W.A.S.P. - 25/7/2011, Βαβυλωνία Μύλου, Θεσ/νίκη & 26/7/2011, Gagarin 205, Αθήνα

Όπως πολλοί κι εγώ πήγα χθες προκατειλημμένος αλλά ομολογώ ότι με κερδίσανε. Ήχος πολύ καλύτερος από το 2004 στο Gagarin και η μπάντα πιο στρωμένη. Μικρό βέβαια το setlist συγκριτικά με άλλες μπάντες αλλά αυτό το ξέραμε εξαρχής. Επίσης ένα μπράβο αξίζουν και οι Lucky 13 που με εντυπωσίασαν.

Θα συμφωνήσω όμως ότι η επόμενη φορά που θα τους δω θα εξαρτηθεί πολύ από το τι αλλαγές κάνουν στο setlist.

φαινοτανε οτι ειχανε ορεξη.εδω ο blackie εδινε χερια.που ειναι ο τυπος που ανεβηκε στη σκηνη;τον εχω βγαλει photo.να δειχνει στα παιδια του μεθαυριο.δεν περιμενα να κανει ποτε στα χρονικα καποια παρομοια κινηση ο blackie.και βαση του χαρακτηρα του.

τον εχω βγαλει και εγω φωτο
αν διαβαζει το φορουμ ας μας πει να του τις δωσουμε :slight_smile:

Επαιξαν 1,5 ωρα δηλαδη? Καλη διαρκεια, ειδικα αν αναλογιστεις το περσινο 70λεπτο. Ηταν οντως κεφατος ο Blackie?

Όντως 90’. Με extended solo στο Idol και το γνωστό παιχνίδι στο Wanna Be Somebody. Αλλά και;

Ορεξάτος και με πολύ κέφι, αλλά νομίζω πως σε αυτό έπαιξε μεγάλο μέρος το γεγονός ότι ήταν η 2η συναυλία του tour. Δύσκολο πρόγραμμα έχουν στη περιοδεία [κάθε μέρα shows], και ήμασταν τυχεροί που τους είδαμε στην αρχή. Κουράζεται και εύκολα, στο τέλος μετά το live σερνόταν.

Ναι 13 κομματια.Πολυ καλη αποδοση και ο Μπλακυ πραγματικα πολυ κεφατος και γεματος ενεργεια!:wink:

φοτο μου με μπλακιε

[SPOILER]

[/SPOILER]

:D:D:D:D:D

αν βάλεις και το λινκ καλά θα είναι :wink:

edit οκ την έχω δει στο fb αλλά γιατί δεν την βλέπω εδω;

edit 2 γιατί έκανες μλκ παύλο :stuck_out_tongue:

Yankees υποστηρίζει; ΠΦ!

καλά πως το 'παθε και έκατσε για φώτο; συνήθως βγάζει σπυριά με τις μηχανές

Ελπιζω να μας ξαναρθουν συντομα και Σαλονικα παλι γτ δυστυχως δν προλαβα να τους δω…:frowning:

ναι yankees…ασταλδε γιατι δεν φαινεται???ο φρεεντομ πως την ειδε???το εντιτ 2 δεν βγαζει νοημα…

ε ναι και εγω ετσι ακουγα πως δεν βγαζει φοτος αλλα δεν μου αρνηθηκε καθολου…ισως να χει λιγο σημασια το οτι ημουνα ο τυχερος που ειχε ανεβει στην σκηνη…

Εσυ ησουν ρεεεεε;8)

σαλονικη οχι αθηνα δεν ξερω για ποιον λες… :p:p

ααααα :stuck_out_tongue:

Τελικά είναι να σου κάτσει, ωραίος ρε paul!

ε ναι!!!

Κατι πηρε το αυτι μου για playback ;; :-s

Ήσουνα μέσα και πήρε κάτι το αυτί σου?
Ή κάποιος άλλος στο είπε?

Γιατί αυτή τη φορά σίγουρα ΔΕΝ ήτανε playback. :wink:

Το ακουσα απο ατομο που λατρευει WASP και μαλιστα ελεγε οτι παρολο που ηταν playback αξιζε,γιατι και μονο που ειδε ξανα live WASP αυτο μετραει.

Για το live στην Αθηνα λεω.

Κι εμένα μου το είπανε αλλά το κόβω δύσκολο με βάση αυτά που άκουσα είδα…

Βασικά έδιωξε όλους όσους δεν ήτανε δικοί του από το soundcheck και γι αυτό μάλλον ακούστηκε ότι ήτανε playback.