shaman
September 27, 2010, 11:23pm
Μήτση τα λόγια πολλοί εμίσησαν, τις αποδείξεις ουδείς.
MiChiE
September 27, 2010, 11:36pm
[-X λετ δε φαντασι μπιγκιν…8)
Οχι, δεν χρειαζεται. Με μια φοτο λυνονται ολα 8)
MiChiE
September 27, 2010, 11:46pm
awake
September 28, 2010, 12:23am
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Keyser:
Tα Βυζιά :
Τα βλέπεις, τα ακουμπάς, τα ζουλάς, τα τσιμπάς, τα γλείφεις, τα χαζεύεις σε όλες τις στάσεις του σεξ, τα πιάνεις σε όλες τις στάσεις του σεξ, υπάρχουν σε άπειρα μεγέθη (πολύ μικρά, μικρά, μεσαία, μεγάλα, τεράστια, με μικρή ρώγα, με μεγάλη ρώγα, με μαλακή ρώγα, με σκληρή ρώγα, πεσμένα, στητά, κτλ) και όλα έχουν τη μαγεία τους. Και πάνω απ’ όλα κάνοντας τα όλα αυτά, καυλώνουμε και αυτό δεν αλλάζει ποτέ.
Ο κώλος :
Είναι για χάζεμα μόνο με κολλητά τζιν και σορτσάκια. Απομυθοποιείται εύκολα. Δεν μπορείς να έρθεις σε πολύ κοντινή επαφή λόγω δυσάρεστων οσμών (ενίοτε). Υπάρχουν περιορισμένα μεγέθη (μικρός-μεγάλος). Εκτός από ελάχιστες στάσεις στο σεξ, δεν του δίνουμε καν σημασία. Είναι μόνο για χαστουκάκια και τίποτ’ άλλο.
Άρα βυζιά και τέλος!
Davidian:
End of story…
Keyser:
Κι όμως έτσι είναι. Ακόμα και στα τέσσερα, με ένα καθρέφτη βλέπεις τα βυζιά να πηγαίνουν μπρος πίσω και καβλώνεις εις διπλούν.
Ας μην κοροιδευόμαστε, και σε σχήμα και σε μέγεθος, τα βυζιά έχουν πολυυυυυυυυυυυυυύ μεγαλύτερη ποικιλία.
Στο τελευταίο έχεις δίκιο, αλλά…
[SPOILER]Θέλει πολλά προκαταρκτικά.
Η γκόμενες μέχρι να πάρουν το κολάι, ουρλιάζουν από τον πόνο.
Όταν πάρουν το κολάι, παραπονιούνται ότι τους “φεύγουν” (if you know what i mean).
Υπάρχουν άπειροι κίνδυνοι μόλυνσης.
Πρέπει να πλυθείς αν αποφασίσεις να αλλάξεις τρύπα.
Πρέπει να πλυθείς γενικότερα πολύ καλά μετά την πράξη.
(Βασικά εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά, απλά εκφράζω μια πιο αντικειμενική άποψη:D)
[/SPOILER]
METAL_LAWS:
ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ κωλο, ΑΓΑΠΑΜΕ βυζακια.
Εμπρος γενναιοι μου βυζολαγνοι στον δρομο που χαραξε ο Keyser!!!
Να δουμε μια νεα μερα! Μια ανατροπη στο κωλο-κατεστημενο!
Βαρέθηκα να ψάξω περαιτέρω. Αλλά δεδομένου του ποστ μανιφέστο στην αρχη και του γεγονότος ότι αυτό το πολλ φτιάχτηκε σχεδόν από κοινού με τον νιχιλιστ, έχω να πω -δικαιωμαtiκά νομίζω- ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βυζάκηδες μιλήστε (και ψηφίστε). Μας έχουν πάρει την πρωτιά οι κωλάκηδες. And I can’t have this.
Neniel
September 28, 2010, 2:50am
Οπίσθια ftw hahahahhh! Καλύτερα μην κοιτάτε βυζάκια
shaman
September 28, 2010, 2:59am
there. μόλις αποκαλύφθηκαν μια βυζαρού και μια κωλαρού, αγόρια ορμάτε, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας πάντα.
Neniel
September 28, 2010, 3:03am
Shaman μαζέψου και μην ανάβεις φωτιές
Καλά ρε σάμαν δε ντρέπεσαι? Στη ΓΙΑΓΙΑ???
dude
September 28, 2010, 3:18am
η γριά η κότα έχει το ζουμί.
Eχει να διαλεξει αναμεσα σε εναν ψηλο και εναν πολυ ψηλο
Άντε να πω κι εγώ.
Εσείς να κοιτάτε βυζά γιατί είναι ωραία και το είπε η corpsette, και αν ήμουν άντρας θα κοίταζα βυζά, γιατί είναι και κάτω από τη μούρη. Σου δίνουν μία όμορφη συνολική εικόνα.
Αλλά επειδή είμαι γυναίκα κοιτάω ψυχαναγκαστικά γυναικείους κώλους. Όπως λέει κι ένας τύπος σ’ ένα βιβλίο, είναι θέμα θεολογίας και γεωμετρίας.
MiChiE
September 29, 2010, 5:58pm
Να πουμε κ εμεις τα κοριτσια τι προτιμουμε στα αγορια?