Αυριο τέτοια ώρα που σίγουρα θα έχει τελειώσει θα σας ενημερώσω πως πήγε
ναι αλλα αλλο 17 μερες tour και αλλο 6 μηνες.αλλα και παλι blackie ειναι αυτος,ολα να τα περμενουμε.
Τελικά αποφάσισα ότι θα πάω στην συναυλία της Αθήνας. Ελπίζω και ένα καλό setlist και μία αξιοπρεπής εμφάνιση του Blackie (το ξέρω ότι θέλω πολλά).
Πάντως αν πάει κανείς απόψε στη Θεσσαλονίκη ας ενημερώσει.
Λοιπόν ξεκινάω από Καβάλα. Ελπίζω καλά να περάσουμε με LIVE εμφάνιση!!!
Αν δείτε κάποιον με βερμούδα και μαύρο μπλουζάκι Street Dogs εγω θα είμαι ελάτε
δεν νομιζω ότι θα δώσω 30 ευρω για 70 λεπτα συναυλίας… να περασετε πολυ καλα!!
Εσεις που θα πατε σημερα πειτε τι ωρα αρχισαν και τι ωρα τελειωσαν.Να δουμε και εμεις αυριο με τα μετρο κλπ.
Προλαβαίνουμε άνετα!
αν θυμάμαι καλά, πέρυσι τελειώσαν κατα τις 10
-Δε θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, αλλά την τελευταία φορά οι εντυπώσεις που αφήσατε ήταν γλυκόπικρες, καθώς η διάρκεια της συναυλίας ήταν αρκετά μικρή. Υπήρξε κάποιο πρόβλημα εκείνη τη μέρα; Το ρωτάω και εν όψει των επερχόμενων εμφανίσεων σας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
[B]απαντηση blackie[/B]
-Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς ακριβώς, αλλά γενικά παίζουμε γύρω στα 90 λεπτά κάθε φορά.
:lol:#-o#-o
αυτος νομιζει οτι επαιξε 90 λεπτα… γιαα να δουμε τι θα κανει σημερα…
Ωχ, άμα έχει αρχίσει να χάνει και την αίσθηση του χρόνου γάμα τα. Έχει προχωρήσει η άνοια… Πλάκα, πλάκα τελείωσε η συναυλία ή ακόμα? :lol: :lol: :lol:
ανοητη ερωτηση: παιζει μετα το τελος της συναυλίας να περιμενω για να συναντισω τν Blackie ή δν κανει τετοια?
Αντε ρε παλικαριααααα,τι εγινε πανω;Το πηρα το εισιτηριο σημερα!
Με 3 support και την απεργία των ταξί σήμερα δε νομίζω να έχει επιστρέψει κανείς ακόμα από τον Μύλο…
Μια χαρά τα μετράει, δεν έχει χάσει την αίσθηση του χρονου. Απλά μέσα στα 90 λεπτά βάζει και το support group…
βρε λες να παιζουν κανα 2ωρο κ αργουν τοσο οι βοριοι?? :-k
οχι απλα μερικα σαπορτ βγαινουν και μετα τους Γουασπ.
μαμισαν!!!
Ναι πες ομως!
αύριο για περισσότερα… 6:30 σηκώνομαι για δουλειά…
πάντως το ευχαριστηθήκαμε…
Ρε ψηλε τοσην ωρα θα ειχες γραψει δυο κουβεντες:wink: