Βυζάκηδες vs κωλάκηδες

Ας σταματήσει επιτέλους αυτός ο τεχνητός διχασμός που προωθείται στην Ελληνική Κοινωνία. Όλοι μας ξέρουμε από ποιους υποκινούνται και τι συμφέρονται παίζονται. Εμπρός για την σεξουαλική απελευθέρωση. Βυζάκηδες και Κωλλάκηδες ενωθείτε. Αυτα που σας ενώνουν είναι πιο πολλά από αυτά που σας χωρίζουν. Φρι γιορ μαιντ εντ γιοr ας γουιλ φόλοου!

Το αρχικό ποστ της κοπσετ έιναι κλασσικό, θα πρέπει να γίνει παράρτημα στους κανόνες του φόρουμ! :lol:

Έγραψε μεγάλες αλήθειες εδώ ο σύγγαυρος!

Σωστό επίσης! Πάντως Bluezlick o κώλος είναι λίγο σαν τα blues: :stuck_out_tongue:
Tα καλύτερα δέιγματα του είδους είναι μαύρα! 8)

Κοιλιακοί-κώλος-πλάτες έχω την εντυπωση πως είναι το τρίπτυχο τους, αλλά μάλλον πρέπει να μας πουν οι ίδιες… :roll:

Θα ρθει τοπικ mule, prepare yourself.

καυτο θεμα παντως… 11 σελιδες σε λιγες ωρες :lol: :lol: :lol:

καψιμο

βυζια :wink:

άντε ν’ ανεβαίνουμε λίγο

φορουμίτες!!!

Μην ακούτε τις σειρήνες! Σας εξαπάτησαν τόσα χρόνια. Εμείς είμαστε η αλλαγή! Ψηφίστε “ΚΩΛΟ” για ένα καλύτερο αύριο!!! 8)

Εγω ψηφιζω κωλαρακι (:
Ουτως η αλλως οι περισσοτερες στην ηλικια μου, αβυζες ειναι! Τι να κανω και γω το μικρο παιδακι?!

Για να ανεβαινουν σιγα σιγα τα ποσοστα που εχουν παρει κεφαλι οι κωλακηδες και βγαζουν και γλωσσιτσα!Βυζακι ftw ρεεεεεε!!!Οχι οτι το αλλο μας χαλαει αλλα οσο να ναι εχουμε τις αδυναμιες μας οι θνητοι :lol: Και ποδαρακια βεβαιως βεβαιως ε,μην ξεχνιομεθα:naughty::naughty::naughty::oops:

Παρότι η λατρεία του εκάστοτε γυναικείου σώματος, στην πραγματικότητα, εξαρτάται από τη δύναμη του συνόλου και την ενέργεια των αναλογιών, χωρίς μαχαίρι στο λαιμό, θα ομολογήσω την αθεράπευτη πίστη στα οπίσθια.

Μην γελιόμαστε, όλα πηγάζουν από τα ζωώδη ένστικτα που εξηγεί η γενετική.

1. Η ποιότητα των οπισθίων είναι δείγμα γενικότερης σωματικής υγείας του αντικειμένου, καθώς επίσης συμβαδίζει απαραίτητα με την ποιότητα των ποδιών, των οποίων η σημασία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

2. Ο σχηματισμός των οπισθίων, σε συνδυασμό με τον σχηματισμό της όλης περιοχής, παραπέμπει βιολογικά στη δυνατότητα καλύτερου τοκετού. Κατά συνέπεια το αρσενικό θύμα, που προτιμά όμορφους ποπούς, λειτουργεί υποσυνείδητα με τον ανδρικό γνώμονα της ιδανικής εγκυμοσύνης και της αυξημένης πιθανότητας επιβίωσης του γενετικού του μηνύματος. Αντιθέτως ο κατά κόσμον «βυζάκιας» λειτουργεί πιο ανώριμα, με βάση τη φροϋδική ανάμνηση του θηλασμού.

3. Δεδομένου ότι η εξέλιξη του ανθρωπίνου σώματος συνεχώς μειώνει τον όγκο του γυναικείου στήθους και εφόσον το κύριο κριτήριο του καλού στήθους είναι ο όγκος, ως προοδευτικός επικεντρώνομαι αλλού.

4. Τα οπίσθια είναι ορθότερα τοποθετημένα και η πρόσβαση σε αυτά ιδανική κατά την υποκειμενικά προτιμώμενη αναπαραγωγική στάση, η οποία παράλληλα με τη μάλαξή τους επιτρέπει την αντιμετώπιση του βλέμματος και του ύφους της συνεργασίμου παρτενέρ.

5. Τα οπίσθια αντιστοιχούν καλύτερα στην αυτόματη και εγκάρδιο προσφώνηση «πω, πω, πω!», η οποία εξυψώνει την ποιητική ευαισθησία του υποκειμένου.

6. Τα οπίσθια βρίσκονται σε στρατηγικά χρηστική θέση, για την πιο ισορροπημένη στήριξη του αντικειμένου, για το… «osculum pacis».

7. Τέλος, τα οπίσθια είναι σαφώς πιο ανθεκτικά στην πίεση των δοντιών και ενδείκνυνται για ανεξέλεγκτη δήξη.

Για κανέναν λόγο, τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να εκμηδενίσουν τη σημασία του στήθους, πόσο μάλλον των δεκάδων άλλων σημείων του γυναικείου σώματος, που με τη σαρκική τους ισχύ δεν μας αφήνουν σε ησυχία.

Βικ βεγκα ωραια τα λες. Και συ κωλλάς δλδ (:

ένα λ

Είναι πραγματικά τιμή μου, το ότι είμαστε συνεργάτες…

=P~=P~=P~=P~ Εχ,ναι,αλλα δεν μας πειθεις ρε:p

Πως ένα μακροσκελές, λόγιο ποστ μπορεί να συνοψιστεί μέσα σε μισή σειρά! :lol::lol:

Ειμαι απο Σαλονικη (:

Χαραμιζομαι εδω μεσα το ξερω. :Ρ

ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ ΚΩΛΟΣ

Bυζιά φυσικά…Ενας ωραίος κωλος με μικρό βυζί,ειναι δωρο αδωρο…

Συμφωνω με τον αποπανω.Οποτε και ψηφιζψ βυζια.

Μειώνεται η διαφορά. 8)

ο κωλος με ενα λ βλλλλλακα νιχιλλλλιστ