Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

δε το λέει για μένα αυτό. εγώ έχω.

Μιλάς με κριτήρια nihilst??!?!?

Η corpsette και γω γνωριζόμαστε καιρό και συμφωνούμε σε πολλα.

:-k :-k :-k 8O

:lol: :lol:
Εμ κάποιες πρέπει ν’αγοράζουμε και τα μικρά νούμερα σουτιέν, μην μένουν στα ράφια βρε παιδί μου :stuck_out_tongue:

Και ναι nihilist, τις περισσότερες φορές όντως δεν ισχύει. Όσον αφορά την δική μου περίπτωση οπισθίων ρώτα και θα σου πουν :lol: :lol:

Πάντως και το ωραίο στήθος και ο ωραίος κώλος δυστυχώς προκαλούν για ελεεινά πεσίματα και αισχρόλογα [-X μερικοί δεν ξέρουν τί ατάκα να πετάξουν σε μια κοπέλα και καταλήγουν προσβλητικοί.

Ολως τυχαίως βέβαια τα ωραία στήθη και οι ωραίοι κώλοι που οδηγούν σε αισχρόλογα είναι εμφανώς ακάλυπτα και με τη γενικότερη ενδυμασία να οδηγεί κατευθείαν εκεί το μάτι. Αλλά το κάνετε για εσάς, όχι για τα λιγούρια που καραδοκούν. Σωστά? :smiley:

ΥΓ. Πού να ρωτήσουμε?

Άααααντε ρε συ, μην το ξαναπείς αυτό!

Το κάνουμε για μας και για τον γκόμενό μας που θέλει να απολαμβάνει την θέα. λολ.

Υ.Γ. ε μασημένη τροφή θες τώρα εσύ :stuck_out_tongue: ας μην εκθέσω μωρέ τους άτυχους που με ξέρουν από δω μέσα, κρίμα δεν είναι; Οπότε ρώτα έξω γενικά :stuck_out_tongue:

εντάξει λοιπόν, πάω να ρωτήσω φορουμίτες αν η Neniel έχει ωραίο κώλο!

Σε πάω ρε shaman γιατί έχεις πλάκα!

[SPOILER][/SPOILER]

Kαι τέλος πάντων, αν έχεις ωραίο είτε το ένα, είτε το άλλο, είτε και τα δύο, δεν μπορείς να το κρύψεις.
Πρώτον, λόγω γεωμετρίας - απλά δεν γίνεται. Ένα ωραίο στητό ζευγάρι στήθη και/η ένας τσουπωτός πωπός φαίνονται.
Δεύτερον, λόγω ηθικής τάξης - κρίμα κι άδικο.

Σε αυτό το σημείο, να καταθέσω τον πόνο μου, όπου ως γνήσιος κωλάνθρωπος κυνηγώντας επί χρόνια σχέσεις με μοναδικό γνώμωνα τα ποπουδέλια, το τελευταίο τετράμηνο στηρίζω φανατικά (αλλά με σθένος όμως!) [SIZE=“4”]ΒΥΖΑ!!!1!!~!![/SIZE] =P~

Κάποια στιγμή θα το ξεπεράσω.

Πάει, χάλασες κι εσύ. Κάτσε να μπω στο προφίλ σου να σ’επαναφέρω.

Bleeding??? Τα μάτια μου με απατούν? Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ/ΜΑΓΚΑΣ/ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ/ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ/ΑΦΕΝΤΙΚΟ κωλάς has crossed over??? What fresh hell is this??θα αναρωτιούνται οι κωλάκηδες???8O Εγώ απλώς θα πω: καλώς τον κι ας άργησε:D

Βυζιά, μετά το χάος, μετά πάλι βυζιά…

Όχι ότι έχω κάτι εναντίον των κώλων αλλά το κολλητό τζιν είναι από τις μεγαλύτερες απάτες εκεί έξω… Βλέπεις το τζιν και λες κομπλέ, και μετά την βλέπεις με φούστα και λες που στο διάολο τον έκρυβε τον άλλο μισό…

Tςτςτς απογοήτευση τα τελευταία ποστ…[-X

[SPOILER]ΚΩΛΟΙ ΡΕ[/SPOILER]

είναι αυτό που λένε “όταν σου λείψει κάτι, τότε το εκτιμάς” :frowning: :frowning:

Πάντως δεν αλλαξοπίστησα, κωλοπαιδαράς ατ χαρτ παραμένω. :blues:

!!! ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

8O :? [-X 8O

σκάσε συ ρε καραγκιοζάκο

Ψηφίζω ΒΥΖΙΑ γιατί άμα τα χρησιμοποιήσεις ως μαξιλάρι και είναι μεγάλα νομίζεις πως πετάς στον ουρανό με το ζαχαρένιο σύννεφο

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΠΟΣΤ κάντε ντηλίτ το ένα απ τα 2