Vuvuzela:Πείραμα των Αμερικανών ή η πρώτη φάση του Blue-Beam?

Το αδερφικο τοπικ του ξεχωνιασμενου βζζζζζζζζζζν.

Βουβουζελες.Οι σατανικες φυσεως καραμουζες,που στοιχειωνουν και καταστρεφουν αυτο το καλοκαιρι την 5η μεγαλυτερη απολαυση του αντρα μετα το σεξ,το χειρογλυκανο,το χεσιμο και το σκαλιγμα της μυτης.
Βουβουζελες.Ο νεος μεγαλος εφιαλτης της ανθρωποτητας κατεφθασε απο τα βαθη της Αφρικης.Το νεο ανικητο ψυχοτρονικο οπλο που ξεπηδηξε θαρρεις απο το τελευταιο πακετο του Λιακοπουλου,και απειλει να στειλει μαζικα το ανδρικο γενος στο κοντινοτερο γκρεμο,τρελαδικο,χασισοχωραφο.

2010,η τελικη αναμετρηση Ανδρα-Καραμουζας.Ξυπνηστε και πολεμηστε.Ζουν αναμεσα μας.

Φωναξτε,ουρλιαξτε,τραβηξτε και ξεριζωστε τις τριχες απο το στηθος,τις μυτες και τις μασχαλες σας.Η ανδρικη φυλη δινει την υστατη μαχη της επιβιωσης μεσα αυτο το τοπικ.

:lol::lol::lol::lol:
μαλάκα δεν την παλεύεις κάστανο!!!

Δεν κατάλαβα τι σε χαλάει. Οι κόρνες απ’τα αμάξια? Οι καραμούζες που έχουν τα παιδάκια?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑ? :-k

ναι, τι ειναι βουβουζελα?

Ο εχθρος πια δρα απροκαλυπτα και φτανει στο καθε σπιτι αυτου του πλανητη.

Οριστε το πραματικο προσωπο του Αντιχριστου:

Ορισμενες απο τις τελευταιες προετοιμασιες του μεγαλου εχθρου πριν την Μεγαλη Επιθεση το καλοκαιρι του 2010: http://www.youtube.com/watch?v=ie4-ppnsx20

Πως θα επιβιωσει ο ανθρωπος απο τον πληρη αφανισμο;

Όποιος έχει καταλάβει για τι μιλάει το θρεντ κερδίζει καραμέλα λαβδας.

Restless, τα τσούξαμε πρωί πρωί??

αχαΧχΑχΑΑχΑΧαΧαχΑΧαΧαχΑχΑΧαχαχαχΑχαΧαχχαΑαχΑχΑΧ
αχαχΑχΑΧαΧαχΑΧαχΑΧαΧαΧΑχΑχΑχαΧαχΑχΧαχαΧαχαχαααχαχΑ
αχαχαχΑΧαΧΑχΑΧΑΧΑχΑΧΑααχααΧαχΑχχχΑΑΧαχΑχαχααχχχ

ρέστλες δεν υπάρχεις!

:lol3::lol3:

Ξυπνηστε ρε,για τις καραμουζες του Confideration Cup που μας εχουν κανει τα @@ νταουλι σε γυφτικο γλεντι λεω!:stuck_out_tongue:

Πως θα παρακολουθησουμε του χρονου το Μουντιαλ με αυτο το πραγμα να μας κατατρωει τον εγκεφαλο,μου λετε;:cry:

χαχαχαχ σαν πολλα εκατομμυρια κουνουπια ακουγεται.

Τρομαχτικο ειναι.

Εμένα μου θύμησε σε κάτι παιδικά μικυ μαουζ, γουινι δε που κλπ που πέφτουν πάνω σε μελισσοφωλιά, και μετά τους κυνηγάνε σμήνη

τι να κλάσουν αι καραμούζαι μπροστά στην Αυτού Εξοχότητα Κώστα Βερνίκο?

Ρε συ,αυτο κανει τα πραγματα ακομα χειροτερα!Ειναι δυνατον να πατησεις το mute και να χασεις περιγραφη Θεοφιλοπουλου;Ε δεν γινονται αυτα τα πραγματα!Ο ανθρωπος επι μισο αγωνα ελεγε τον Ρομπινιο Ρομαριο for God’s shake!

Εν τω μεταξυ ηθελε η ΦΙΦΑ να τις απαγορεψει και πατησε ποδι η Ν.Αφρικανικη Ομοσπονδια γιατι λεει αυτες οι καταραμενες οι βουβουζελες ειναι τμημα της ποδοσφαιρικη κουλτουρας της χωρας!Μακαρι να ξυπνησουν και να της απαγορεψουν γιατι δεν γινεται δουλεια ετσι,ουτε εναν αγωνα δεν εχω καταφερει να δω ολοκληρο με αυτο το πραγμα στο background.Να πεις οτι σφυριζαν εστω με καποιο ρυθμο η μετα απο κανενα γκολ να πω παει στο διαολο,αυτοι εκει τον χαβα τους,ενα μονοκομματο βββββββββζζζζζζζζζζζζ επι 90 λεπτα να καλυπτει τα παντα#-o

Ξυλο και λιθοβολισμος σε αυτον που ανακαλυψε τις καραμουζες:!:

Τα σπάω όλα με τη λέξη!!!

Βουβουζέλα φορ λάιφ μπίτσεζ! :trombone::trombone::trombone::trombone:

:trombone::trumpet:

Πολύ μπροστά το post!

Πω διαβασα το θρεντ και ανγχωθηκα ρε λες και περιγραφει τον τριτο παγκοσμιο πολεμο…γιατι δεν γραφεις ενα βιβλιο επιστημονικης φαντασιας για τις βουβουζελες ?? κατσε γιατι θα τρελαθω η λεξη προερχεται απο τον ζελε με βουβου ?? θορυβοζελες δηλαδη ??

Ε στην τελικη βαλε οτοασπιδες αδερφε :lol::lol::lol::lol:

Τόπικ του μήνα χαλαρά.

νταξ χτες όσο με κράταγαν οι δυνάμεις μου κρατούσα σημειώσεις από τον Αλέξανδρο Θεοφιλόπουλο. Πέρα από τον Ρομάριο που συγκινήθηκα μετά από τόσα χρόνια, παρουσίασε τον Ζιλμπερτο δύο φορές στις ενδεκάδες μια με το νούμερο 6 και μια με το νούμερο 8 και άλλα πολλά το ένα καλύτερο από το άλλο…

Μετά από αυτόν δεν χρειάζεται κανένα τεκμήριο για την αναξιοκρατία του δημοσίου, αλλά δεν πειράζει…

αργήσατε φίλοι μου όμως γιατί το Fight Club έχει ήδη προβληματιστεί πολλάκις με το θέμα και έχει εκφράσει τον προβληματισμό του.

μια λύση που προτάθηκε είναι να τους στείλουμε laser να παίζουν με αυτά μπας και παρατήσουν τις καραμούζες.

είναι τρομακτικό είναι η αλήθεια γιατί νομίζεις ότι είναι σμήνη από τεράστια αφρικάνικα κουνούπια που θα επιτεθούν στους ποδοσφαιριστές.

πρέπει να λαβουμε από τώρα τα μέτρα μας. δεν μπορεί να μας χαλάσουν το μουντιάλ. είναι από τις λίγες πραγματικές χαρές της ζωής.

μη σου πω και τοπικ του ετους ε… ελιωσα στο γελιο πρωινιατικα…


Listening to: Shels - The Conference of the Birds
via FoxyTunes

Πώς μπορώ να αλλάξω το γιουζερνέημ μου σε Vuvuzelas? :trombone:

αν υποψιαστώ πως θα δούμε μουντιάλ και θα ακούγεται αυτό το πράμα όλη την ώρα, θα πάρω φόρα και θα φουντάρω. κάτι πρέπει να γίνει λέμε!