W.a.s.p. - golgotha (2015)

Νέο studio album από τους W.A.S.P. μετά από 6 χρόνια. Προβλέπω ότι ο δίσκος θα είναι πολύ καλός!

Ο δίσκος θα γαμάει, το λάιβ όχι. Όπως κάθε φορά.

Πάλι απο ακρούλα σε περιοδικό, είχα την τύχη να το ακούσω. Είναι τουλάχιστο όσο καλό όσο τα δύο προηγούμενα. Ίσως και λίγο καλύτερο, αλλα φίλος που τους είδε στο BYH, έλεγε ότι live ήταν εντελώς πεθαμένος… χειρότερα απο κάθε άλλη φορά.

Κι εγώ το σκέφτομαι αν θα τους δω φέτος ή όχι. Θα περιμένω την αρχή του tour μπας και έχουν κανά διαφορετικό setlist αυτή τη φορά.

στο byh ήταν τέλειος στα φωνητικά. . πάλι…
δεν ξέρω ποιο είναι αυτό το νόημα με την κοροϊδία

δεν είναι αυτά τα φωνητικά από τον δίσκο τον ίδιο?! αλλιώς είναι σε τέτοια κατάσταση που δεν ήταν δεκαετίες πριν

Στα σχόλια αναφέρουν και playback πάντως.

Δεν είχα δει τα σχόλια. Όντως γράφουν για Playback(οχι οτι χρειάζονται τα σχόλια για να καταλάβει κανείς οτι στα κομμάτια υπάρχουν τα ίδια φωνητικά των δίσκων).
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το κάνει αυτό. Δεν το έχει καθόλου με την φωνή πλέον? Γιατί δεν είναι ένα δυο δεύτερα φωνητικά. Είναι πάνω στην σκηνή και παίζει παντομίμα σε ολο το σετ.
Καταλαβαίνω οτι δεν “βγαίνει” χωρίς να κάνει λαιβ, αλλά από την άλλη αυτό το αίσχος που γινόταν με το επετειακό τουρ του idol, γίνεται και τώρα . Δεν είναι ωραίο.

*για να είμαι ακριβης, στην idol περιοδεία, ειχε μια μίξη δικών του, με του δίσκου. Ταυτόχρονη μίξη όμως…

στο συγκεκριμενο live ολα τα backing του Duda ειναι playback

ΚΑΙ του duda εννοείς μάλλον ε?

χαχα.ε ναι.

https://www.youtube.com/watch?v=2c-v2gAPwjg 1:18 τρελο blayback blackie.

http://www.blabbermouth.net/news/new-song-premiere-w-a-s-p-s-last-runaway/

Νέο κομμάτι. Πόσο διαφορετικοί οι στουντιακοί WASP απ’ τους λαιβ WASP.

'‘last runnaway’'λοιπον.ειναι σα να βγηκε απο το neon god p1.αρκετα καλο.μου εβγαλε ετσι ενα κατι.αναμενουμε τον δισκο να ακουσουμε και τα υπολοιπα ποιο '‘καταθεση ψυχης’'κομματια.

Τυπικο W.A.S.P. κομματι ευχαριστο αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Δυστυχως αυτη την μπαντα την γουσταρα τοσο μα τοσο πολυ και εδω και καποια χρονια οταν ακουω το ονομα της μου προκαλει θλιψη για το πως εχουν καταντησει… Και αυτο επειδη ο αλλος ειναι μαλακας με περικεφαλαια γιατι στουντιακα το 'χει ακομα. Κριμα…

Είναι μέτριο κομμάτι συμφωνώ. Εν τω μεταξύ πριν λίγες μέρες έβγαλαν στη δημοσιότητα και δεύτερο κομμάτι απ’ το δίσκο. Επίσης όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Με το Mercy και το Crazy πορώνομαι ακόμα, με το Scream δυστυχώς όχι. Είχα μεγάλες προσδοκίες για το άλμπουμ, παρ’ όλα αυτά συνεχίζω να πιστεύω ότι θα έχει 3-4 φοβερά κομμάτια μέσα (αντίστοιχα των Into The Fire και Godless Run). Ελπίζω δηλαδή…

https://www.youtube.com/watch?t=397&v=QGKvh92VeIs 10 λεπτα samples απο το δισκο.:cry::bow: δεν αισθανομαι καλα.χαχα

Επίσης δεν αισθάνομαι καλά! Είναι ξεκάθαρο ότι πάμε για δίσκο-ΕΠΟΣ. Το τραγούδι που ξεχωρίζει ίσως περισσότερο είναι το ομώνυμο το Golgotha (αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις όταν σκάει το ένα masterpiece πίσω απ’ το άλλο). Το συγκεκριμένο φαίνεται ότι θα είναι metal μπαλάντα-αριστούργημα ίσως και αντάξια του Heaven’s Hung In Black. Έχει και χριστιανικό στίχο το συγκεκριμένο τραγούδι (Ιησού σε χρειάζομαι τώρα κτλ).

Το σετ στη περιοδεία πάντως μια απ’ τα ίδια είναι. Έλεος πια, χειρότεροι από τους Maiden έχουν καταντήσει.

Διαβασα το review του rockoverdose,δεν αποθεωνει,δεν κραζει,αποδεκτος δισκος με στανταρ αποδοση wasp,αντε να βγει να του ριξουμε ενα ακουσμα.