W.A.S.P. - 25/7/2011, Βαβυλωνία Μύλου, Θεσ/νίκη & 26/7/2011, Gagarin 205, Αθήνα

Εσύ θα γουστάρεις, στο είπα!8) Τέσπα, τελευταία φορά για μένα μάλλον [οκ τα ίδια έλεγα και μετά το Fuzz ;p]

Τους έχω δεί 3 φορές αλλά παρ’ όλα αυτά θα γούσταρα να τους ξαναδώ και να θυμηθώ τη δεκαετία του '80. Κάποιοι φίλοι θα πάνε και μου λένε να πάω αλλά να πώ την αλήθεια δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να πάω στο Gagarin μέσα στην κωλόζεστη, έχει και μπάλα η τηλεόραση… :roll:

Ναι;:-k

τον γάυρο δείχνει?

Μεταφέροντας ευχάριστα νέα, οι wasp χθες ήταν φανταστικοί,σε μεγάλη φόρμα όλοι τους λέμε!Για όσους τους έχουν δει με το ίδιο setlist εντάξει λογικό να θέλουν το κάτι παραπάνω αλλά… μπορείς πραγματικά να βαρεθείς να ακούς το wild child?

Εγώ από την άλλη θα τιμήσω για 3 λόγους:

1. Έχω να τους δω από το 2004.
  2. Το setlist είναι όντως μικρό αλλά καλό για όσους ισχύει το 1.
  3. Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο λίγος ο κόσμος τόσο πιο καλά δουλεύει το air-condition του Gagarin.

Ναί 8)

2004 Μαλακάσα ή Gagarin; Εγώ τα είχα δεί και τα δύο τότε και το καλό live ήταν του Gagarin, στον μικρότερο χώρο!

Gagarin και μάλιστα δεν μ’ άρεσε το live. Αλλά είπα να τους δώσω μία ακόμη ευκαιρία λόγω φίλου που είμαι πωρωμένος.

Εχω πολυ ορεξη για το σημερινο λαιβ!!!:smiley:

προς ολους οσους πηγανε στο λαηγβ της θεσσαλονικης…ειμαι αυτος που ανεβασε ο μπλακιε στην σκηνη…αν εχει καποιος φοτογραφια μου με τον μπλακιε στην σκηνη ας κανει ενα καλο να εχω να το θυμαμαι!!!

μαιλ : paul1992@windowslive.com

facebook name : paul firehouse

είχατε και τέτοια κόλπα εκεί πάνω; :smiley:

ετυχε να ανεβουν οι γονεις μου αθηνα σημερα για κατι γιατρους κ σκεφτηκα να ερθω αλλα μολις ειδα το σετλιστ ξενερωσα οσο δεν παει… τα ιδια κ τα ιδια… καλα να περασετε μαγκες…

Ενα i am one να επαιζαν και θα πεθαινα στο Γκαγκαριν το βραδυ!

ξέρουμε τις ώρες?

Κάπου πέτυχα ότι 10 θα βγουν οι WASP, με κάθε επιφύλαξη

οι πόρτες ανοίγουν στις 7 λέει το εισιτήριο, οπότε λίγο άκυρο δεν είναι να βγουν οι wasp στις 10? (και έχουν μόνο ένα σαπορτ)

1 η 2;

αν λες για το σαπορτ ένα έχουν μόνο, στην Θεσσαλονίκη είχαν 2 :stuck_out_tongue:

α, τότε 10 βγήκαν θεσσαλονίκη ;ρ

σόρρυ για την όποια παρανόηση!

21:50 με 23:15 περίπου