Δεν νομιζω οτι διαπιστωνεις την διαφορα μεταξυ κωλου και στηθους οταν μιλαμε για τετοια μεγεθη.
Εγω παλι νομιζω οτι θα ηταν ελεφεντιαση αγαπημενε:p:p:p
Αγελαδίαση από τα ταξίδια του Γκιούλιβερ! :lol:
Το ότι είμαστε πλέον (βασει αποτελεσμάτων) επίσημα ένα φόρουμ του κώλου μας τιμάει άραγε? :-k
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! :lol::lol::lol::lol:
ε καλά τώρα το κατάλαβες???από το 1ο ποστ είπα,δουλεύουμε με ό,τι έχουμε
Σόφι θεά!!!
Αυτό είναι το φθηνότερο επιχείρημα στην ιστορία. Ντροπή σου να το επικαλείσαι και ντροπή σου να συνδυάζεις δύο εντελώς διαφορετικές, αντίθετες και ασύνδετες, για την συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών, λειτουργίες. Εξάλλου, το ξέρουμε όλοι ? νομίζατε ότι θα μας κοροϊδέψετε ? ότι τα κορίτσια δεν πέρδονται.
Ας ρωτησουμε και τους ειδικους.
δε πα να ναι!!!Εγώ το επικαλούμαι!!!Είμαι αναίσχυντη
έχω λιώσει ε.Μου έφτιαξες τη μέρα:lol:
Αυτά είναι ψέματα. Πρόκειται για ηθοποιούς που χρησιμοποιούνται για προπαγανδιστικούς λόγους, χρηματοδοτούμενοι από σκοτεινούς κύκλους, που έχουν σκοπό την ανατροπή της πυραμίδος των κεκτημένων και τον βανδαλισμό των οικογενειακών αξιών.
Πάντως, εγώ ξέρω πως ο μεγάλος john_vla τους κώλους είχε ευλογήσει στα 14 του. Πάρτε για να μαθαίνετε και οι νεότεροι για μια από τις πιο ιστορικές μορφές του φόρουμ μας:
Η δήλωση:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=21135&postcount=14
Η επεξήγηση:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=21284&postcount=16
Αν πάντως, η διαφορά ψαλιδίστηκε λόγω της εισόδου νέων μελών που ψήφισαν βυζί, προτείνω εμείς οι κωλάκηδες να οργανωθούμε και να μοιράζουμε σε κάθε νέο μέλος ένα ενημερωτικό φυλλάδιο που να αναλύει τα προτερήματα του κώλου.:lol:
Εγώ είμαι μέσα.
μέσα…ξεκιναω πρωτη…ο κωλος ειναι η στρογγυλη θεά…και αυτο βγαινει απο το I will kick your ass…
αρα εχει ενα αθλητικο ιδεωδες
Ο κωλος διαθετει και καμπυλη(ως προεξοχη)αλλα και οπη ως εσοχη και εισοδο(και εξοδο καλως ή κακως…).Τα βυζια ειναι απλα προεξοχες.Αρα κερδιζει και παλι ο κωλος.
Επισης, ενα τατου λιγο πιο πανω απο τον κωλο σημαινει πολλα. Ενα τατου πανω απο τα βυζια ειναι ελια.
ο κώλος βγαίνει και σε μετάξι, ώστε να κάνει σετάκι με τα μεταξωτά βρακιά
Τώρα που το σκέφτομαι, από την άλλη, το στήθος έχει το καταπληκτικό προσόν να παράγει γαλακτοκομικά (γάλα, ρυζόγαλο, γιαούρτι, καμαμπέρ) και με την κατάλληλη μεταχείριση του μηχανήματος, μπορεί να βγει milkshake.
Αυτο κυριε μου προυποθετει σκιλζ που δεν εχει ο μεσος χρηστης. Ατοπο
αυτό ειναι καλό αν εισαι αγελαδα σε βοσκοτοπι…ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ Κ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΒΥΖΑΚΗΔΕΣ!!!
αντιμετωπίζουν το γυναικείο φύλο ως μέσο παραγωγής…τεχνοκρατες, φαλλοκράτες και παει λέγοντας…:lol::lol:
Ενώ η προπαγάνδα και οι γκεμπελισμοι των κωλάκηδων είναι καλύτεροι ε; Σε λίγο θα μας πείτε οτι ο κώλος έδωσε όνομα σε αυτά που έχουμε στα πλαϊνά του προσώπου μας και στα παρασκευάσματα άρτου [-X.