Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

τα εύσημα για το νέο άβαταρ στον dude:)

ΚΩΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ετσι απλα…

θα επανερθω αργοτεερα…

Οπισθια.
Γιατι ? Ανεκαθεν ειχα μια λατρεια στους καλοσχηματισμενους κωλους οι οποιο συνηθως ειναι οτι βλεπεις παιρνεις.
Εν αντιθεσει με τα βυζα που υπαρχουν πολλες τεχνικες που σε οδηγουν σε λαθος συμπερασματα.
Αντε και σας φτανουμε σιγα σιγα.

ντεθστερ αίσχος ε

Θα το γυρίσουμε ρεεεε!!!

Ειστε πολυ λιγοι ρε για να μας καταφερετε,παρτε το επιτελους χαμπαρι και αποσυρθειτε ηρεμα και ωραια απο την διαμαχη,σωστε τουλαχιστον τα προσχηματα!:stuck_out_tongue:

Εννοειται, ρε!

Και θετω ερωτηματα στους βυζολατρεις:

Τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους. Επιδεξια βυζια υπαρχουν?

Ο χορος ειναι το απολυτο ερωτικο καλεσμα αναμφισβητητα. Ξερετε κανα χορο που να στηριζεται στο κουνημα των βυζιων?

Οταν περπατουν με την κοπελα τους στο δρομο, μπορουν να γουσταρουν πιανοντας βυζι?

Κι αλλα πολλα, αλλα το κυριοτερο?

Αν τα βυζια εφταναν, η φυση θα τα βαζε ωσαν γαρνιτουρα στην πλευρα του αιδοιου? :stuck_out_tongue:

Εδιτ: 35-33 με τη δικια μου ψοφο.

Πάντως το πολλ πηγαίνει στήθος με στήθος και αυτό κάτι λέει

Θα απαντησω συντροφοι!

1)Οταν οι επιδεξιοι κωλοι ακουνται σε μεταξωτα βρακια,τα επιδεξια βυζια δημιουργησαν βιομηχανια δισεκκατομυριων!

2)Εσυ ξερεις κανεναν χορο που να μην αρκει και μονο το κουνημα των βυζιων η κανεναν να βλεπει τιποτα αλλο οταν τα βυζια κουνιουνται;:stuck_out_tongue:

3)Εννοειται!Εσυ παλι μπορεις να νιωσεις τα ριγη που διαπερνουν τον βυζακια εστω και σε μια απλη αγκαλια;;;

4)Αν εφτανε μονο ο πωπως η φυση θα χρειαζονταν να βαλει το οτιδηποτε αλλο;:stuck_out_tongue:

Κορψέτ μην τυχόν αλλάξεις άβαταρ. Το τωρινό είναι ΓΚΑΒΛΑ.

35 - 34

Oσο εσυ μου απαντας με ερωτησεις, δεν πειθεις το ποπολο[-X:p

35-34 και παει λεγοντας…

Να βάλω εικόνα κώλου?

του κωλου θες να πεις…

Νομιζω οτι ειναι φανερο ποιος δεν αντεχει στον διαλογο και φοβαται την ανταλλαγη επιχειρηματων:p:p

Λαε θυμησου την Αφροδιτη της Μηλου,την Μαντω Μαυρογεννους,συμπασα την ελληνικη λαϊκη παραδοση και ιστορια,μην σας παρασυρουν ξενοφερτα ιμπεριαλιστικα ηθη!!!Ω θεοι!:p:p

Φωτό σου θα βάλεις?:p:p:p

Μπορεί να είμαι λίγο οφφ-τόπικ, αλλά εγώ είμαι φαν της περιοχής που είναι μεταξύ ποπού και βυζγιών, δηλαδή κοιλιά και μέση :oops:

Αλλά επειδή μου αρέσουν εξίσου τα βυζγιά και οι κώλοι, ψηφίζω κώλους για να πάμε στο 35-35!

Ο Σάμαν ήρθε από τον πάγκο για τον κρίσιμο πόντο! :lol:

Eπικο ποστ:thumbup:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΝΩΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ!!!:lol: