Warlord @ Principal Club, Thessaloniki - 24/4/2013 & Gagarin 205, Athens - 27/4/2013

οριστε;

το ίδιο πράγμα λέμε

παρακαλω;

πραγματικα αναρωτιεμαι τι ζορια τραβας

Savatage ρε και σκαω χιλιαρικο για πλακα…! :PPP

Γιατί ο οπαδός είναι οπαδός και αυτοί επιχειρηματίες. Εσύ σκέφτεσαι με το συναίσθημα και αυτοί με το κέρδος.

Το πρόβλημα είναι πως είναι και κακοί επιχειρηματίες. Γατί οι Warlord δεν είναι καμία μπάντα με φοβερό και τρομερό fanbase και κάνουν τα live σε αρκετά μεγάλους χώρους. Πιό λογικό θα ήταν να έχουν ένα εισιτήρια στα 20 ευρώ με 1000-1200 άτομα, πάρα ένα 30άρι εισιτήριο με 500-600 άτομα που είναι (φαντάζομαι) οι φαν τους που θα πάνε όπως και να έχει.

Η μόνη λογική εξήγηση είναι πως είναι one-off συναυλίες, οπότε μόνο η Ελλάδα επιβαρύνεται με όλα τα έξοδα, σε αντίθεση με ένα τουρ, οπου αυτά θα μοιράζονταν.

Χίλια δίκια έχουν και οι μεν και οι δε σε αυτά που λένε. Ναι, δε θα ξαναδείς Warlod και δε λέει να τους χάσεις για 5 ευρώ (φαντάζομαι αυτό θα σκέφτηκαν και όσοι έβαλαν τέτοια τιμή, ότι το συναίσθημα θα υπερισχύσει).
Από την άλλη είναι πρόκληση να παίζουν στην υπόλοιπη ευρώπη μπαντάρες με 18 και 20 ευρώ.

Νομίζω πως το συμπέρασμα του όλου σκηνικού που έχει δημιουργηθεί, συνοψίζεται στην γνωστή έκφραση :

[I] “Better to save the mystery, than surrender to the secret”.[/I]

Τα φεστιβαλ επιβαρυνονται σε τετοιες περιπτωσεις. Εγω πιστευω οτι λεει και πολυ μαλιστα να τους χασω γιατι απλα μου την εσπασε η ολη φαση. Εκτος αν χαμηλωσουν το εισιτηριο, δεν εχουν βγει προς προπωληση, εχουν ακομα καιρο.

Μίλησαν όλοι, ας μιλήσουν και οι κώλοι. Πετάγομαι σαν πορδή και καταθέτω την άποψή μου.

30 ? είναι απλά ο μέσος όρος. Ούτε ακριβά, ούτε φθηνά. Τα δίνεις για μία μπάντα που μάλλον ΔΕΝ θα ξαναδείς live. Δηλαδή πόσο μ@λ@κ@s ήμουν εγώ που έδωσα 35 για να δω 4η φορά Iced Earh πέρυσι? Με δύο support απλά καλά εκ των οποίων έχασα τους πρώτους (Fury UK).

Όλα εξαρτώνται από το όλο πακέτο. Σκηνικά, απόδοση, ήχος, meat (κρέας) and greet (αν υπάρχει), και φυσικά κάποια καλά support κατά προτίμηση Ελληνικά συγκροτήματα (όπως Sarissa που έγραψε κάποιος αδελφός) καθώς και special events στο περιθώριο των συναυλιών.

Ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και μετά τα ξαναλέμε. Το κουράσαμε το θέμα με τη τιμή.

35 ειχε, αλλα το διοργανωσε η ιδια εταιρια. 30 ? δεν ειναι ο μεσος ορος, σορρυ…

Ας το βαλουν 25, σε πιο φυσιολογικα επιπεδα, να παμε να περασουμε καλα.

Να σου τα δώσω εγώ τα 5? Για να ρεφάρω δεν θα πάρω μπύρα. Χαλάλι

Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα καλοί άνθρωποι ανάμεσα μας.

έλα μωρέ τώρα που του λες να του δώσεις τα 5… λες και δεν καταλαβαίνεις από μια άποψη το λέει.

Σημειωτέον ότι η προπώληση έχει και καπέλο 2,8 ?, άρα 30 ? + 2,8 ? = 32,8 ? (σκίζω στα μαθηματικά!!)

Το ανεξήγητο φαινόμενο την internetικής προπώλησης. Αυτό το καπέλο ποτέ δεν το κατάλαβα. Και μη μου πείτε ότι είναι τα ταχυδρομικά γιατί θα σκάσω στα γέλια.

Δεν παίζουν ταχυδρομικά, διότι τα παραλαμβάνεις στην είσοδο. Είναι καθαρό νταβατζηλίκι

Με 32.8 ευρω έχει ξεφυγει ρε 'σεις! Ενταξει, σιγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που θα τα δωσουν αλλα αυτο ειναι καθαρό κωλοπιάσιμο!

Απο την άλλη, για πιο λόγο γκρινιάζουμε από την στιγμή που ζούμε στην Ελλάδα και τέτοια φαινόμενα κωλοπιασιματος ειναι εμφανέστατα σε κάθε υπηρεσία/προϊόν και επιπλέον εμεις σαν κορόιδα επιλέγουμε συνεχώς αυτή την υπηρεσια/προιόν; :roll:

ισχυει ? τι καινουριοα μοδα ειναι αυτη ? και στους sacred reich / overkill τα ιδια χαλια… γιατι τα περισοτερα σαιτς οταν κανεις ηλεκτρονικη αγορα σου ΑΦΑΙΡΟΥΝ απο την τιμη αντι να σου προσθετουν οπως οι νεοελληναραδες εδω ?.. τι να πω…

να σας τα δώσω εγώ τα 2,8 ευρώ σε όσους γκρινιάζετε.

και τα +5. μην ξεχνιόμαστε.
επισης θελω μια οθόνη υπολογιστή που να είναι και Tv.
ευχαριστώ

Επίσης η προπώληση εξ ορισμού πρέπει να είναι χαμηλότερη από την είσοδο, διότι ο διοργανωτής αποσκοπεί στο να μαζέψει ρευστό πριν τη συναυλία για να καλύψει τρέχουσες δαπάνες (προκαταβολές κλπ). Άρα η χαμηλότερη προπώληση αποτελεί κίνητρο για αγορά εισητηρίου νωρίς