Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

Σωστό, κάντο 25 π.χ. για τα πρώτα 100-150 τκτς και 30 μετά.
Λίγο μυαλό βρε, μέχρι και ο DiDis σας περνάει…

βρε “χουβαρνταδες” ολοι που θα μας δωσετε τα 2,8 και τα 5 ευρω, νιωστε λιγο, δεν ειναι το ποσο το ιδιο, ειναι η γαμημενη κοροιδια και η πιασοκωλια του ετσι θελω…λες και εχει πιο πολλα εξοδα ο διοργανωτης οταν πουλαει μεσω ιντερνετ…

το ιντερνετικό καπέλο είναι κάτι ανεξήγητο και συμβαίνει σε όλες τις συναυλίες και όχι μόνο σε αυτή. προσωπικά το έχω πληρώσει και για συναλίες σε αγγλία και γερμανία

Μήπως είναι το αντίστοιχο +10% που λέει και για πιστωτικές το tickethouse? … To +10% προκύπτει απ’το γεγονός ότι πληρώνουν ένα μέρος στις τράπεζες για να πάρουν τα έσοδα τους … Ή έτσι ήταν τουλάχιστον … Αν δεν ειναι αυτό , δεν ξέρω τι … :slight_smile:

είναι 10% καπέλο το ιντερνετικό τίκετ. ιταλία πάντως ήταν 12.5%. οπότε να λέμε και ευχαριστώ!

ελα ντε

Πολύ διασκεδαστικο αυτό το φόρουμ. Να πω και εγώ την άποψή μου. Σίγουρα το εισητήριο είναι υπερβολικό για Warlord και για τη συμπεριφορα του τσαμη ουτε λογια. αλλα για warlord με νεο δισκο (ασ ελπισουμε να λεει κατι) μάλλον θα τα δωσω. και αυτο που λεμε μποικοταζ μπορει να γινει σε μια μπαντα που ερχεται χρονο παραχρονο και οχι για πρωτη και τελευταια φορα. αλλά πάντα θα υπάρχουν οι φανμποηδες της κάθε μπάντας που θα “στηρίξουν” το λαιβ. ας πούμε εγώ BLIND GUARDIAN όσες φορές, με όποιο σετλιστ και να έρθουν θα πάω (γνωστή η κάψα μου με τους βάρδους) αλλά ρε γαμώτο είναι κάτι παραπάνω από μπάντα για 'μένα όπως μπορεί να είναι ένα συγκροτημα που έρχεται χρόνο παραχρόνο για κάποιον άλλον [accept (θα δω πρωτη φορα φετος), wasp (επισης πρωτη φορα), arch enemy κλπ κλπ]. είμαι δεμένος με τα κομμάτια τους (κράχτε ελεύθερα) και προτιμώ να μην πάω σε κάποια άλλα λαιβ και να τα δωσω εκεί. πάνω σε αυτόν τον συναισθηματισμό πατάνε οι διοργανωτές και μας ρουφάνε το αίμα και δε μία τόσο δύσκολη περίοδο για όλους μας. αλλά δεν μπορεί να σας έπιασε όλους τώρα να κράξετε για την τιμή (τόσοι πολλοί ταυτόχρονα τουλάχιστον :p) και στα φορουμ με accept (που ξαναλέω θα δω πρώτη φορά) να μην υπάρχει ούτε κάποιο σχόλιο (μπορείνα μην το είδα κιόλας) για την τιμή. 32 ευρώ με νέα δισκάρα όντως (γάμησε το Stalingrad) αλλά παραμένουν 32 ευρώ. αυτά. :slight_smile:

Ok… Ίσως τα 25? να είναι πιο λογική τιμή για το συγκεκριμένο live αλλά η τιμή του εισιτηρίου καθορίζεται από το τι ζητάει το μαγαζί και η μπάντα… Να βγάλει κ οδιοργανωτης κάτι, δηλαδή για να είναι κάποιος τίμιος πρέπει ντε και καλά να μπαίνει μέσα? Και στη τελική περιμένετε να ακούσετε το τελικό lineup και μετά κρίνετε αν είναι ακριβό η όχι!!

εγώ πάντως εκεί θα είμαι με τη γροθιά υψωμένη να ακούσω τους πουθεναδες, ξεφτίλες, υπερτιμημενους και όπως αλλιώς έχουν χαρακτηριστεί από μερικούς εδώ!!!

Δηλαδη, θα πληρωθουν κανονικα και οι ελληνικες μπαντες; Απιθανο μου φαινεται.

ούτε καν, έχεις τρελαθεί :lol: . πέρα από την πλάκα δεν παίζει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δε το ξέρω αυτό… Αλλά το πρόβλημα μας είναι αν θα πληρωθούν οι μπάντες ή αν θα είναι ικανοποιητικό το lineup ώστε να σκάσεις το 30αρι?

Ε μα αφου τους υπολογιζουν στο κοστος. Τι κοστιζουν δλδ, τη μπυρα που θα παρουν απ το μπαρ;

Edit: Το προβλημα μου ρε συ δεν ειναι η τιμη ως τιμη, αλλα να γινει για μια γαμημενη φορα το ΔΙΚΑΙΟ σ αυτη τη κωλοχωρα. ΕΛΕΟΣ πια.

εγώ θα το σκάσω όπως έγραψα και πιο πριν. δες το τελευταίο ποστ της προηγούμενης σελίδας απλά εξήγησα κάποιους λόγους και φαινόμενα από τη δική μου άποψη. και ξαναλέω με καινούριο δίσκο (ας ελπίσουμε να είναι καλός).

Δε θέλω να κάνω τον δικηγόρο του καραζερη (άλλωστε κ γω ο ίδιος του έγραψα στο fb ότι είναι λίγο τσιμπημενη η τιμή) αλλά δε νομίζω να έχει τη φήμη απατεώνα… Τόσα χρόνια στο uth μια χαρά τίμιο εισιτήριο έχει, έχει φέρει crimson glory και virgin Steele με μια χαρά εισιτήριο, Ε προφανώς στο συγκεκριμένο live υπάρχουν άλλες απαιτήσεις!!!

δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο :slight_smile:

Εισαι σιγουρος οτι ειναι δικη του διοργανωση; Γιατι εχω την εντυπωση πως οχι.

Νομίζω δική του είναι… Τέλος πάντων.

έχω βάλει και ακούω το ep και παναγιαμ’ όσο σκέφτομαι τι θα γίνει δε μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου…

Ειμαι αρκετα σιγουρος πως οχι, το να εχει αναμειχθει δεν το αποκλειω, αλλα να ειναι δικη του διοργανωση χλωμο. Απο ενα λαιβ που θα εχει μικτα εσοδα το λιγοτερο 24 χιλιαρικα με ενα λογικα αναμενομενο στανταρ της ταξης των 800 εισιτηριων, πραγματικα αναρωτιεμαι ποιες ειναι αυτες οι ιδιαιτερες απαιτησεις.

Αυτα εν ολιγοις, βαρεθηκα ν ασχολουμαι. Σας αφηνω να κλαιτε με τα ηπις. :stuck_out_tongue:

Music Box τους φέρνει