην αρχισω για ζεστες σοκολατες, χιονια, τζακια και τα λοιπα.
Από τη μία ωραίος ο χιονοπόλεμος, όποτε και άμα χιονίσει εδώ που μένω (πάντα χιονίζει τριγύρω και εδώ στην πείνα μένουμε ), αλλα έστω και αυτό το κρύο που κάνει εδώ δεν το αντέχω, ειδικά αν φυσάει κιόλας…
Απο την άλλη ωραία τα πλατς πλουτς στα νερά αλλα αν το καλοκαίρι είναι σαν το περσινό( άτιμο greenhouse) να λείπει…
μιά μεση λύση δεν υπάρχει ρε παιδία?? μιά άνοιξη τέλος πάντων?
Τα περισσότερα posts είναι του τύπου, δεν με νοιάζει το κρύο, κάθομαι κάτω από το πάπλωμα, έχω τζάκι ή ντύνομαι καλά!
Δεν είναι όμως έτσι! [-X
Δεν μιλάμε για τουριστικές απόψεις! :lol:
Έτσι μου αρέσει και εμένα ο χειμώνας!
Μιλάμε για πραγματικό κρύο (-15 βαθμούς) και να είσαι αναγκασμένος, λόγω δουλειάς, λόγω σκοπιάς κ.τ.λ. να είσαι έξω, ότι και να φοράς, να σταματάει η αναπνοή σου από το κρύο, να σταματάει το μυαλό σου από την παγωνιά, να αποσυντονίζεσαι, να πονάει το πρόσωπο από τον αέρα που ξυρίζει και να ματώνουν τα δάχτυλα σου, γιατί τα γάντια δεν αρκούν… :?
Εκεί εύχεσαι να ήσουν σε καύσωνα και ας έλιωνες στον ιδρώτα… τουλάχιστον εκεί βάζεις ένα καπέλο και πίνεις κάτι δροσιστικό, αλλά δεν είναι και εφιαλτικό σαν την προηγούμενη περίπτωση… :-s
Το υπερβολικό κρύο δεν το μπορώ με τίποτα, την υπερβολική ζέστη κάπως την παλέυω! :roll:
Ή απλα δουλευουμε. Αρα ακυρα σχεδον ολα. Και αρκετα απ’αυτα γινονται μια χαρα και χειμωνα.
Αντε μην αρχισω για ζεστες σοκολατες, χιονια, τζακια και τα λοιπα.
Winter supporter.
Εγώ κάθε καλοκαίρι δουλεύω (στη Νάξο βέβαια αλλά όπως και να 'χει δουλειά είναι). Όλα αυτά όμως που έγραψα τα κάνω (ή προσπαθώ τουλάχιστον).
Σήμερα όλα αυτά ξεκινάνε και επίσημα πλέον (καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να 'χουμε!!).
ετσι. Τάπα σε όλους εσας τους χειμωνιάκηδες. Χωσε μεηντεν παιδι μου.
εγω η μονη εποχη που δεν αντεχω ειναι το Φθινοπωρο και η ατσαλιά της βροχης, λασπες και μπλιαχ.
Ο χειμωνας ναι τα σπαει οκ, ειδικα απο τον φετινο χειμωνα που δεν θα χω σχολειο μπορει να γινει και αγαπημενος αλλα προς το παρον καλοκαιρι για τους λογους που εχουν ειπωθει εδω μεσα (ναι διαβασα ολοκληρο το τοπικ :-s ) συν το παραλία+κιθαρες+φωτια+ξυδια+παρεα+γελιο καθως και το Χαραβια/Σκαλοχωμα+σκοταδι+παρεα+μουσικη…