[SPOILER]The Titanic Overture" / “The Invisible Boy” / “Arena Of Pleasure” / “Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue)” / “The Gypsy Meets The Boy” / “Dr. Rockter”/ “I Am One”/ “The Idol” / “Hold On To My Heart” / “The Great Misconceptions Of Me” / “Hate To Love Me” / “L.O.V.E. Machine” / “Wild Child” / “Take Me Up” / “I Wanna Be Somebody” / “Blind In Texas” [/SPOILER]
και λιιγο μικροτερο απο αυτο εδω του 09
[SPOILER]Mephisto Waltz (intro)
On Your Knees
The Real Me
L.O.V.E. Machine
Crazy
Babylon?s Burning
Wild Child
Hellion / I Don?t Need No Doctor / Scream Until You Like It
Arena Of Pleasure
Chainsaw Charlie (Murders In The Rue Morgue)
The Idol
Take Me Up
I Wanna Be Somebody
Encore:
Heaven?s Hung In Black
Blind In Texas[/SPOILER]
σχεδον ιδιο με το περσινο ειναι…
τεεσπα ελπιζω να περασουμε καλα αυριο…
Κριμα και ελεγα να κατεβω…αλλα με τα ιδια τραγουδια αστο καλυτερα…τους ειδα gagarin, chania rock fest και fuzz οποτε τεταρτη φορα με τα ιδια μαλλον υπερβολη…
Ειδες Greg??? Α τον ατιμο…waspakias μεχρι το κοκκαλο
Καλα,ειμαι πολυ χαζος,πηγα και πηρα εισητηριο χθες για την συναυλια της Αθηνας…και βλεπω σημερα το σετ και μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα…ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΠΛΑΚΙ!Εχεις ερθει τοσες φορες και παλι το ιδιο σετλιστ?Παιξε και κανα κομματι για εμας που σε εχουμε δει 5 φορες…τι να πω…μου μυριζει φολα η συνυλια…70 λεπτα με το ξεχιλωμενο Idol και το i wanna be somebody που θα παιζει με τον κοσμο…:(#-o
Εγω παλι χθες το πηρα και δεν εχω μετανιωσει καθολου.Το σετ το περιμενα καπως ετσι και δεν με χαλαει τοσο.Οκ θα ηθελα καποιες αλλαγες αλλα οπως ειπα αν η αποδοση ειναι καλη(οπως ηταν χθες) τοτε δεν εχω τοσο θεμα!