this??
Τα έβλεπα και τα 2! Μια απορία όμως. Θυμάται κανείς πώς λεγόταν ο πατέρας του Χάιμε Παλίγιο;
Pinguuuuu!!! Xά! Σχεδόν το είχα ξεχάσει αυτό…
Νομίζω Ραμόν…
για να φαινεται και το κυνακι
ο Pingu μιας και το αναφερατε ειναι απο τα αγαπημενα μου…
Δειτε και αυτο, εχεi πλακα http://www.youtube.com/watch?v=qEw3lnco7B8 :lol:
Αν και ημουν νιανιαρο τοτε εβλεπα οποτε το πετυχαινα(στην τυχη) το καρουσελ.Οι προηγουμενοι εχουν αναφερθει διεξοδικα στην σειρα,εγω θα προσθεσω το αντιρατσιστικο μηνυμα που περναει με τον τσιριλο που κερδιζει το λευκο πλουσιοπαιδο αν και του ειχαν κανει σαμποταζ στο αμαξι και επειτα κερδισε την καρδια της χουακινα που τοσο καιρο του εριχνε μαυρο:lol:.Περιμενω θρεντ και για τους ατρομητους:lol:
τα εβλεπα και τα δυο ανελιπως!αυτα και το αρτ ατακ!καλτιες!
:lol::lol:
Που το θυμηθηκες αυτο?
Τι λες τωραα? Ξυπναγα καθε πρωι πρωτη απο ολους κατα τις 6-7 που τα εβαζε το Σταρ για να τα δω!! :!: Ειχα τρελο κολλημααα!!!
Ε οχι τελεταμπις ειναι σαν να μιλας για τους judas priest και τους trivium…
Mικρο σπιτι στο λιβαδι ανελειπως…θυμαμαι επισοδια που ειχαν φυγει απο το χωριο για να πανε να βρουν χρυσο σε ενα αλλο μερος και οταν γυρισαν ο προεδρος/δημαροχς τι ηταν αυτος ειχε αρρωστησει παρα πολυ και γενικα ειχε ερημωθει ολο το χωριο…Ειχα στεναχωρηθει παρα πολυ…Γενικως σειρα που με στιγματησε…Και παιζοταν 10 χρονια σχεδον8O
Ο πρωταγωνιστης εχει πεθανει…Οι φωτογραφιες της Λωρα πρεπει να ειναι λιγο παλιες…η οχι?Η σειρα ξεκινησε το 73…
Καρουζελ θεειλα…Πρεπει να μουν 2α 3η δημοτικου…Τρελα σκηνικα…θυμαμαι και τον φτωχο με το σκυλο και τη μητρια…:(…Και μια φορα που πηγε καποιος και σκοτωσε ενα περιστερι με μια σφενοτνα η τοτε που ηταν αρρωστος ο επιστατης και ο αλλος εδωσε τη χελωνα του για χελωνοσουπα χαχαχαχαχαχα:D…Σκηνικα…Και το κλασικο επισοδειο με τον αγωνα το ειχα γραψει σε κασσετα και το εβλεπα πριν παω σχολειο8)
Φαι διαβασμα(λιγο) σειρες(θυμαστε την αλλη σειρα με εναν που τον λεγαν ΝΤΙΚ?Κατι χτιζαν η κατι τετοιο…ΘΕΕΙΛΑΑΑΑ:roll:) και μετα ξανα διαβασμα υποτιθεται…Τωρα ολη η διασκεδαση στο πισι:p
Μισώ τα Τελετάμπις! Είναι ηλίθια και σπαστικά :evil:
Από τις επιλογές του θέματος, χμ, είναι δύσκολο. Τα έβλεπα και τα δύο, ωραίες εποχές. Αλλά μου άρεσε το Καρουζέλ πιο πολύ, δεν είχα χάσει επεισόδιο (όχι ότι τα θυμάμαι τώρα αλλά τέσπα). Αφήστε που έκαναν μάθημα με τρόπους που εμείς μόνο ονειρευόμαστε:p
Listening to: Blind Guardian - The Script for My Requiem
via FoxyTunes
:thumbup:
Kαι αν και το μικρο σπιτι στο λιβαδι ηταν μεγαλη πωρωση:roll: , ΣΙΡΙΛΟ for president!!!
πωωωωωω…τι να αποφασισει κανεις εδω…και τα δυο ειναι μερος της μικρης μου τρυφερης ηλικιας8)…και τα δυο στο ισο…αν πρεπει να διαλεξω λιιιιγο παραπανω το καρουσελ
[SIZE=“4”][B]bump[/B][/SIZE]
μα την παναγια της γουαδελουπης καρουζελ φυσικα γιατι ειναι ολα μου τα παιδικα χρονια.γυριζα τρεχοντας απο το σχολειο γιατι θα αρχιζε το καρουζελ.τη μουσικη του τη θυμαμαι ακομα οπως και πολλες σκηνες.α ρε χρονια…
α και χαιμε παλιγιο φορ εβα ρεεε
To μικρό σπίτι στο λιβάδι δεν το έχω δει ποτέ
Το Καρουζέλ πρέπει να το ψιλοέβλεπα άλλα μάλλον ήμουν πολύ μικρός
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι φορούσαν μπλε στολές, ένα μαύρο παιδάκι με ένα γαλάζιο(?) αυτοκίνητο και μια ψηλομύτα που μου διαφεύγει το όνομα της!
η μαρια χοακινα.κλασικη ψωναρα ηθελα τοτε να την πλακωσει καποιος στις μαπες.και ο αλλος εκει.κολλημαααααα:!:
συνέλθετε. μικρο σπιτι στο λιβάδι φυσικά…
Καλά τι μλκιες βλέπατε μικρά ??? Μην μου πείτε ότι δεν βλέπατε αυτό !!!
[SPOILER]
:bow2: :respect:
[/SPOILER]