πιαστήκατε απ’την ορθοστασία ε? :lol::lol::lol:
χαχαχαχα
ε και εδω θα βγουν γυρω στις 10 πανω κατω ε;
Last details:
Doors Open: 19:00
Lucky Thir13n on stage: 20:45
W.A.S.P. on stage: 22:00
Ωραιος ρε συ!
πωω μας πήδησαν! εγώ ήθελα να πάω πριν ανοίξουν οι πόρτες για να πάω στο κάγκελο αλλά δεν την παλεύω να περιμένω τόσες ώρες
Ε αμα το θες τοοσο μπορεις σιγα σιγα να πας:wink:
Δε νομίζω να έχει τόσο κόσμο ώστε να γεμίσει το κάγκελο από νωρίς…
Εγω παντως μετα την προηγουμενη φορα με τα 70 λεπτα, τα 11 τραγουδια με 10 λεπτα σολο και παιχνιδια με το κοινο και τον Blackie να εχει υφος “βαριεμαι που ζω” δεν ξαναπαω τωρα, αν και γουσταρω τρελα W.A.S.P… Και 5-6 ατομα απο την παρεα μου το ιδιο ελεγαν. Αρα αν ειναι 3 και ο Blackie, αυτοι θα φταινε… Ευχομαι παντως να περασετε καλα οσοι πατε.
Παντως απο χθεσινα βιντεο που ειδα,ειχε μπολικο κοσμο.Ας ελπισουμε να ειμαστε και σημερα πολλοι!
ΓΑΜΩ! Οπως θα ελεγε και ο ιδιος ο Greg…
Οσοι πατε σημερα καλα να περασετε παρα το μικρο setlist…ευελπιστω να αλλαξει καποτε μυαλα ο μαυρουλης και να δωσειι και κατι παραπανω για το κοινο του…
Τι ειπατε για WASP???
απλα γαματα ηταν σημερα.οσοι δεν ηρθαν καλα να παθουν,και να ακουνε τα playback’’ και καλα’’,σε κανα cd σπιτι τους.γεματο gagarin,η μπαντα ορεξατη,90’ σετ.και αντε γεια.μολις ακουστηκαν τα πριονια στο encore εγινε χαμος.μαλλον το καθιερωσε να σηκωνει καποιον απ’το κοινο για να τραγουδησει.’‘i wanna be somebody’'ετσι και εδω επελεξε εναν.πλακα ειχε.απ’τις 3 φορες που εχουν ερθει τελευταια αυτη ηταν και η καλυτερη νομιζω.τρελη μορφη ο blackie γεμιζει το stage.συνεχως επαιζε με τον κοσμο,εδειξε οτι γουσταρε.
Εεετσι γιατι πολλα ειχαν λεχθει.Απλα γαματοι σημερα οι Γουασπ!Πολυ ορεξη πολυ καλη αποδοση και ενα πολυ ωραιο σετλιστ για εμενα που τους ειδα πρωτη φορα.Αντε και του χρονου για την επετειο του Idol να αφησουμε εκει τα κοκκαλα μας!8)
Δεν ειχα εισιτηριο, ουτε σκοπο να μπω τζαμπα, μονο περιμενα τον αποπανω κυριο για να φυγουμε μαζι. Αλλα τελικα μας εβαλαν οσους ημασταν απεξω στο I Wanna Be Somebody. Οκ, ακουσα το επος Chainsaw Charlie, χαρουμενος ειμαι :Ρ. Δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη, 4 τραγουδια ειδα, αλλα αν επαιξαν ετσι, θα ελεγα πως σταθηκαν αν μη τι αλλο αξιοπρεπως!
Το σημερινό λαιβ μάμηεσε, και όποιος ξαναπεί για διάρκεια/playback να πάει να ακούσει πυξ βλαξ
Ωραίο λαϊβάκι indeed, αν και ομολογώ ότι πήγα λίγο προκατειλημμένος λόγω της περσινής μετριότητας…
Ορεξάτος ο Μπλάκης όντως, τόσο ώστε να κάνει τη διαφορά που όφειλε.
Μέσες-άκρες μια απ’τα ίδια βέβαια, αλλά όλοι ξέραμε τι έπαιζε οπότε κουλ.
(χαλάλι όμως, όταν μέσα στο “μια απ’τα ίδια” εντάσσεται αυτό το γαμάτο ροκεντρόλλ φίλινγκ των wasp λάιβ :thumbup: )
Ότι είπε, προσυπογράφω κάθε λέξη.
Επίσης ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους Lucky 13, φοβερές συνθέσεις, διασκευή σε Hinder (!!!) και εκπληκτική απόδοση. Τα παιδιά το 'χουν.
Λοιπόν, να πω και εγώ μερικά λόγια για τη χτεσινή συναυλία.
Αρχικά να αναφέρω ότι μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να πάω, κατά 70% έλεγα πως δεν αξίζει τον κόπο. Μια τα σχόλια που είχα διαβάσει μετά την τελευταία τους συναυλία, μία το μικρό τουρ που δεν μου έδινε την εντύπωση πως πρόκειται για αξιόλογη περιοδεία αλλά για αρπαχτή, με έβαλαν σε σκέψη και ήμουν σχεδόν έτοιμος να το απορρίψω.
Ωστόσο σκέφτηκα ότι για μένα τουλάχιστον είναι τελευταία συναυλία του καλοκαιριού, ότι έχω 3-4 χρόνια να τους δω και ότι είναι μια από τις 5 αγαπημένες μου μπάντες, οπότε λέω ας πάει στα διάλα, 30 ευρώ είναι
Είπα να πάω νωρίς από τις 7 σχεδόν για να πιάσω καλή θέση στον εξώστη, μιας και δεν είμαι πια για μπροστά-μπροστά κσι σπρωξίδια. Απαράδεκτο το ότι μας έβαλαν μέσα 8 παρά ενώ οι πόρτες κανονικά θα άνοιγαν 7, και σκάσαμε τόση ώρα έξω από την ζέστη και την ορθοστασία. Το καλό ήταν ότι πήρα μπλουζάκι
Οι Lucky Thirteen ομολογώ ότι μου έκαναν θετική εντύπωση. Κέφι, πάθος και ωραία τραγούδια. Αυτό που λείπει κατά την γνώμη μου από τα ελληνικά συγκροτήματα είναι μελωδία. Τα περισσότερα χρησιμοποιούν brutal-death vocals, και speed-thrash παίξιμο-βαβούρα. Οι χτεσινοί είχαν μελωδία στα τραγούδια τους. Ο κιθαρίστας ήταν αρκετά καλός.
Οι W.A.S.P. από το πρώτο λεπτό με κέρδισαν. Ίσως έπαιξε ρόλο και το ότι πήγα με ιδιαίτερα χαμηλές προσδοκίες. Είναι από τα συγκροτήματα που σε πορώνουν μέχρις αηδίας. Ειδικά όταν δεύτερο κομμάτι έχεις το “The Real Me”, το κοπάνημα πιάνει ταβάνι. Τρελός ιδρώτας, ξελαρρύγιασμα, κοπάνημα μέχρι τελικής πτώσεως.
Το setlist οκ, περιελάμβανε κυρίως τα κλασικά, αλλά κακά τα ψέμματα ποτέ δεν βαριέσαι να τα ακούς. L.O.V.E. Machine, Wild Child είναι all time classics.
Ακούσαμε 3 τραγούδια από το Babylon, τα 3 πρώτα κατά σειρά. Έπαιξαν και λίγο το Scream Until You Like It, απορώ πως το θυμήθηκαν… Γενικά δεν είναι κακό να βάζουν ένα meddley και να παίζουν 1-1:30 λεπτό από τραγούδια που έχουν πολλά-πολλά χρόνια να παίξουν.
Ο Blackie σε μεγάλα κέφια, πραγματικά κάνει τη διαφορά. Είναι μια από τις κορυφαίες φιγούρες του Heavy Metal, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ακόμα κι αν κατά καιρούς βγάζει πολιτικά μηνύματα που… χρίζουν περεταίρω εξέτασης για να το θέσω διπλωματικά… :roll:
Η μπάντα είναι αρκετά καλή. Ο μπασίστας ο κλασικός τα τελευταία 15 χρόνια, ο κιθαρίστας είναι αρκετά καλός, ο drummer ok.
Κόσμος αρκετός, αν και δεν το περίμενα με τπτ! Τέλος Ιουλίου, W.A.S.P. που έρχονται συνέχεια τα τελευταία χρόνια, απογοήτευση από την τελευταία φορά και να γεμίσει σχεδόν το Gagarin?
Δεν φανταζόμουν ότι ακούει τόσος κόσμος W.A.S.P.
Τόσα χρόνια έρχονται και γεμίζουν σχεδόν πάντα τους χώρους που εμφανίζονται. Αν μη τι άλλο θετικό και κατά κοινή ομολογία επίτευγμα.
Μέσες άκρες μια αρκετά καλή συναυλία, άξιζε τον κόπο και το χρήμα. Καλή απόδοση, καλό σετλιστ, ικανοποιητική διάρκεια.
Ναι, οκ και εγώ θα ήθελα μια φορά να παρατήσουν τελείως τα κλασικά και να παίξουν άλλα ξεχασμένα κομμάτια, αλλά νομίζω το 70-80% του κοινού θα απογοητευτεί. Απ’ ότι άκουγα από τους γύρω μου όλοι για τα κλασσικά έρχονται. Πόσο θα ήθελα να ακούσω live κομμάτια όπως “Headless Children”, “Still Not Black Enough”, “Black Forever”, “Kill Your Pretty Face”, “Damnation Angels”, “Who Slayed Baby Jane?”, “Trail Of Tears”, “Take Me Up” και ένα σωρό άλλα, μα δεν το βλέπω εφικτό.
Ας ελπίσουμε να βγει ένα καλούτσικο album.
Να πω την αληθεια και εγω πηγα λιγο φοβισμενος…αλλα…SCREAM UNTIL YOU LIKE IT!ΤΕΛΟΣ!ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΟΣ!Καλυτερη αποδοση απο περυσι,μεγαλυτερη διαρκεια απο την περσινη αρπαχτη των 65 λεπτων και ο Μπλακι προφανως σε καλυτερη αποδοση…Αυτα κανουν και θα ξαναπαω την επομενη φορα!!! Α!Και μακραν η καλυτερη συναυλια τους στην Ελλαδα για μενα ηταν οταν επαιξαν ολο το CRIMON IDOL…8)