Άγια τα λέει.
Καύσωνα προτιμώ,αν και τα δύο είναι ό,τι χειρότερο…Δεν το αντέχω το κρύο με τπτ!Προτιμώ παραλία με τις ζέστες να πίνω ό,τι παγωμένο υπάρχει.:yes:
Ε ναι.Η ζεστη ειναι σπασ@@δικη.
ΚΡΥΟ.-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!! 8) 8) 8) 8)
Χαλάς την αισθητική του φόρουμ…θα σου κάνω report!!!
στην Ελλάδα δεν υπάρχει κρυο, οπότε άτοπο το ερώτημα. όταν κάνει 15’ τον χρόνο 2 C δεν μπορούμε να έχουμε γνώμη για το ψοφόκρυο
προσωπικά έχοντας φάει κ ψοφόκρυο αρκετό, προτιμώ ζέστη. λόγω γυναικών κ μόνο
Βασικά βιάζεσαι για την δουλειά σου και είναι άλλα 20 άτομα που ξεθάβουν το αυτοκίνητό τους εκείνη τη στιγμή
Ψοφoκρυο με 1000…
Αυτό δεν είναι παρόμοιο με το καλοκαίρι vs χειμώνας? :-k
Anyway, καλοκαίρι καύσωνα και χειμώνα ψοφόκρυο.
Αυτο ισχυει, οταν λεμε ψοφοκρυο εννοουμε ψοφος, οχι Ελλαδα. Αλλα και παλι το προτιμω. Πινεις και ζεσταινεσαι. Φορας γαντακια. Σφιγγει και το δερμα. Τελος.
Πιστευω πως αν το thread ανοιγοταν Γεναρη θα ειχαμε τελειως διαφορετικες απαντησεις
Αλλα και παλι, ψοφος φορ δε γουιν!.. δω περα εχω ανοιξει ανεμιστηρες στο φουλ Μαη μηνα…
διαβάστε πάλι το τοπικ για τα σορτσάκια κ σκεφτείτε το λίγο καλύτερα…
επίσης ο χειμώνας της Ελλάδας είναι φλώρικος. βαρυχειμωνία με 12 βαθμούς ελάχιστο, μαρέσει κ μένα…
Σιγα εσυ μου πηγες 6 μηνες στη Στουτγκαρδη και εμαθες απο κρυο.
8 μήνες
δω κάτω είμαστε κοντά στα βουνά κ είναι τσρου το κρύο. εσύ νομίζεις ότι κρύο είναι το λίγο αεράκι στην Τσιμισκή…
ου
άτριχε
Γενικα μ’ αρεσει το καλοκαιρι αλλα μονο αν ειμαι καπου δροσερα :Ρ
Ψηφιζω ψοφοκρυο. Αν κανει κρυο κι εχει χαλια καιρο δεν βγαινεις εξω, μενεις σπιτι σου σα τη γιαγια, με μια κουβερτα, μια ταινια. Στην τελικη βαζεις 1 μπλουζα παραπανω και καθαρισες. Το καλοκαιρι θες οπωσδηποτε να βγεις αλλα αμα κανει ζεστη δε μπορεις να πας ουτε μεχρι το περιπτερο για παγωτο, ιδρωνεις, βρωμας κτλ.
Hμουν Βερολινο τριχωτε.Εκει δεν ειχε κρυο.Οχι.
Ψοφόκρυο βέβαια!
τωρα το καλοκαιρι ολοι λεμε οτι προτιμουμε το ψοφοκρυο και τον χειμωνα θα λεμε το αντιθετο, ειναι normal:cold:
ψηφιζω καυσωνα, γιατι πηγαινεις στην παραλια και δροσιζεσαι(ασε που βλεπεις και αλλες που δροσιζοντα επισης \:D/ ι…)
Ψοφόκρυο και στο καπάκι να ακούς Primordial