ασε που στο δρομο ειναι πολυ πιο ευκολο και διακριτικο να χουφτωσεις κωλαρακι παρα στηθος…ετσι γλυτωνεις να σε περασουν για λυσσαρη - σεξομανη…
ρε καρβου μπορεις να κοιμηθεις πανω σε κωλο?? ε??
εξαρτάται τι έχει φάει πριν
Εγώ πάντως μπορώ να κοιμηθώ πάνω σε μαξιλάρι και δε το βρίσκω καθόλου σέξι το μαξιλάρι μου. Δε το πιάνω το συλλογισμό σου. Ο Αριστοτέλης κάνει 4πλο άξελ με 3πλο τόλουπ αυτή τη στιγμή
Επίσης, τον επιδέξιο κώλο μπορείς να τον καταλάβεις κι από τα μεταξωτά βρακιά του. Το επιδέξιο στήθος όμως μπορείς να το καταλάβεις? Δε μπορείς. Κι άλλος πόντος για τους κώλους
εδω δεν καταλαβαινω εγω το συλλογισμο σου
Ο Αριστοτέλης κάνει 4πλο άξελ με 3πλο τόλουπ αυτή τη στιγμή
τι να περιμένεις από ενα βυζολάγνο [-X:p
Σημείωση:
Ο Αριστοτέλης ήταν δάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο οποίος ήταν μεγάλος λάτρης του κώλου
Μαλάκες μας πλησιάζουν
εχουμε διαφορα στηθους…χαχαχα
Το ποστ που φιλοδοξω ν αλλαξει τη ροη ψηφοφοριας:
Αφιερωμενη εξαιρετικα στους συντροφους που δινουν τον νυν υπερ κωλων αγων!:thumbup::lol:
Βυζακηδες μη χαιρεστε, επειδη ξερω πως θα προτρεξετε, παντου υπαρχει μονο ΕΝΑΣ μυθος, κι αυτος βρισκεται στο χερι της κοπελας:pΚαλα εχω λιωσει στη γκριζα διαφημιση λεμε:?
Χάλια η foto δεν το συζητάω …
μα καλά είναι μπύρα αυτή που έχει !?!?!?!?? 8O8O
btw το ότι (προσωρινά) κερδίζετε με διαφορά στήθους δεν σημαίνει τπτ ??? :naughty::naughty::naughty:
χαλια η μπυρα αλλα εχει ωραιο κώλο…:!:
μάθετε επιτέλους να χάνετε boobηδες…παραδεχτείτε την ήττα σας…
δικια μου συνεισφορα υπερ του κωλου, φωτο του “σκοτεινου αγγελου” :
καλα η συγκεκριμενη και απο στηθος τα σπαει…
Δε φαινεται καμια φωτο
μας σαμποτάρουν:!:
μια χαρα μου την βγαζει εμενα…τεσπα…ανεβαζω της ιδιας κοπελιας μια αλλη…
δεν ανεβαζω και με στηθος της ιδιας γιατι θα σας (με ) μπερδεψω…
Isis, αν θες να συνεισφέρεις υπερ του κώλου κάνε καμιά θεωρητική διατριβή καλύτερα, είμαι σίγουρος πως θα ταν γαμάτη… Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά οι εικόνες δε σε θέλουν.
ρε εμενα μια χαρα τις δειχνει…:-k
σαμποταζ χαλαρα…
Επιπλέον, σεβαστείτε το καλλιτέχνη ρε παιδιά
Σας αγαπαω
εσυ κυριε καρβου τις βλεπεις τις φωτο ου??