ολα καλα
αν σας πω οτι εχω μεινει μ@λ@κ@ς διαβαζοντας τα τελευταια ποστ θα με πιστεψετε?.. :|:o
εχετε ξεφυγει πολυ παντως απο το θεμα ε…
οχι ρε συ μην το ξαναπεις αυτο!
παιζει ρολο και η ρωγα ομως ε!..προσωπικα δεν μου αρεσει να ναι σαν ακομα ενα βυζι(χωρις να υπαρχει παρεμβολη πριν)…
η ρογα ειναι που κατι το βυζι να ειναι μιλια μπροστα απο τον κωλο ρε, δε λεμε τα αυτονοητα
Παράγοντας Εδεσσαϊκού?
Μαλλον εννοουσε “κανει” αντι για “κατι”
και ο κωλος μπορει να χει ρωγα αν γυρισει καμια τριχα
:? :eek: ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ? παπαρδέλα καλύτερα να παίζεις (κιθάρα) παρά να γράφεις (στο φορουμ) …
μη το λες αυτο
εχει πει επικες ατακες:wink:
Χμμμ άλλο ένα δύσκολο ερώτημα που βασανίζει τους ανθρώπους ανα τους αιώνας: ΒΥΖΙΑ Ή ΚΩΛΟΣ?
Αν και έχω δηλώσει υποστηρικτής του καλοσμιλεμένου κώλου, οφείλω να ομολογίσω ότι η κάβλα του να πιάνεις τα βυζιά μιας κοπέλας απλά δε συγκρίνεται. Άσε που αν είναι μεγαλύτερη θα έχεις και de javu από τη βρεφική σου ηλικιά (breast milk).
Κοινώς στο νήμα ψηφίζω βυζιά.
Αν και πάντα βλέπω όλη την εικόνα και όχι κομμάτι της:wink:
Εδώ έχουμε έναν μικρό Αριστοτέλη κυρίες και κύριοι στο θέμα “Βυζιά ή Κώλος”
Εύγε!
και αριστοτελιστης και βυζακιας
ευγε8)
Ευχαριστώ παίδες! Σε μια γυναίκα πάντα τη βλέπω συνολικά διότι μπορεί να μην έχει τέλειο κώλο ή βυζιά αλλά να υπάρχει κάτι άλλο απάνω της που να φέρνει μια ισορροπία στην εμφάνιση της. Με πιάνετε?8)
Το να μην έχει κάποια κοπέλα ωραίο κώλο παλεύετε…αν ομώς έχει χάλια στήθος…εεε τοτε στα χαλάει…αρα…
ετσι να μειωνεται η διαφορα:D
χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο το ένστικτό μου με οδηγεί στο να ψηφίσω κώλο
Ακόμα επιμένετε δηλαδή?
Δηλαδη να ευχαριστώ τον καλό θεό που μου έδωσε αυτά τα δύο χαρίσματα??:lol:
Ο σερβερ πέφτει σε 3… 2… 1…