Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

να το δωσω στη γιαγια μου το βρακι που θελει να ξανανιωσει και να χτυπησει κανα τεκνο:lol::lol:…και να λειτουργει ομως ,η περιφερεια-ισημερινος δεν καταπολεμαται(αν και μερικοι γουσταρουν!!)

@thehorror: ‘‘αν και ΔΕΝ ΠΑΜΕ:/’’ εννοεις εισαι βυζακιας?:stuck_out_tongue:

To καλο με το χειμωνα ειναι αυτα τα υπερθεικα μαυρα κολαν με μποτες…
Χειμωνας : bottoms
Καλοκαιρι : Boobs

να υποθέσω οτι το signature δεν το έβαλες εσύ, αλλά στο επέβαλαν άνωθεν ε? :stuck_out_tongue:
γιατί κατά τα άλλα, εγώ είμαι αιώνια πιστός στο τάγμα των κωλάκηδων.

α!το signature ειναι ετσι για το χαβαλε:p βασικα η προτροπη στην αρχη του τραγουδιου '‘ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΜΕ’'δν ξερω αλλα μου βγαζει μια πορωτικη βλακεια και για μια περίοδο το ελεγα συνεχεια:p:lol:

κατα τα άλλα χαιρομαι που οι κωλακηδες ειμαστε περισσοτεροι και κατατρωπονουμε τους βυζακιδες8)

έτσι όπως το θέτεις η απάντηση είναι ναι. αν και φαντάζομαι ότι δεν ανταποκρίνεται η διατύπωσή σου σε αυτό που σκεφτόσουνα…

εμείς οι μικροί μόνο με την φαντασία μπορούμε να πούμε την γνώμη μας μιάς και η απάντηση είναι:

[SPOILER]βυζά και βυζά[/SPOILER]

τέλος

Ακόμα να τελειώσει η ψηφοφορία;

Κώλοι λέμε!
[γιατί ό,τι συμφέρει τον καθένα μας :P]

ωραια τελειωσε κωλοι ftw:p
:lock:

Ου ρε άμπαλοι…

Αν οι κωλαρούδες δεν στηρίξουμε τον κώλο μας τί να στηρίξουμε ρεεεεε;

our boobies!!! :slight_smile:

Κορίτσια, μπορείτε να ποστάρετε και φώτος ώστε να δούμε αν έχουν βάση τα λεγόμενά σας.

θα απαντησω με μια φραση του θυμοσοφου λαου

αντρας χωρις κοιλια(για να στηριξουμε και τις μπυροκοιλιες μας) γυναικα χωρις ΒΥΖΙΑ!!!
εννοειται boobs:!:

εγώ έχω. ρωτήστε.

post pic να κρίνουμε
βασικά να διαλέξουμε

τι να διαλέξεις? ανάμεσα στο αριστερό και το δεξί? θα ζαλιστείς, άστο.

Ανάμεσα σε οπίσθια και στήθος!

P.S Προτιμάμε το αριστερό(δεξί όπως το βλέπουμε) γιατί συνήθως είναι μεγαλύτερο:!:

άντε καλέ.διαλέχτε αλληνής. εγώ δε μπορώ.

To αστείο με όλες (μα όλες λέμε) τις άβυζες είναι ότι άμα θίξεις την ανυπαρξία τους στήθους τους απαντάνε με την κλασσική πλέον ατάκα “ναι αλλά έχω ωραίο κώλο” το οποίο τις περισσότερες φορές απλά δεν ισχύει.