Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

Βουτυρατα!

Χίλιες φορές από τα βούτυρα και τα λίπια και μπλιαααχ :p:p

:αναστεναγμός:

Αν κ δεν ισχύει γενικά…

Αυτό είναι οι μισή αλήθεια.
Δηλαδή ισχύει για κάποιες βυζαρούδες.

Κάποιες άλλες νοιώθουν πολύ άβολα με το μαγάλο στήθος τους κ το κρύβουν.

Και αυτό με το ότι τα μεγάλα βυζιά πάνε πακέτο με τα πολλά κιλά που το λέτε και το ξαναλέτε φτάνει πιά. Ξέρω κάμποσες βυζαρούδες που έχουν νορμάλ σώματα (και είπαμε κορίτσια, δεν γουστάρουμε τις στέκες, βάλτε κάνα-δυο κιλά πάνω σας).

Βασικά οι αλήθειες για τις γυναίκες είναι πολλές.

Οι ψηλές είναι άσκημες και άχαρες. Το λένε όλες οι κοντές αυτό. Εντάξει, παραδέχομαι, κι εγώ το έχω πει. :frowning: Σάη.
Επίσης οι βυζαρούδες είναι χοντρές, Ή εχουν fake στήθος ή είναι ψωνάρες. Αυτό το λένε οι άβυζες συνήθως.
Αυτές με τον ωραίο κώλο, επίσης είναι χοντρές. ¶σε που είναι και άβυζες. Αυτό το λένε οι βυζαρούδες με τον πλακέ κώλο.
Οι κοντές είναι όλες μπάζα και ππο. Αυτό το λένε όσες είναι πιο ψηλές και άκουσαν από κάποιον ότι προτιμά τις κοντούλες.
Και πάει κλαίγοντας, που λέει και ο Βλαξλ.

Γενικά, καλό είναι σε αυτό το θρεντ να απαντάνε μόνο άντρες :stuck_out_tongue:

Οι κωλοι ειναι σαν το Μυθο. Παντου υπαρχει ενας.
Αλλα τα βυζια ειναι δυο δυο μαζι και μονο σε γυναικες.

αισχρε, αυτα ειναι αρσενικα δεν μετρανε

Σοφο ποστ. :slight_smile:

Aυτο το “και παει κλαιγοντας” οντως τα εσπασε (:

“Κατά τη γενική αποδοχή”, ε; :stuck_out_tongue:

Αντικειμενικα μιλωντας!

Πάντως σε γενικές γραμμές καλά τα πήγα.

Ναι. Αφου ειπες και οτι μου ανηκει :Ρ

Αν ερθει μια κοπελια με κανονικα κιλα η λιγα παραπανω και προικισμενο μπουστο οχι.
Αν ερθει καμια χοντρουλα θα σημαινει οτι τα λιπια δεν θα ειναι μονο στα βυζια…

Κώλος.

Σε μια λέξη συνοψίζεται το νόημα όλου του θρεντ…:smiley:

Η ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε βυζιά και κώλους φαινέται κι απ’το απλό,απλούστατο παρακάτω συμπέραζμα:

Οι βυζολάγνοι προτιμάνε Μεγάλα βυζιά.Τα οποία κατέχουν και οι χοντρές,όλοι έχουμε δει τουλάχιστον μια τέτοια,όχι γυμνή,μακριά από μας.
Οι οπισθιολάγνοι προτιμάνε Όμορφο κώλο,όχι απαραίτητα μεγάλο.Κάτι το οποίο είναι δώρο της φύσης και ελάχιστη διόρθωση/επέμβαση σηκώνει.

Τέλος,ο κώλος είναι κώλος ρε παιδιά,τι να λέμε τώρα

Οχι δα!Με λιγη γυμναστικουλα η οποιαδηποτε μπορει να φτιαξει κωλαρα.Βυζι δεν προκειται να πεταξει καμμια χωρις πλαστικη δεν πα να χτυπαει τον κωλο της κατω:pΤο οτι πολλες χοντρες εχουν μεγαλα βυζια τι να λεει αυτο;Δεν προτιμαμε μεγαλα βυζια απλα,αλλα ενα ωραιο σετακι βυζίων σε μια κοπελα με ωραιο σωμα,πραγμα πολυ πιο σπανιο απο εναν ωραιο πισινο:p

μωρε τι λετε πως μονο οι χοντρες εχουν μεγαλα βυζια?

πως φαινεται πως δεν εχετε δει τον κοσμο…(δε θα ψηφιζατε κωλο αν τον ειχατε δει βασικα :stuck_out_tongue: )

*Όσο γυμναστική και να κάνεις δεν ομορφαίνει ο κώλος,μόνο “σηκώνεται” λίγο και σφίγγει.

*Δεν είπα ότι μόνο οι χοντρές έχουν μεγάλα βυζιά ρε γκουτσγκούνη,αλλά μεγάλα βυζιά έχουν και οι χοντρές:p