Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

Αυτό…:!:

Σωστή.

:lol: :lol: θεος

+1

Δικό σας:

:-s

ψηφίζω Βυζγια!!! :stuck_out_tongue:

Οι κοντες συνηθως ολα τα εχουν πιο ωραια και ειναι αλλη αισθηση να αγκαλιαζεις μια κοντουλα,οποτε ειμαστε κοντουλες δαγκωτο:p

Αλλα περαν αυτου,δεν μπορω να καταλαβω τον ρατσισμο των παντων απεναντι στα λιγα κιλα παραπανω στην γυναικα,ελεος,αν δεν εχει τα πιασιματακια της η γυναικα τι να την κανεις,να την αρπαζεις και να παιζεις μπιλιαρδο;:p:p

Ενταξει,τελος το οφ τοπικ:lol:

Μην προκαλειτε ρε αδιορθωτα οντα οσον αφορα τις φωτογραφιες,επειδη εσεις γεματοι κεφι και χαρα ποσταρετε κωλους και μεις δεν μπορουμε να πεταξουμε ενα περιποιημενο ξωβυζο να πεσουν τα σαγονια σας στο πατωμα;:pΑλλα τι περιμενω,να επιδειξουν αμιλλα οι αρχοντες της προπαγανδας και της κακογουστιας ;#-o:p

ChrisP,πολυ απλα:bow:,δεν παλευεσαι:lol:

οσοι ψηφισαν βυζγια ομως κανουν σαν τρελοι μολις δουν κωλο με στρινγκ…!!!

Γιατι οσοι ψηφισαν κωλο αμα δουν ωραια βυζια πως κανουν???

σαν μωρά παιδιά! 8)

ε καλα δεν ειναι ιδιο…
το στρινγκ το βλεπεις απο το σχολειο μεχρι την δουλεια και στο μετρο ενω τα βυζγια οχι συνεχεια!!!

Προς το παρόν τα βυζιά να βλέπουν τα οπίσθιά μας στο poll… Κωλαράκηδες ftw!:stuck_out_tongue:

Μου αρέσουν οι απόψείς του kosti

ε βεβαια αφου εχω δικιο

αχα ειδατε βυζακιδες???

Πφφ!Ακομα να βαλετε μυαλο ρε ?
Ενας ωραιος κωλος ειναι εργο τεχνης ενα ωραιο μπουστο ειναι εργο σουτιεν/σιλικονης/λιπους… :stuck_out_tongue:

Πάντως εμείς οι κωλάκηδες δεν θα λέγαμε όχι σε ένα ζεστό λαχταριστό αχνιστό πιάτο βυζιά. Απλά είναι το επιδόρπιο. Το κωλαράκι είναι το κυρίως γεύμα… 8)

Έλεος ρε μαλάγκα, ειδικά εκεί με το “λίπος” :lol: Γιαχ :stuck_out_tongue: Δηλαδή αν έρθει μια κοπέλα με… προικισμένο μπούστο, εσύ θα την απωθήσεις επειδή είναι λιπαρό; :stuck_out_tongue:

Εμένα πάντως μ’ αρέσουν τα λιπαρά εδέσματα. :slight_smile:

Πωπω σκάστε :lol: Αναγουλιαστικά τα παρουσιάζετε :stuck_out_tongue:

Προτιμάς να τα παρουσιάζουμε χυδαία?