Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

Υποκλινομαι ταπεινα νεοι μου:bow::bow::bow:

κωλαρακια ολε!

Πωπω δύσκολο…

Γεια σου ρε Κρισπ!
Συμφωνώ.

Πάντως νομίζω εξαρτάται και από το τι θες να κάνεις.
Αν είναι για σεξ φυσικά θα προτιμήσω βυζιά όπως λέει ο παραπάνω γράφων.
Αν όμως είναι να προχωρήσεις περισσότερο, δεν ξέρω ίσως προτιμήσω τότε τον ωραίο ποπό (ΙΣΩΣ).
Μάλλον γιατί έχω επηρρεαστεί από τον (πολύ μεγαλύτερο) ξάδερφο που πάντα μου λεγε “να διαλέγεις εκείνη με τον ωραίο κώλο”.:smiley:
Διπλωματική απάντηση λοιπόν.

Αλλά ψηφίζω βυζιά γιατί λέμε για σεξ.

:slight_smile:

Αιώνιο ερώτημα μέσα στο μυαλό μου. Χρόνια τώρα δεν μπορώ να απαντήσω.

Αν εισαι γκαβούλιακας,που να τα δεις?:!::stuck_out_tongue:

Κώλος γιατί παίζουν μόνο γνήσια πράγματα, σε αντίθεση με τα βυζιά που μπορεί να πέσεις σε μούφες…

Επίσης, σωστά τα λέει το παρακάτω ποστ.:stuck_out_tongue:

Μια γυναίκα χωρίς βυζιά τη λένε πλάκα ενώ μια γυναίκα χωρίς κώλο τη λένε Keira Knightley (σόρυ Τόλκι), οπότε βυζιά.
Τις γυναίκες μου αρέσει περισσότερο να τις βλέπω να έρχονται παρά να φεύγουν.
Ο κώλος σίγουρα είναι πιο ψυχρός?τα βυζάκια είναι αυτά που σου λένε «μ? αρέσει αυτό που κάνεις συνέχισε».
Πολλοί έχουν πει «τα έκανα κώλο» αλλά ποτέ κανείς δεν τόλμησε να πει «τα έκανα βυζιά».
Λέω όχι στα πολύ μεγάλα βυζιά (χωρίς να με χαλάνε). Προτιμώ τα μικρά βυζάκια με αυθάδεις ρώγες.

Πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι ο ωραίος κώλος είναι ευλογία?

Aυθαδεις Ρωγες :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το γυρισαμε!

Ένας καλός κώλος με σορτσάκι από μέσα να φαίνεται το στρινγκ είναι ό,τι πιο καυλωτικό υπάρχει.

ετσι ετσι παμε γερα για την αλλαγη!!

Δεν ήθελα να ποστάρω απ την αρχή για να δω τι πορεία θα πάρει το τόπικ, αλλά τώρα ήρθε η ώρα.
Εγώ είμαι δηλωμένος βυζολάγνος. Γενικά με κάλυψαν το ποστ-μανιφέστο της κορπσετ και τα ποστ του φίλτατου κρισπ. Απλά να πω ότι έναν ωραίο κώλο μπορείς να βρεις παντού, αλλά ένα ωραίο στήθος, κανονικό προς μεγάλο (ή πολύ μεγάλο) και καλοσχηματισμένο είναι σπάνιο και γι αυτό το εκτιμάω περισσότερο. Εκεί είναι η μαγκιά. Ωραίο κώλο έχει και η 20αρα και η 30αρα και η 60αρα, αλλά από βυζί η πλειοψηφία των Ελληνίδων τουλάχιστον είναι βράστα. Γι αυτό υπεραμύνονται των οπισθίων τους, γιατί από μπροστά μοιάζουν με άντρες! :lol2:
Και φυσικά εννοείτε ότι το σύνολο είναι δυνατότερο των επιμέρους συστατικών, αλλά αν η άλλη έχει βυζάρες ε δεν πειράζει θα ζήσουμε και με ένα λιγότερο τέλειο κώλο.

Σχόλιο για αυτούς που παραπονιούνται για τα πλαστικά. Πόσα σιλικονάτα βυζιά έχετε πιάσει στην ζωή σας? Η σωστή απάντηση είναι κανένα οπότε μην το συνεχίζετε, είναι άτοπο. Που ξέρετε ότι δεν θα σας αρέσουν άλλωστε? Και όσοι αθώοι από σας πιστεύουν ότι οι κώλοι δεν φτιάχνονται με σιλικόνες και άλλα σχετικά σκευάσματα είναι πολύ γελασμένοι.

Τρελό ντέρμπυ.

Εννοείται πως, παρά τη μικρή μου προτίμηση στον κώλο, και τα μεγάλα, αληθινά βυζγιά είναι ΚΑΒΛΑ

ΓΚΑΥΛΑ είναι!

nihi καλα τα λες…αλλα καπου κανεις ενα λαθος νομιζω…
που ξερεις οτι δεν υπαρχουν πολλα καλοσχηματισμενα??εχεις πιασει πολλα?εννοω οτι ετσι οπως τα φτιαχνουν με τα σουτιεν,τις ενισχυσεις και λοιπα ολα ειναι να τα λυμπιζεσαι…(νταξει οχι ολα)
πως λοιπον ξερεις οτι δεν υπαρχουν πολλα???αλλο να μιλας εκ πειρας…:stuck_out_tongue:

πριν ποσταριστεί αυτό νικούσαμε για 6. Τώρα μόνο για 1. Λέρι είσαι γκαντεμόσαυρος…

Φίλε γουαιζ ένα έμπειρο μάτι τα καταλαβαίνει αυτά. :wink:

Τα βυζγια της κορπσετ

Τι βυζγια δηλαδη…

[SIZE=“7”]Β Υ Ζ Α Ρ Ε Σ[/SIZE]

μην είσαι σίγουρος… :wink::stuck_out_tongue:

Εκτός από σένα ρε! :lol: