Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

πολυ open mind η black tulip.γουσταρω.ελπιζω και εγω να βαλεις καμια φωτο η βιντεο:)

and im just 18 8):stuck_out_tongue:

fixed?

Quote:
Originally Posted by razor7 View Post
πολυ open leg η black tulip.γουσταρω.ελπιζω και εγω να βαλεις καμια φωτο η βιντεο
Spoiler
fixed?

νο ειναι προσβλητικο και το ποτε μια πλακα ξεπερνα τα ορια της πλακας πρεπει να το μαθουμε

τι καφριλα ηταν αυτη ρε συ αιωνιε?

ναι ειναι προσβλητικο αλλα και΄συ ρε κοπελια προκαλεις…χαλαρωσε λιγο :hippy:

πιπερι στα χερια:|

i think you are right :slight_smile:

Οι γυναικες ας ειναι μπαι, κανενα απολυτως προβλημα. Ισα ισα! Οι αντρες ομως… μπλιαχ!
Δεν ειμαι ρατσιστης ,ε; Ο καθενας ο,τι θελει κανει.

γιατι βρισκεις το να ειναι γυναικα λεσβια οκ ενω αντρας γκει ειναι χαλια φαση??

βασικα γενικοτερα οι λεσβιες ειναι περισσοτερο κοινωνικα αποδεκτες απο τους γκει.για ποιο λογο γινεται αυτο?

Βασικα, νομιζω, η φαντασιωση των αντρων ειναι με 2 γυναικες, συνηθως. Και απο φιλους δηλαδη που συζητω. Κανεις δεν μου εχει μιλησει για αντρες. Ισως δεν ετυχε.

καλα ρε,αυτο εννοειται,δε λεω το αντιθετο.αυτο που ειπα ειναι οτι οι λεσβιες αντιμετωπιζονται πολυ πιο νορμαλ σε σχεση με τους γκει και στα δυο φυλα

off topic

απλα νομιζω πως οι αντρες εχουν προβλημα με τους γκει γιατι ετσι νομιζουν οτι ησουν ριχνουν τον αντρισμο τους και νιωθουν κοινωνικα κατωτεροι…πραγμα που πιστευω πρεπει να ξεπεραστει
οι ανθρωποι ανηκουν στο ζωικο βασιλειο οπου ολοι ειναι κατ’ουσια μπαι…(νομος της φυσης) δειτε την αρχαια ελλαδα( οι περισσοτεροι ηταν μπαι) και παρτε παραδειγματα απο τον κοσμο που πριν τοσα χρονια ηταν πιο ανοιχτομυαλος παρολο που σημερα ειμαστε στην εποχη την εξελιξης και της προοδου.relax guys its nice to be gay/μπαι

τεσπα,το χαλασαμε το θρεντ,η ουσια ειναι αυτη:

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

@black tulip
πιθανοτατα εχεις δικιο…

παντως εχω δει ΒΥΖΑΡΕΣ(σε κοπελιτσες ακομα, νυστερι αποκλειετε να εχει πεσει) σε γκομενα,και φατσα σαν ΑΝΑΠΟΔΟ ΓΑΜΩΤΟ απειρες φορες…

Που να φτάσεις και 25 δηλαδή! Μας δουλεύεις ρε Εβίτα;

αμα θεωρεις οτι οι πουροπατσογριες εχουν ωραιο κολο,πρεπει να το ψαξεις…μπορει να γουσταρεις GILFakia

:lol3::lol3:

Ναι σορρυ για την χοντραδα μου, γι’αυτο εβαλα και ερωτηματικο στο φιχδ, επειδη δεν ημουν σιγουρος αν ζυγιασα καλα…