Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

όχι, αλλά με ένα απλό quote, βλέπω το λινκ και τις βλέπω αν θέλω :stuck_out_tongue:

Λιγουρια δε σας εφταναν αυτες?

tolkki σ αγαπώ

πρεπει να διορθωθηκε το προβλημα…:lol:

Μπραβο ρε κατεστραμενε…ωραιες φωτογραφιες.Εκφραστικες:p

Νέο γαμωτρέντ με τα άβαταρ?!?!?

Επ οφφ τόπικ! 8O

ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΙ εδώ παρακαλώ! Έλα να συνεχίζουμε. :stuck_out_tongue:

βυζι κ παλι βυζι!

σε λιγο παλι μπροστα θα ειμαστε! 8)

[SPOILER]

μιας που το γαμησαμε με τις φωτογραφιες :p[/SPOILER]

Μην προκαλέις με φώτο, δε σε παίρνει.Άμα ποστάρουμε φωτός με οπίσθια,θα αλλάξετε γνώμη, και εσείς οι βυζακιδες. Δε σε παίρνει, θα πάθεις ψυχικό τραλαλά! :smiley:

haliseco μην ακούς!!!ζήτω τα βυζιά!!

Παντως να πω 2 πραγματα που εχω διαπιστωσει:
Οι κοντες εχουν συνηθως πιο ωραιους κωλους.
Οι γκομενες με μεγαλο στηθος(που πολλες φορες παει πακετο με extra κιλα) τονιζουν τραγικα αυτο το σημειο τους και η αυτοπεποιθηση τους στηριζεται συνηθως εκει.
Αυτα μου εχει μαθει η ζωη.:stuck_out_tongue:

κωλος και τα μυαλα στους κωλους!

Και νομιζω εχεις πολυ δικιο!Και μας αρεσουν κωλοι επειδη πρωτον μας αρεσουν οι κοντες και δευτερον επειδη δεν μασ αρεσουν τα εξτρα κιλα και αυτες που προσπαθουν να αναδεικνυουν αυτο το τιποτενιο πραγμα που λεγεται βυζια που εχουν.

ρε δε πάτε καλά ρε…τιποτένια τα βυζιά???ελεος δλδ

κράτα εσύ τις κοντές και άσε τις ψηλές σε μένα… 8)

Ναι αν ειναι σαν αυτην στη φωτο σου οκ…αλλα αν δεν ειναι ομορφη τι να τα κανεις…

Ναι παρε ψηλες να παρω κοντες…κλεισαμε…προφυλακτικα στο ψυγειο

Οι κωλάκηδες δεν παλεύονται ε. Νομίζω πρέπει να ανοίξουμε ένα δικό μας τόπικ να τα λέμε εκεί ήρεμα και ωραία :lol:

Μαγκα ολες αυτες εκτος απο V-Ζαρες εχουν και call-αρες

Θελω να μου δειξεις μια χοντρο-cola με μεγαλα V-ζια, και μια αβυζη με ωραιο κωλο. Εκει θα φανει η ανωτεροτητα του πισινου.

κατσε κατσε μολις βρουν καμια βυζαρου κ τους κανει κανα ισπανικο κ δουν τον χρηστο φανταρο να δεις πως θα αλλαξουν γνωμη! :wink: