Εμάς πάντως μέρος της ποδοσφαιρικής μας κουλτούρας είναι να πετάμε πέτρες κ δυναμιτάκια… Ας φέρουν κάνα μουντιάλ από’δω κ τα λέμε…
Δηλαδη εμεις θα επρεπε να βγουμε με χιτωνες και σανδαλια?Παρτο καπνογονο και κανε δουλεια σου.:lol:
Στα λογια μ έρχεσαι… ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΥΡΙΟΙ!
[SIZE=“4”]Έρχεται απαγόρευση? βουβουζέλας![/SIZE]
Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ντάνι Τζόρνταν, προανήγγειλε απαγόρευση χρήσης βουβουζέλας στο γήπεδο, αφού οι διαμαρτυρίες παιχτών και χορηγών εντείνονται.
Ο Τζόρνταν δήλωσε στο BBC «είχαμε πει ότι αν ενοχλούσε την εξέλιξη του αγώνα θα λαμβάναμε μέτρα. Από την αρχή είχαμε απαγορεύσει τη χρήση τους κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και των ανακοινώσεων του σταδίου. Προσπαθούμε για το καλύτερο αλλά δεν θέλουμε να χαλάσουμε και την ατμόσφαιρα. Εγώ πάντως θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να τραγουδάνε οι φίλαθλοι. Τις μέρες του «άπαρτχαιντ» εκφράζαμε την αντίθεσή μας τραγουδώντας και πιστεύω είναι χαρακτηριστικό της κουλτούρας του λαού μας».
Μέγας? πολέμιος της βουβουζέλας αποδείχθηκε ο Πατρίς Εβρά, ο οποίος χαρακτήρισε τον ήχο τους «σαν αυτόν που κάνει ένα σμήνος εξαγριωμένες μέλισσες» και πρόσθεσε επίσης «δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε το βράδυ. Οι άνθρωποι τις φυσούν από τις 6.00 το πρωί. Στο γήπεδο δεν μπορούμε να ακούσουμε ο ένας τον άλλον». Με εμφανίσεις σαν αυτή που έκανε η Γαλλία κόντρα στην Ουρουγουάη πάντως, ο Εβρά θα πρέπει να βρει καλύτερη δικαιολογία από τις? βουβουζέλες!
Παλι καλα ρε!!!Οποτε βλεπω αγωνα μετα εχω πονοκεφαλο!!!
Ε ναι δεν ήταν κατάσταση…
Eμενα γιατι δεν με ενοχλει ιδιαιτερα? :-s
σε αυτον τον αγωνα που παιζει τωρα με εχει εκνευρίσει τρελα…(πρωτη φορα)
ηταν και φουλ ο ηχος…
Εχω δει οπαδους αφρικανικων χωρων σε προηγουμενα μουντιαλ και ηταν
γαματοι.Ταμπουρλα και χοροι. :hippy:
Αυτο το πραμα που δεν ακους ουτε το σφυριγμα της ληξης καλα θα
κανουν να το απαγορευσουν !
Αυτό το πράγμα θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος x:x [SIZE=“4”]ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ[/SIZE]
Πόση ώρα πια μπορείς να φυσάς αυτή τη ντουντούκα χωρίς να σκάσεις από την έλλειψη οξυγόνου;;;;
γιατί μάλλον έχεις την τηλεόραση στο mute
δε νομίζω ότι φυσάνε συνέχεια. επίσης, παρόλο που δεν έχω πολλά πλάνα από εξέδρες, δε νομίζω ότι το φυσάνε πολλοί, από 10 και πάνω πιστεύω φτάνουν για να γίνει ζημιά :lol:
Mα δεν ειναι πολλοι.
Πολυ (ηλιθιοι) ειναι.
:lol::lol::lol:
Ουτε καν ρε συ, απλα δεν δινω ιδιαιτερη σημασια και το περναω πολυ στο ντουκου.
Παντως αν εχετε προσεξει, στους τελευταιους αγωνες, φυσανε και με ρυθμο
με την Αργεντινη, ακουγοντας σαν μυγες!
Ακουστηκε χθες τι η Fifa υστερα και απο πιεσεις των χορηγων θα δωσει συντομα ενα τελος στο διαβολικο αυτο μαραφετι…
δειτε και αυτο επισης
Γι αυτό εδώ όμως μόκο όλοι σας ε?
Ο άνθρωπος είχε ειδική αποστολή. Περιέγραφε τον αγώνα μέσω βουβουζέλας στους απανταχού αφρικανούς που δεν ήταν στο γήπεδο. Πώς είναι τα σήματα καπνού; Ε, αυτοί επικοινωνούν με βουβουζέλες, δεν έχουν όλοι ρεύμα και ραδιόφωνο. Κι επειδή περιέγραφε για άτομα με προβλήματα όρασης, είχε κλειστά τα μάτια για να τους συμπαρασταθεί. Δείξτε λίγη επιείκεια. :lol: