:lol:
Τώρα που τον ήπιατε μήπως αισθάνεσθε μια ελαφριά αμηχανία?
Ρε κωλοψαρα, μην χαιρεστε.
Να ενας που ξερει απο μπαλα.
Ο κωλος εφυγε μπροστα στο πολλ,αρα μπορειτε εσεις οι βυζακηδες να τον χαζευετε καθως απομακρυνεται…
δεν λεω ρε παιδια οι βυζαρες ειναι βυζαρες και τις λατρευουμε…υπαρχει ομως ποιο καβλωτικο θεαμα απο την κωλαρα μιας γυναικας στα 4;;;;;χλωμο ε…:):)
kolos fisika…ama i gineka den exi oreo bizi kai exi kolaraki eimaste ok…ama to antistrofo,de lei
Φυσικα κωλο!!! 8)
Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον φιλο τον starstruck πιο πανω!! ετσι ακριβως ειναι…!
Ναι,μιας γυναικας καβαλα στ’ ατι:naughty::naughty::naughty:
Η εποχη της τρομοκρατιας σας κωλακηδες συντομα θα λαβει τελος!Η νεα φουρνια ειναι παντοτε πιο εξυπνη και πιο σοφη απο την προηγουμενη,και μονη παρηγορια μολις σκασετε στο πατωμα απο τον Θρονο θα σας μεινει το οτι θα χετε προνομιακη θεα των κωλαρικων μας φατσα καρτα:p
Δοξα και τιμη στους ευεργετες και σιτιστες του ανθρωπινου ειδους!ΒΥΖΑΡΕΣ ΡΕ ΑΠΙΣΤΟΙ,ΒΥΖΑΡΕΣ!!!
τι πρέπει να κάνω για να κερδίσουν οι βυζάκιδες???Πείτε μου!Πείτε μου τι αβαταρ να βάλω
Έτοιμο:p:p
Ας μην τους προκαλούμε γιατί θα βάλουν τπτ τραγικό και μετά ούτε τα δικά μου δε θα θέλω να βλέπω…
Αμα ειχαν επιπεδο αγαπητη μου θα κοιταζαν το μερος της καρδιας και ουχι του αποπατου:lol::lol:
Ρομάντικές μαλακίες :!:
εγώ με το restless είμαι πάντως!!!Άσε που τα βυζιά ΔΕ κλάνουν!!!
Ναι, την καρδια πιανουν οι αντρες. Αυτο ακριβως. Ναι.
To μένος σου Corpsette με οδηγεί σε ένα συμπέρασμα.
Δεν έχεις ωραίο κώλο και έχεις βυζάρες.
Ο κώλος νίκησε, λέτε ο,τι θέτε. Είναι ένα must στη σχέση ενός άντρα και μίας γυναίκας.
Φληναφηματα του κωλου:p
Τα δικαστηρια θα μας απαλλασαν λογω αμφιβολιων,πως μας κατακρινεις τοσο ευκολα και ελαφρα τη καρδια;
Νομίζω πως θα ήταν πιο αντιαισθητικό αν επρόκειτο για στήθη του ιδίου μεγέθους, αγαπητέ.