Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

αφού καταγγείλω τα διαπλεκόμενα συμφέροντα του Πάμε Στοίχημα για το “διπλό ημίχρονο - άσος τελικό”:stuck_out_tongue: που φαίνεται να συντελείται, να προσθέσω πως εδώ στην Ελλάδα, έχουμε περισσότερους ωραίους κώλους απ’ότι βυζιά, οπότε προτιμώ “παράδοση”! 8)

ΥΓ. Το νέο άβαταρ της κορψετ είναι όμως πραγματικά όνειρο! :thumbup:

Ε προφανώς βρε άνθρωπε. Θα βγει μία και θα πει, έχω ωραίο κώλο και θα πεταχτούν άλλες 15.000 και θα πουν το ίδιο. Οπότε λόγω της υπερβολικής προσφοράς μειώνεται η αξία.
Ενώ αν βγει μία με μεγάλο ωραίο στήθος, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μικρός και αντί για 15.000 τύπισσες θα πεταχτούν 15.000 λιγούρια να της την πέσουν.
Επομένως αυτή είναι μάγκας. :wink:

οχι οσο εσυ με τετοιο ΑΒΑΤΑΡ! :smiley:

ολοι ετσι μου λενε… :(:lol:

εποχες γυμνασιου περιμεναμε να πανε για υπνο ολοι κ τσουπ το EURO channel σχεδων καθε βραδυ την εβαζε!
τωρα οι νεοι τα εχουν ολα στο πιατο… εμεις παιδευομασταν τοτες…
ποπο τωρα θυμηθικα κ το ΝΕW που εβαζε electric blue! :lol:

Εγώ το δορυφορικό RTL και το ΙΤΑ 8!!!8)

Πέτρινα χρόνια…:stuck_out_tongue:

Πως μ αρεσει αυτος ο οικονομολογος που κρυβεις μεσα σου…

Ζητηση και προσφορα…

ξερω δεν πρεπει να ποσταρουμε φωτογραφιες, αλλα η συγκεκριμενη κοπελα (gianna michaels) κανει καριερα και εχει γινει πασιγωνστη λογω φυσικου στηθους (ξερετε τσοντες :wink:)

επισης πρεπει να απαντησουμε στους κωλλακηδες που ποσταραν ενα σωρο φωτος

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

κ SAT 1

γερμανικη παραδοση! :lol:

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!
ειμαι μεγαλος φαν της Ιωαννας!

περα απο το απιστευτο βυζι ειναι κ πολυ αλητεια γκομενα! :lol:

γι αυτό σου λέω!
Το μερακλήδικο βυζί είναι βορειοευρωπαϊκό εξαγώγιμο προϊόν. Εμείς ειδικευόμαστε στους κώλους! 8)
έκαστος στο είδος του… :lol::lol::lol::lol:

haliseco η gianna είναι γνωστή λατρεία, άντε μόνο γι αυτή να επιτρέψουμε μια μικρή εξαίρεση. Μπορείς πάντως να κάνεις αναλυτικό φωτορεπορτάζ στο τοπικ για τις ηθοποιούς. Να την γνωρίσει και το φόρουμ.

Μα αυτη περπατα και κανει πλατς πλατς. :expressionless:

Θες και 2-3 χουφτες.

Οχι αν έχεις μεγάλη χούφτα! Χαχαχαχαχα!

:-s
μα αυτο θελουμε :!:

τι να τον κανεις τον κωλο μωρε αν απο μπροστα:

μπιλιαρδο?

ε όχι και τι να τον κάνεις…:naughty::naughty::naughty:

Με την εν λογω κυρια προκυπτει αλλο αθλημα ομως…

gianna αααααχ…

Έτσι μεγάλε!!!:bow2:
Και για να στείλω λίγο κόσμο: Κοιλίτσα με piercing!Είμαι μια κατηγορία μόνος μου?:lol:
λοιπόν προτιμάω στήθος. Το λέω ευγενικά…(Και όχι βυζάρες. Αναιδέστατοι…:D)

Αυτα ειναι,μεγαλωμενοι με αγνα προϊοντα…αχ,εποχες…

Το “έτσι μεγάλε” αναφερόταν στον τύπο που είχε φώτο της Scarlett Johansson. Θεά τα έχει όλα!!