εδώ πάντως λέει καραζερης και phoebus dokos… Τώρα ο δεύτερος δε ξέρω ποιος είναι κ τι κάνει!!!
ο καραζέρης δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα σαν διοργανωτής, μη λέμε ότι θέμε. Δε νομίζω να θυμήθηκε να “χαλάσει” το όνομά του τώρα για να βγάλει 5 φράγκα παραπάνω από ένα συγκεκριμένο λάιβ. Εγώ απλά πιστεύω οτί η μπάντα έχει πιο μεγάλες απαιτήσεις από ότι έχουν άλλες μπάντες του ίδιου βεληνεκούς (θυμάστε τις @@ριες που έλεγε ο τσάμης) και το τίκετ πήγε 30 για να μπει μέσα ο άλλος σαν διοργανωτής.
Για Θεσσαλονίκη υπάρχει κανένα νέο για τα εισητήρια;
Ρε παιδιά για χαλαρώστε λίγο.
Ακούω μερικούs να μιλάνε για τουs Warlord λεs και είναι κανά συγκρότημα με καμιά δεκαριά δισκάρεs, δηλαδή οι οπαδοί των ( MANOWAR BLIND GUARDIAN HELLOWEEN )
τι πρέπει να πούνε?
Ακόμα και οι Crimson Glory έχουν 3 φορέs καλύτερη δισκογραφία.
Και το εισητήριο με βάση την δισκογραφία τουs (1,5 δίσκο με το ζόρι) είναι ακριβό.
Άμα οι Warlord έχουν 30 ευρώ οι υπόλοιποι ( MANOWAR BLIND GUARDIAN HELLOWEEN ) έπρεπε να το έχουν 100 ευρώ!!!
Aπό την άλλη -σωστά- θα πεί κάποιος ότι οι μπάντες που αναφέρεις ήρθαν και θα ξανάρθουν πολλές φορές…
μακάρι
Η τιμή μιας συναυλίας σχετίζεται με πολλούς παράγοντες.
Απαιτήσεις συγκροτήματος, αναμενόμενα έσοδα του διοργανωτή, αναμενόμενη προσέλευση, χωρητικότητα κλπ.
Την στιγμή που πράγματι υπάρχει κοινό στην Ελλάδα για τους Warlord -αν και όχι όσο νομίζει ο Τσάμης- δεν θα μπορούσε να είναι το εισιτήριο στα 15 ευρώ για παράδειγμα.
Από την άλλη βέβαια το 30άρι είναι πράγματι παραπάνω από το αναμενόμενο.
Εγώ λέω να κάνω μπουκοταζ στους Μοονσπελ γιατί είναι και Πορτογάλοι και έπρεπε να ξέρουν καλύτερα για να μας ζητάνε ?28.
25E για Θεσσαλονικη ! :lol: (25ε + 2,75ε Προμήθεια Αγοράς Ticket Arena = 27,5 Ε )
https://lish.com/s/43dx/ticketarena?ctref=1_30_4_11.2lkCB1.0.V6v#!i=3zbjn
Περιμένω γκρίνιες λοιπόν… γιατί το ticket Θεσσαλονίκη να κοστίζει 25ε και όχι 20ε… λολ
Άμα μεταφερθεί στο 8ball λόγω χαμηλής προπώλησης ίσως υπάρξει γκρίνια.
ελατε ολοι θεσσαλονικη…
Μπα ουτε καν, μου εχει φυγει τελειως να τους δω. Οταν το λεω το εννοω πως αυτη η μπαντα για μενα δεν εχει καμια σχεση με τους Warlord του αλλοτε. Αν πηγαινα στο KIT, μιας και θα ημουν εκει θα τους εβλεπα, αλλα μονο ετσι.
Blind Guardian - Αθηνα: 35 γιουρα
Blind Guardian - Θεσσαλονίκη: 30 γιούρα
Warlord - Αθηνα: 32.8 γιουρα
Warlord - Θεσσαλονίκη: 27.5 γιουρα
Έ είμαστε πολυ μπρόστα!
στην τιμή των warlord γιατί προσθέτεις τα internet fees και στους blind guardian όχι?
το 32.8 δεν το καταλαβα, απο τικετχαουζ δεν τα δινουν?
Λογικα 32.8 ειναι αμα τα παραγγειλεις απο ιντερνετ
πολύ γκρίνια με αυτή τη συναυλία ρε παιδί μου. πολύ γκρίνια (το λέω 2 φορές γιά να τα εμπεδώσετε κατά τα Δαλιανιδικά πρότυπα)
καλύτερα να έχει λιγότερο κόσμο γιά να είμαστε πιό άνετα λέω εγώ
πολύ γκρίνια τραμπ αλλά όλη τη γκρίνια την προκάλεσε ο τσάμης, ίσα ίσα που όλοι ήταν καυλωμένοι φουλ για warlord.
εμένα η φάση μου μοιάζει τραβάτε με και ας κλαίω. η στάση του τσάμη και κουραφέξαλα. ο άνθρωπος είναι πειραγμένος αλλά δεν θα πας να τον δεις να σου βγάζει διάλεξη. τη μουσική του θα παίξει
αυτό με once in a lifetime δε το καταλαβαινω, μου θυμίζει την τύπισα στην Κυθνο που ήθελε παραμονή δεκαπενταυγουστου 85 ευρω και όταν ρωτήσαμε γιατί τοσα μας είπε “ε ρε παιδιά 2 μέρες περιμένουμε και μεις να τα βγάλουμε!!!”
επίσης σιγά μην είναι ο Μ.Ο. στα 33 ευρώ για μπάντες αυτής της τάξης
φαντάζομαι γιατί εκεί μπορούσες να τα πάρεις τόσο, εδώ δεν ξέρουμε ακόμα στα πόσα θα κάτσει αν και εφόσον βγουν σε φυσικά σημεία πώλησης
καλά μην το εύχεσαι κιολας γιατί δε θέλει πολύ να μην έρθει ο Μπιλ