οκ έχεις δίκιο! Μαζί με τα internet fees το εισητηριο των Blind Guardian γίνεται ακομα ακριβότερο!
Απο την άλλη συμφωνο με αυτο!
Αφου θα τα (ξανα)δώσουμε που θα τα (ξανα)δωσουμε, τι γκρινιάζουμε;
οκ έχεις δίκιο! Μαζί με τα internet fees το εισητηριο των Blind Guardian γίνεται ακομα ακριβότερο!
Απο την άλλη συμφωνο με αυτο!
Αφου θα τα (ξανα)δώσουμε που θα τα (ξανα)δωσουμε, τι γκρινιάζουμε;
Στα παπαρια μου αν ειναι πειραγμενος, δεν το λεω με κακη εννοια, απλα δεν με νοιαζει. Αυτο δε σημαινει πως απολαμβανω τη μουσικη του λιγοτερο. Το γεγονος ομως οτι εκφραζεται με αυτο τον τροπο για τις τιμες απεναντι σε αυτους που στηριζουν τη μουσικη του ειναι απαραδεκτο. Οποτε μας συμφερει κανουμε επικληση στο συναισθημα, και οποτε μας συμφερει ειναι προιον; Και ειναι και Θεολογος και Χριστιανος απο πανω;
μήπως αυτό τα εξηγεί όλα??
+1.000.000.000.000.000.000 like
Να αγειάσει το στόμα σου. ΠΕΣ ΤΑ!!!
32.80 + 5 ευρω βενζινη = 37,80
αν δεν ερθουν να παιξουν στην αυλη του σπιτιου μου δεν παω να τους δω.
το θεωρω κοροιδια.
Φίλε, βάλε και τη φθορά του αυτοκινήτου. :lol:
Έγώ πάντως επιμένω ότι θα έχει πάρα πολύ κόσμο. Η υπόθεση είναι “βαράτε με και ας κλαίω”
500 εισιτηρια το πιστευω και εγω. Παραπανω… δυσκολο. Θα εχουν δυσκολεψει τα πραγματα μεχρι τοτε.
Φίλε, θα έχει πολλούς παραπάνω, για Αθήνα πάντα μιλάμε. Βασική προϋπόθεση να είναι καλό το νέο άλμπουμ.
θα σηκωθούν από ντιβάνια, κρεβάτια, καναπέδες πολυθρόνες πολλοί παλαιομεταλλάδες γιά αυτή τη συναυλία
Εδω θα 'μαστε. Μεχρι τοτε… εχουμε 8 μηνες καιρο…
inb4 τα επομενα ποστ “πηρα εισιτηριο απο τωρα για να το χω σιγουρο!!!”
Μπορει να εχουνε μικρη δισκογραφια αλλα ειναι ιστορικοτατη μπαντα, δλδ εγω δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει ατομο που να ακουει ατσαλια και να μην υποκλινεται στους warlord:-k Kαι αν δεις εδω https://www.facebook.com/events/437702726272542/ ενας απο καλιφορνια και ενας απο αυστραλια λενε οτι θα ερθουνε, αυτο δεν νομιζω να το κανανε ουτε για τους manowar ουτε για τους guardian ουτε για τους helloween:wink:
Με μια βασική διαφορά. Οι παραπάνω μπάντες δεν ήταν inactive 20+ χρόνια
(χωρίς να θέλω να μειώσω τους warlord έτσι)
Λπν κοιταξτε, για να μιλησουμε λιγο σοβαρα, πανω κατω μπορω να τα βαλω κατω να υπολογισω ποσο ειναι το μαξ που μπορει να παρει μια μπαντα τυπου γουρλορντ, ποσο βγαινει το μαγαζι, διαμονη και ολα οσα μπορει να συνεπαγονται. Και δεν εξηγειται. Για κανενα λογο. Απο εκει και υστερα το αν παιζει ρολο το συναισθημα και επιθυμει καποιος να παραστει παρολα αυτα ειναι κατι τελειως διαφορετικο, μη δικαιολογουμε τα αυτονοητα. Αυτα για να μη μπερδευομαστε.
οτί δηλαδή οι warlord έχουν πιο φανατικό κοινό από τους manowar (που έχουμε μαζευτεί όλοι οι βλαμμένοι του ντουνιά)? ενδιαφέρον.
οκ,συμφωνώ ότι είναι ιστορικότατη μπάντα αλλά δε χρειάζεται να λέμε ότι να ναι για να το δικαιολογήσουμε.
τα live απο KIT και Αθηνα,θα βγουν σε 2πλο dvd κτλ.αποτι ελεγε ο Bill.
μια γευση απο Rick Anderson oταν ηταν στους Μartiria.http://www.youtube.com/watch?v=Q7Q9M_uV0PY&feature=relmfu
Απο fans μεγαλυτερα αρρωστακια απο τους Manowarriors δε παιζουν πουθενα αλλου στη μουσικη με μοναδικη εξαιρεση οπαδους Βασιλη Καρρα και δε τρολλαρω.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ η φωνή του Anderson. Πιστεύω ότι κολλάει τέλεια με την μουσική του Τσάμη
sold out το KIT με WARLORD!!!
Παντα sold out γινεται, με το που βγουν τα εισιτηρια.
Εγω παντως συμφωνω σ αυτο που λεει ο Παμκιν. Φαινομενο δεν ειναι οι κεραυνοι και οι καταιγιδες, ουτε το πως χτιστηκαν παλια οι πυραμιδες. Ο Καρρας ειναι επικ μεταλ και δεν το 'χετε καταλαβει ακομα.