Εγώ που γουστέρνω και τα δύο τι είμαι? (εκτός από το προφανές που αρχίζει από μ…) :lol:
2 είμαστε αγορίνα μου:D
Καύσωνας για ένα και μόνο λόγο.
Σορτσάκια.manos87 άρχισε τα μπανς.
Ετσι ακριβως. Η περισσοτεροι δεν εχετε νιωσει ΨΟΦΟΚΡΥΟ. Οποτε λογικο ειναι να προτιματε το κρυο.
Και φυσικα ειστε τσουτσουκια γιατι:
προσωπικά έχοντας φάει κ ψοφόκρυο αρκετό, προτιμώ ζέστη. λόγω γυναικών κ μόνο
ΠΕΣ’ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ. Ρε αθεοφοβοι, μεχρι και εδω στο ανδρο των μπαζων, οταν εχει ζεστη γεμιζει το ματι σου. Ολες σαν τα σαλιγκαρια με την βροχη ειναι.
Ποιό άνδρο ρε? Τι λέει αυτός? Λιθοβολίστε τον.
Ψοφόκρυο φυσικά!Προβλέπω μετά από χρόνια τέτοιο καιρό να την κάνω για καμία άλλη χώρα!
^:yes:
Eγω έχω σκεφτεί ήδη τη χωρα που θα μεταναστευσω.Φινλανδία here I come! Suomi, rakastan sinua:p
Νεφέλη φύγε απο το πισι της ντίμι.
Λες να με κόλλησε φιλο-Φινλανδιτιδα? μπααα, την είχα απο πριν…
Αγαπάμε Φινλανδία τι να κανουμε?8) Σοβαρά είναι η χώρα που θέλω να μείνω. Μετά η Αμερκή. (Sorry ειμαι off topic.)
Ψοφοκρυο φυσικα. Κανεις και χουζουρι:p Η ζεστη μου τη δινει αφανταστα. Με το κρυο ριχνεις και 5-6 κουβερτες αν κανει και τοσο πολυ.
Nαι ρε φούστη! Με το που βγαίνω απ’το σπίτι μου το μεσημέρι για να πάω σχολή μου ρχεται ένα καυτό κύμα αέρα και μέχρι να περάσει το λεωφορείο έχω ιδρώσει:?
Όταν φτάνω σχολή,βρομάω και ζέχνω…
Γι’αυτό ΚΡΥΟ!!!
Δεν εχω ερ κοντισιον. :-s
Εχω τον ηλιο να χτυπαει το σπιτι σχεδον ολη τη μερα. :-s
Μαλλον θα γκρινιαξω κι εγω για τη ζεστη.
Καλά, επειδή λοιπόν εγώ έχω νιώσει ψοφόκρυο αφού χειμωνιάτικα ήμουν Βερολίνο, συνεχίζω να το προτιμώ. Έβαλα 2 μπουφάν, κασκόλ, σκούφο κ ήμουν κομπλέ. Τώρα όσα και να βγάλω πάλι ζεσταίνομαι. Κάνω ντουζ, δροσίζομαι, σε 5’ πάλι ζεσταίνομαι.
Κρύο. Με ύψιλον.
μαλλον κρυο
Είναι βέβαια και όπως το πάρει κανείς. Το βράδυ θες κρύο. Να σκεπάζεσαι. Πορώνεσαι άγριααα. Ενω με air condition κρυώνεις πολύ, πιάνεσαι, ποτέ δεν είναι στην σωστή θερμοκρασία και λες “να το κλείσω, να μην το κλείσω”…Στο φαϊ επίσης υπερισχύει το κρύο. Να πηγαίνεις χειμώνα σε beer academy κλπ…πωωω
Απ΄την άλλη πρωι καλοκαίρι βόλτα στο χαλάνδρι με ζέστη τα σπάει. Ice Tea, Ευρυπίδης, Metropolis, Starbucks και ιστορίες και μετά σπίτι για καφέ.
Γενικά όλα έχουν την καλή τους πλευρά…
ουτε εγω εχω…και χτες που ηταν να το φερουν του το ακυρωσα για να παω στην πορεια…:-s
ο χειμωνας βαριεμαι το καλοκαιρι…δεν μπορω τα μωρα που τσιριζουν στις παραλιες, δεν αντεχω το αγουροξύπνημα απο την ελλεεινη και τρις καταρατη ζέστη…ενω με το κρυο ειναι αλλιως κανεις και το απαραιτητο χουζουρι…:lol:
Πωωω!ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει!!
Πές ταααα!!!
Quote:
Originally Posted by Dimi_tallicaΛες να με κόλλησε φιλο-Φινλανδιτιδα? μπααα, την είχα απο πριν…
Αγαπάμε Φινλανδία τι να κανουμε? Σοβαρά είναι η χώρα που θέλω να μείνω. Μετά η Αμερκή. (Sorry ειμαι off topic.)
Tα λέωωωωωω!!!
(ζήτω η τιμημένη Φινλανδια και οι λιμνούλες της!!!:thumbup: )
τελειωσε, το κρύο υπερτερεί.