διάβασε τις πρώτες σελίδες και θα καταλάβεις τι λέει ο Νίχιλιστ. Ως σωστός οπαδός της ατάκας, θέλει να συνεχίσουν να ρέουν τα έξυπνα επιχειρήματα και όχι οι φώτος. Τον καταλαβαίνω και για αυτό θα κάνω πράξη την επιθυμία του από εδώ και πέρα, διαγράφοντας ό,τι μου λέει πως είναι εκτός ύφους του ποστ του
Να απαντησω στην κορπσετ και να κανω παρακληση στους μοντς.
Παρακαλω να απαγορευτουν πασης φυσης φωτογραφιας εκτος κι αν η κορπσετ μας κανει την τιμη να ποσταρει τις βυζαρες :!:
love looking at those boobieeeees! pu leei k o melvin:p
Η απολαυστικότερη ιδέα της βδομάδας είναι ότι αντιμετωπίζεις το σπάνιο προσόν του ωραίου στήθους, ως «μαγκιά» (sic)!
Huston, we ?ve got a problem! Πρέπει πολύ σύντομα να ξεκινήσεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με μελισσούλες και λουλουδάκια…
Προς την εκάστοτε μειοψηφία:
Το συμφέρον σας ως συλλογικού οργάνου είναι όχι να πείσετε τους άλλους να αλλαξοπιστήσουν, αλλά να συνεχίσετε να είστε μειοψηφία, ώστε να μειωθεί η ζήτηση του δικού σας προτιμούμενου προσόντος και να αυξηθεί στατιστικά η πιθανότητα να το χρησιδανειστείτε.
Εγω διαφωνω…πρέπει να ειμαστε ενωμενοι και πολυπληθείς,ωστε να κάνουμε σύλλογο"Του κώλου τα 9μερα"…
ειμεις ο κωλολάγνοι τουλάχιστον
Μα τί λες εσύ; Κατ αρχήν, είσαι κοριτσάκι και δεν σου πέφτει λόγος! Πρόκειται περί συγκρουόμενων συμφερόντων, προσπαθείς να προωθήσεις το προϊόν σου, για να εκραγεί η ζήτηση και να επωφεληθείς εις βάρος μας.
Τι διάολο όλες λεσβίες είστε πια?
και καλα…
η ανταγωνιστική αγορά αγαπητε vic κινείται καλυτερα οταν οι αντικρουόμενες ομάδες συμφερόντων συσπειρώνονται και διημιουργούνται ενώσειςσυνεταιρισμούς και συνδικατα,…και ναι προσπαθώ να διημιουργησω πληθωριστικές πιεσεις …
δεν τα καταφερνω…αυτο με το κοριτσακι με κόλλησε αγρια…Οχι vic δεν ειμαι κοριτσακι…ειμαι business woman:tomato:
λερις…ειμαστε απο αυτες τις λεβιες που δε θα χεις τι χαρα να γνωρισεις:P
:lol::lol::lol::bow2:
Ψηφιζω στηθος:)
ζήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Πήραμε κεφάλι στο σκορ και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!
Ισπανικό rules…
Σοβαρά όμως ε.
____________________________________εδώ
Το ισπανικό είναι εδώ και το οθωμανικό είναι
Επικη ατακα! :lol:
Καθολου! Μας αρεσουν τα απλα μεγαλουτσικα και ομορφα σχηματισμενα βυζια! Τα αλλα παραπεμπουν σε αγελαδα και πιστευω οτι μιλας για την κατηγορια “μασταρια” που για μενα ειναι αρνητικος χαρακτηρισμος!
Δεν τα σπαει ρε Μπλουζ?? Καταλαβα τι μαθημα θα κανατε ολοι!
:lol:
Πες τα μεγαλε ενωτικε ηγετη!
Παντα ημουν πολυ αναποφασιστος επι του θεματος και διαβαζοντας και αρκετα ποστς εγινα ακομα περισσοτερο αναποφασιστος. Το αρχικο ποστ της κορπσετ παντως ειναι επικο.
Μαλλον βυζομπαλα θα προτιμησω.
Οι βυζακηδες ποτε δεν προκειται να παραιτηθουμε απο τουτον τον ανενδωτο αγωνα!!!ΟΜΠΡΩΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!
ετσι πηραμε κεφαλι!
ρε εχει δει κανεις την επιηκη τσοντα “καλως ηρθατε στην βυζουπολη”?
ειναι ενας τυπος ο οποιος γουσταρει μεγαλα βυζια αλλα η γυναικα του δεν εχει κ ξενερωνει μεχρι που βρισκει εναν τυπα που του πουλαει ενα ζευγαρι γυαλια με τα οποια βλεπει ολα τα βυζια μεγαλα!:lol::lol:
ΤΙ ΕΠΟΣ
μα πόσο ΘΕΟΣ είσαι τέλος πάντων??
κριμα και σε ειχα για σοβαρο ατομο…
:lol: Την ειχε δει ενας συνομιλικος μου πριν απο καμμια 8ετια και μου 'χε πει γι’αυτη! Ο τιτλος σου μενει οσο να’ναι!